kasia14 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 JustynaM. napisał(a):Cori się przypomina w Nowym Roku 2009 oby ten rok był dla niego szczesliwy:roll: Quote
Isadora7 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Piękny JAMNIK Cori czeka na nowy dom. Pabianice Quote
kasia14 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Madzik77 napisał(a):czy Cori ma allegro? skonczyło się kilka dni temu, Justyna na pewno nie długo wznowi, spokojnie;) Quote
teresz10 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Witam z Lublina - nie czytałam całego watku, prosze wybaczcie... po allegro ktore zrobiła dorcass lubelskiemu jamniczkowi zglosilo sie kilka osob, piesek ma juz dom a telefony pozostaly. Jeden z nich szuka pieska lub suczki dowolnej maści. Mieli jamnika, teraz chcą wziąć ze schroniska - ale jest jeden warunek - sa dzieci 6 i 10 lat. Krzywdy nie zrobią, ale chcą takiego wesołego pieska ktory bedzie nawiazywal zabawę. Co wy na to? Czy uważacie ze ten piesek jest własnie taki ? Nie zależy im na wyglądzie a na tym jamniczym pieszczochowatym charakterze skłonnym do zabawy i psot... Quote
kasia14 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 teresz10 napisał(a):Witam z Lublina - nie czytałam całego watku, prosze wybaczcie... po allegro ktore zrobiła dorcass lubelskiemu jamniczkowi zglosilo sie kilka osob, piesek ma juz dom a telefony pozostaly. Jeden z nich szuka pieska lub suczki dowolnej maści. Mieli jamnika, teraz chcą wziąć ze schroniska - ale jest jeden warunek - sa dzieci 6 i 10 lat. Krzywdy nie zrobią, ale chcą takiego wesołego pieska ktory bedzie nawiazywal zabawę. Co wy na to? Czy uważacie ze ten piesek jest własnie taki ? Nie zależy im na wyglądzie a na tym jamniczym pieszczochowatym charakterze skłonnym do zabawy i psot... Cori nigdy nie wykazywał agresji w stosunku do ludzi. Jest psem bardzo wesołym, na spacerach uwielbia biegać(troszkę ciągnie na smyczy), biega też za patykami itp. Poza tym Umie się zając sobą, gdy dostanie np. kość. Wydaje mi się, że powinien się nadawać, szczególnie, że dzieci nie są już małe. Pieszczotami też nie pogardzi, ale raczej woli wspólne spacery, zabawę. No i jest piękny:loveu: Quote
teresz10 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 W sumie skoro on jest w schronisku to można im zaproponować go na DT... co wy na to ? Ja go jeszcze nie przedstawiałam im - zaproponowałam im że się rozejrzę na dogo, ale też podałam im strony z adopcjami. Quote
teresz10 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Nie mniej niczego nie obiecuję ... ponówcie allegro. Napiszcie w tytule Jamnik - schronisko Pabianice. Dużo ludzi zareagowało na słowo schronisko. W ogóle 2 osoby odwiedziło schronisko i zabrało inne psy niż ogłaszany jamnik, wiec inne psy ze schroniska tez mogą w ten sposób na tym ogłoszeniu skorzystac. pozdrawiam Quote
teresz10 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 O ile wszystko wypali jade z nimi jutro do schronu w lublinie. Pierwsza wersja jest taka, ze moze znajda dla siebie bidulka na miejscu. Oni mają internet - podałam im stronę dogomanii , adopcje.org , schronisko24,. Mają sami się rozejrzeć. Jutro będziemy rozmawiać... Quote
modliszka84 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Cori to ma chyba pecha... Zawsze jamniki tak szybko znajdowały domy. Może mógłby ktoś mu zrobić wyróżnione allegro? Bo jest chyba mało zareklamowany... Był dzisiaj na spacerze, poszalał po śniegu, bardzo nie chciał wracać do boksu :-( To jest idealny pies do aktywnej rodziny, mogą być dzieci ale nie za małe. On wiecznie by się chciał bawić. Quote
figomania Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ja Coriemu zasponsoruję wyróżnione allegro ale zrobić nie mogę, spytam Isadore może się zgodzi-ona ma bardzo szczęśliwą rękę:loveu: link do mojego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/f99/dolce-gabbana-stringi-inne-na-jamnicza-skarbonke-do-17-01-a-128907/ Quote
Recommended Posts