Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasia14 napisał(a):
dziewczyny chciałam zrobic ogloszenie jednemu psy na kokosy.pl i przy wgrywaniu zdjec pojawia mi sie komunikat 'test' i zdjecie sie nie wgrywa... wiecie moze dlaczego?
z góry dziękuje ;)

Nie wiem niestety ,nie miałam nigdy takiego problemu-pomniejszyłaś zdjęcie? Bo może jest za duże?

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JustynaM. napisał(a):
Nie wiem niestety ,nie miałam nigdy takiego problemu-pomniejszyłaś zdjęcie? Bo może jest za duże?

pomniejszyłam:shake: a moze nie moge jeszcze dodawac zdjec bo dopiero sie zalogowałam? No nic, poprobuje jeszcze:roll:
Dzięki za odp.:lol:

Posted

Nie ma za co !Kurcze to nie wiem ,ja od razu po zarejestrowaniu mogłam dodawać zdjęcia-wiesz co może napisz do administratora,bo coś mi się wydalę ze to jakiś błąd .
Cori podnoszę Cie !

Posted

kasia14 napisał(a):
dziewczyny chciałam zrobic ogloszenie jednemu psy na kokosy.pl i przy wgrywaniu zdjec pojawia mi sie komunikat 'test' i zdjecie sie nie wgrywa... wiecie moze dlaczego?
z góry dziękuje ;)

Czasami na kokosach są, że tak powiem zawirowania i nie da się dodać ogłoszenia.

Posted

JustynaM. napisał(a):
Co u Coriego??????????

niestety wybieram sie od kliku dni do schronu ale pogoda mi nie pozwala:shake:
Pewnie siedzi sobie chłopak i sie nudzi... ostatnio dostał kość prasowana do gryzienia ale za pewne szybko zniknęła:cool1: O tyle dobrze, ze jest w boksie w budynku wiec nie marznie i śpi w legowisku...

Tylko gdzie ten domek? taki fajny i piekny pies się marnuje:shake:

Posted

Cioteczki ponieważ nie będzie mnie od zaraz do 29-ego skalam wam tu życzenia
Kiedy w Betlejem rodzi się Dziecię,
radość przynosi wszystkim na świecie.
Niech wraz z Bożą Dzieciną dni szczęśliwe przypłyną,
a pokój jak gwiazdka niech świeci.
Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką,
pyszności na wigilijnym stole,
wspaniałej rodzinnej atmosfery,
wypełnionej melodią staropolskich kolęd,
a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra
i spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy Justyna z mama i zwierzaczkami

Posted

Cori oberwał ostatnio :-(
Kolega z boksu chciał mu zrobić kopiowane uszy :shake:
Dodam że ten kolega to taka sierotka gnębiona w innym boksie. Teraz Cori jest w boksie ze szczeniakiem...ten mu chyba nic nie zrobi.

Czemu nikt go nie chce?

Posted

Ale stało się coś Coriemu? :-(
Odniósł jakieś większe obrazy?
...
Gdy zobaczyłam wpis modliszki na tym wątku miałam przeczucie że będzie cos dobrego np. że Cori znalazł dom...:placz:
Szkoda że się myliłam...

Posted

Cori jest naprawdę wspaniałym psem...na allegro cieszy się ogromnym zainteresowaniem ale niestety na tym się konczy... ponoć żadnego odzewu z ogłoszeń... Myślę sobie że ludzie wchodzą bo widzą pięknego jamnika, a gdy widza jego wiek odpuszczają sobie :placz:
Ale Cori to przecież taki żywiołowy i wesoły pies... on jest teraz w średnim wiku przecież jamniki żyją ok.14 lat ( niektóre nawet ok 16)...:loveu:

Posted

moja nieśmiała propozycja...może by tak coriemu nowy banerek się przydał, ja sama wczesniej myślałam, że to banerek do ogólnego wątku jamników i nie zaglądałam.ten banerek jest taki radosny a temu pieskowi to tak wesoło chyba nie jest :-( i w ogłoszeniach można dodać, ze cori jest pogryziony:-(i potrzebuje pomocy, tak żeby bardziej chwytało za serce.