kasia14 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 To ja, Cori Nie jestem rasowy, nie jestem rodowodowy, moje życie nie było usłane różami. Jestem pieskiem z miejsca gdzie obiecano bezdomnym zwierzętom opiekę a naprawdę zgotowano im piekło na ziemi. Czas stanął w miejscu, a nadzieja gasła: Jestem jednym z 200 psów czekających na Swój Dom, na Swojego Pana Nie obiecuję Ci sielankowego życia ze mną. Życie ze mną to obowiązki, spacery czy to deszcz, czy śnieg czy słońce. Wspólne zabawy na łące i wyprawy, tego spodziewam się po Tobie. Rzucisz mi piłeczkę, a ja ją przyniosę, pogłaszczesz mnie po głowie... powiesz: dobry pies, to jest to co najbardziej pragnę. A ja obiecuje być przy Tobie. A gdy będziesz smutny, zawsze będziesz mógł mi powierzyć swoje sekrety, zawsze pocieszę i wysłucham uważnie, i podam łapę.Nigdy Ciebie nie opuszczę kiedy zachorujesz - będę zawsze czuwał przy Twoich nogach i będę lizał Ciebie po rękach. Będę Ciebie chronił, oddam swoje życie, jeśli Twoje życie będzie zagrożone. A kiedy będziesz cieszył się - będę cieszył się razem z Tobą, merdając ogonem, Zawsze będę czekał w domu na Twój powrót, będę Ciebie witał radośnie, każdego dnia, i przynosił Twoje kapcie a Ty dasz mi miskę pełną smakołyków, będziemy szczęśliwi, obiecuję[SIZE=4]. [SIZE=4] Jestem małym, słodkim jamniczkiem urodzonym ok. 2001 roku. Bardzo ładnie chodzę na smyczy – jestem w dobrej kondycji…Cechuje mnie ciekawość życia oraz wielka miłość do człowieka. Pomimo wszystkiego co ludzie mi zrobili, jak porzucili kiedy się mną znudzili nadal ich bardzo kocham… [SIZE=3] [SIZE=4] Kiedy tylko odwiedzający przechodzą obok mojego boksu, próbuję zwrócić na siebie uwagę – pokazać jakim jestem wspaniałym i towarzyskim psem… Gdy tylko ktoś zajrzy w moje skromne kąty skaczę na niego, liżę go i wchodzę mu na kolana…tak bardzo bym chciał mieć własnego pana – pokochałbym go całym swoim psim serduszkiem… Proszę, nie pozwól, abym spędził tutaj święta... [SIZE=3][SIZE=4] Cori [SIZE=3] [SIZE=3]Jeżeli chcesz mi pomóc, zadzwoń [SIZE=3]Tel. 793 046 770 Quote
taxelina Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 podrzucam i wysylam linki jamniczkowym ciociom!!! Quote
kasia14 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 deer_1987 napisał(a):podrzucam i wysylam linki jamniczkowym ciociom!!! Dzięki:lol: coś posty skaczą... Quote
kasia14 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 a.. Cori ma allegro:) (dziękuje Justy$ce :) ) i ale.gratke.pl Jeżeli ktoś chciałby zrobić mu dodatkowe ogloszenia to bardzo bede wdzięczna Quote
JustynaM. Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 dobra zaraz produkuje:loveu: potrzebuje namiarow do ogloszen Quote
JustynaM. Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Cori ma juz oglosznei na kupie psa -ale to nie moja robota ,ja tez go tam chcialam oglosic ,pisca cioteczki gdzie juz byl oglaszanay Quote
JustynaM. Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 PIEKNY JAMNIKOPODOBNY CORI SZUKA PILNIE DOMU - Ogłoszenia - Darmowe ogłoszenia, zwierzęta, zdjęcia naszych pupili Og�oszenia: Gie�da Og�osze� :: drobne og�oszenia: motoryzacja :: darmowe og�oszenia: praca Jestem ma�ym, s�odkim jamniczkiem urodzo / Jamnik / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa ojej.pl czeka na akceptacje www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23652977,Lodz_Zwierzaki___Adopcja,146-192.html Quote
kasia14 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 JustynaM. napisał(a):Cori ma juz oglosznei na kupie psa -ale to nie moja robota ,ja tez go tam chcialam oglosic ,pisca cioteczki gdzie juz byl oglaszanay zapomniałam:oops: kupie psa ja robilam, ma tez na psy.pl to wszystko;) dzieki Justyna za ogłoszenia!:loveu: Quote
JustynaM. Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 CORI SIE PRZYPOMINA -on jest bardzo podobny do mojej Tysi hi,hi,hi:loveu: Quote
Ola164 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Oj przypomina się nasz królewicz :loveu: Quote
kasia14 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 moze pod choinke ten domek by sie znalazl...? Quote
kasia14 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 ah Cori, chcialby miec juz swój dom! Quote
Recommended Posts