taxelina Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 odezwij sie do adopcjapsa.pl z tym "Formularz kontaktowy z 212.51.203.199 (212.51.203.199) Witaj, Otrzymujesz tą wiadomość, ponieważ do serwisu adopcjapsa.pl dodano ogłoszenie korzystając z tego adresu e-mail." i moze wiedza cos wiecej? Quote
_ogonek_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ja nie umieszczałam ogłosenia na tym serwisie, ale razz dostałam taką wiadomośc. Lecz pani podała namiary na siebie... A czy nigdzie nie ma adresu maila? Quote
Madzik77 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Moze napisz odpowiedz w formularzu ogłoszeniowym. Quote
Isadora7 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='JustynaM.']Napisałam do adopcjapsa.pl i jak na razie cisza ,nie mam możliwości odpowiedz. za pomocą formularza kontaktowego ,to działa w 1 stronę aby wysłać wiadomość do ogłoszeniodawcy ,robię ogłoszenia nie od dziś i wcześniej zawsze osoba pisząca podawała mi swojego maila ,w tej sytuacji prawdopodobnie Pani /Pan nie pomyślał/a i nie podał/a. A na marginesie dlaczego Pani nie zadzwoniła na nr.który znajduje się w ogłoszeniu??????? Ja tak mam bardzo często na allegro. Dane kontaktowe jak wół w aukcji widoczne a ludziska pisza przez formularz do mnie. Oczywscie zawsze odpisuję i udzielam informacji zaznaczajac że najdokładniej się dowie od bezpośredniego opiekuna i podaję w mailu dane kontaktowe z aukcji. Quote
JustynaM. Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Napisałam do adopcjapsa.pl i jak na razie cisza ,nie mam możliwości odpowiedz. za pomocą formularza kontaktowego ,to działa w 1 stronę aby wysłać wiadomość do ogłoszeniodawcy ,robię ogłoszenia nie od dziś i wcześniej zawsze osoba pisząca podawała mi swojego maila ,w tej sytuacji prawdopodobnie Pani /Pan nie pomyślał/a i nie podał/a. A na marginesie dlaczego Pani nie zadzwoniła na nr.który znajduje się w ogłoszeniu??????? Quote
_ogonek_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Niestety właśnie tak ludzie piszą zamiast pod dane z ogłoszenia. Chyba myślą że formularz to ten sam adres :) Quote
JustynaM. Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Niestety odpisali ze nie ma możliwości skontaktowania się z osoba która przysłała mi wiadomość:-(:-( Quote
Madzik77 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Czy sa plakaty Coriego? Rozwieszam plakaty w spr 1% to COriego bym przy okiazji tez machnęła... Quote
_ogonek_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Madzik moze nie jestem znawca sprawy ale wedlug mnie to bardzo dobry pomysl :-) Quote
bico Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Cori, na nocy spacerek:cool3::cool3: :Dog_run::Dog_run: Gdzie ten Twój domek???:-(:placz: Quote
Madzik77 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Czy ktos moze zrobic piekny plakacik dla Coriego? Taki co lapie za serce.................. Quote
kasia14 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Niestety nie odpisali mi ani z redakcji Metra, ani mojego psa :angryy: Quote
_ogonek_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 kasia14 napisał(a):Niestety nie odpisali mi ani z redakcji Metra, ani mojego psa :angryy: A jaką forma pisalas? Jesli mailem to mozesz pocalowac sie w... nosa. Najlepiej zadzwonic. Moge to zrobic tlyko prosze numer tel. i co dokladnie mam zademonstrowac. Quote
piechcia15 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Cori poszedł do adopcji dziś :):multi: Quote
DG32 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 piechcia15 napisał(a):Cori poszedł do adopcji dziś :):multi: No wreszcie :multi::multi::multi:, tyle się biedak naczekał :-(. Quote
kasia14 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Mam nadzieje, że dobrze trafił... Może uda się coś dowiedzieć w schronisku w sobote o nowym domku... ;) Quote
modliszka84 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 kasia14 napisał(a):Mam nadzieje, że dobrze trafił... Może uda się coś dowiedzieć w schronisku w sobote o nowym domku... ;) raczej nie w tą sobotę, bo jest wszechwiedzący w tym tygodniu :cool1: Quote
bico Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 piechcia15 napisał(a):Cori poszedł do adopcji dziś :):multi: wchodzę na wątek a tu taki szok!:crazyeye: bardzo się cieszę z tej adopcji Coriego,:multi::multi::multi: mam również nadzieję, że trafił w dobre i odpowiedzialne ręce:roll: cioteczki, jak ktoś będzie coś więcej wiedział o nowym domku Coriego, to proszę Was dajcie znać:roll::razz: ale ile się ten Coruś wyczekał...oby dobrze trafił:modla::modla::modla: sama mam jamniora i Cori to mój dogomaniacki faworyt:cool3: Quote
Recommended Posts