Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam z Lublina - nie czytałam całego watku, prosze wybaczcie... po allegro ktore zrobiła dorcass lubelskiemu jamniczkowi zglosilo sie kilka osob, piesek ma juz dom a telefony pozostaly. Jeden z nich szuka pieska lub suczki dowolnej maści. Mieli jamnika, teraz chcą wziąć ze schroniska - ale jest jeden warunek - sa dzieci 6 i 10 lat. Krzywdy nie zrobią, ale chcą takiego wesołego pieska ktory bedzie nawiazywal zabawę. Co wy na to? Czy uważacie ze ten piesek jest własnie taki ? Nie zależy im na wyglądzie a na tym jamniczym pieszczochowatym charakterze skłonnym do zabawy i psot...

Posted

teresz10 napisał(a):
Witam z Lublina - nie czytałam całego watku, prosze wybaczcie... po allegro ktore zrobiła dorcass lubelskiemu jamniczkowi zglosilo sie kilka osob, piesek ma juz dom a telefony pozostaly. Jeden z nich szuka pieska lub suczki dowolnej maści. Mieli jamnika, teraz chcą wziąć ze schroniska - ale jest jeden warunek - sa dzieci 6 i 10 lat. Krzywdy nie zrobią, ale chcą takiego wesołego pieska ktory bedzie nawiazywal zabawę. Co wy na to? Czy uważacie ze ten piesek jest własnie taki ? Nie zależy im na wyglądzie a na tym jamniczym pieszczochowatym charakterze skłonnym do zabawy i psot...

Cori nigdy nie wykazywał agresji w stosunku do ludzi. Jest psem bardzo wesołym, na spacerach uwielbia biegać(troszkę ciągnie na smyczy), biega też za patykami itp. Poza tym Umie się zając sobą, gdy dostanie np. kość. Wydaje mi się, że powinien się nadawać, szczególnie, że dzieci nie są już małe. Pieszczotami też nie pogardzi, ale raczej woli wspólne spacery, zabawę. No i jest piękny:loveu:

Posted

W sumie skoro on jest w schronisku to można im zaproponować go na DT... co wy na to ? Ja go jeszcze nie przedstawiałam im - zaproponowałam im że się rozejrzę na dogo, ale też podałam im strony z adopcjami.

Posted

Nie mniej niczego nie obiecuję ... ponówcie allegro. Napiszcie w tytule Jamnik - schronisko Pabianice. Dużo ludzi zareagowało na słowo schronisko. W ogóle 2 osoby odwiedziło schronisko i zabrało inne psy niż ogłaszany jamnik, wiec inne psy ze schroniska tez mogą w ten sposób na tym ogłoszeniu skorzystac. pozdrawiam

Posted

O ile wszystko wypali jade z nimi jutro do schronu w lublinie. Pierwsza wersja jest taka, ze moze znajda dla siebie bidulka na miejscu. Oni mają internet - podałam im stronę dogomanii , adopcje.org , schronisko24,. Mają sami się rozejrzeć. Jutro będziemy rozmawiać...

Posted

Cori to ma chyba pecha... Zawsze jamniki tak szybko znajdowały domy. Może mógłby ktoś mu zrobić wyróżnione allegro? Bo jest chyba mało zareklamowany...

Był dzisiaj na spacerze, poszalał po śniegu, bardzo nie chciał wracać do boksu :-(

To jest idealny pies do aktywnej rodziny, mogą być dzieci ale nie za małe. On wiecznie by się chciał bawić.