Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja, Cori

Nie jestem rasowy, nie jestem rodowodowy, moje życie nie było usłane różami.
Jestem pieskiem z miejsca gdzie obiecano bezdomnym zwierzętom opiekę a naprawdę zgotowano im piekło na ziemi. Czas stanął w miejscu, a nadzieja gasła:

Jestem jednym z 200 psów czekających na Swój Dom, na Swojego Pana

Nie obiecuję Ci sielankowego życia ze mną. Życie ze mną to obowiązki, spacery czy to deszcz, czy śnieg czy słońce. Wspólne zabawy na łące i wyprawy, tego spodziewam się po Tobie. Rzucisz mi piłeczkę, a ja ją przyniosę, pogłaszczesz mnie po głowie... powiesz: dobry pies, to jest to co najbardziej pragnę.

A ja obiecuje być przy Tobie. A gdy będziesz smutny, zawsze będziesz mógł mi powierzyć swoje sekrety, zawsze pocieszę i wysłucham uważnie, i podam łapę.Nigdy Ciebie nie opuszczę kiedy zachorujesz - będę zawsze czuwał przy Twoich nogach i będę lizał Ciebie po rękach. Będę Ciebie chronił, oddam swoje życie, jeśli Twoje życie będzie zagrożone.

A kiedy będziesz cieszył się - będę cieszył się razem z Tobą, merdając ogonem, Zawsze będę czekał w domu na Twój powrót, będę Ciebie witał radośnie, każdego dnia, i przynosił Twoje kapcie a Ty dasz mi miskę pełną smakołyków, będziemy szczęśliwi, obiecuję
[SIZE=4].

[SIZE=4]
J
estem małym, słodkim jamniczkiem urodzonym ok. 2001 roku. Bardzo ładnie chodzę na smyczy – jestem w dobrej kondycji…Cechuje mnie ciekawość życia oraz wielka miłość do człowieka. Pomimo wszystkiego co ludzie mi zrobili, jak porzucili kiedy się mną znudzili nadal ich bardzo kocham…

[SIZE=3]
[SIZE=4]
Kiedy tylko odwiedzający przechodzą obok mojego boksu, próbuję zwrócić na siebie uwagę – pokazać jakim jestem wspaniałym i towarzyskim psem… Gdy tylko ktoś zajrzy w moje skromne kąty skaczę na niego, liżę go i wchodzę mu na kolana…tak bardzo bym chciał mieć własnego pana – pokochałbym go całym swoim psim serduszkiem…
Proszę, nie pozwól, abym spędził tutaj święta...
[SIZE=3][SIZE=4] Cori

[SIZE=3]

[SIZE=3]Jeżeli chcesz mi pomóc, zadzwoń
[SIZE=3]Tel. 793 046 770

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JustynaM. napisał(a):
Cori ma juz oglosznei na kupie psa -ale to nie moja robota ,ja tez go tam chcialam oglosic ,pisca cioteczki gdzie juz byl oglaszanay

zapomniałam:oops: kupie psa ja robilam, ma tez na psy.pl to wszystko;)

dzieki Justyna za ogłoszenia!:loveu: