DG32 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 adopcjeorg dwukropek kupiepsa schronisko24 Quote
JustynaM. Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 DG32 na str. 2 są ogłoszenia które ja robiłam,ze 2 się pokrywają z Twoimi ,zaraz wezmę te moje i tu wkleję bo tak to nie wiadomo gdzie ogłaszać Quote
JustynaM. Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='DG32']adopcjeorg dwukropek kupiepsa schronisko24 PIEKNY JAMNIKOPODOBNY CORI SZUKA PILNIE DOMU - Ogłoszenia - Darmowe ogłoszenia, zwierzęta, zdjęcia naszych pupili Og�oszenia: Gie�da Og�osze� :: drobne og�oszenia: motoryzacja :: darmowe og�oszenia: praca Jestem ma�ym, s�odkim jamniczkiem urodzo / Jamnik / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa www.adopcje.org-czeka na akceptacje www.ojej.pl-czeka na akceptacje PIEKNY JAMNIKOPODOBNY CORI SZUKA PILNIE DOMU / Oferty :: ŚwiatPrzyrody.pl - zwierzęta przyroda fauna ssaki zdjęcia zwierząt filmy o zwierzętach dzikie zwierzęta Schronisko 24h - Oddam psa, kota, zwierzaka Quote
JustynaM. Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 i jeszcze tutaj E-ZWIERZAK PIEKNY JAMNIKOPODOBNY CORI SZUKA PILNIE DOMU : JustynaM. : Oddam : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl SZUKAJZWIERZAKA Prezentacja Zwierzaka OLX PIEKNY JAMNIKOPODOBNY CORI SZUKA PILNIE DOMU — Pabianice EOFERTY JAMNIKOPODOBNY CORI SZUKA PILNIE DOMU / Psy > Jamniki - Łódź INTERPRESS JAMNIKOPODOBNY CORI SZUKA PILNIE DOMU - Interpress Ogłoszenia MOJPUPIL Giełda zwierząt - Werita, to ok. 7 l. pittbullka red nose, miała da Quote
kasia14 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 dzięki dziewczyny za ogłoszenia:loveu: Quote
modliszka84 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 jedna babka dzwoniła, bardzo niesympatyczna, nie zgodziła się na umowe adopcyjną ani na odwiedzenie psa po adopcji, bo "...ona nie prowadzi domu otwartego..." podziękowałam pani. Quote
JustynaM. Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 i bardzo dobrze zrobiłaś ,co za kobieta:mad: Quote
kasia14 Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 dziewczyny chciałam zrobic ogloszenie jednemu psy na kokosy.pl i przy wgrywaniu zdjec pojawia mi sie komunikat 'test' i zdjecie sie nie wgrywa... wiecie moze dlaczego? z góry dziękuje ;) Quote
Recommended Posts