Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

odezwij sie do adopcjapsa.pl

z tym "Formularz kontaktowy z 212.51.203.199 (212.51.203.199)
Witaj,

Otrzymujesz tą wiadomość, ponieważ do serwisu adopcjapsa.pl dodano
ogłoszenie korzystając z tego adresu e-mail."

i moze wiedza cos wiecej?

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='JustynaM.']Napisałam do adopcjapsa.pl i jak na razie cisza ,nie mam możliwości odpowiedz. za pomocą formularza kontaktowego ,to działa w 1 stronę aby wysłać wiadomość do ogłoszeniodawcy ,robię ogłoszenia nie od dziś i wcześniej zawsze osoba pisząca podawała mi swojego maila ,w tej sytuacji prawdopodobnie Pani /Pan nie pomyślał/a i nie podał/a.
A na marginesie dlaczego Pani nie zadzwoniła na nr.który znajduje się w ogłoszeniu???????

Ja tak mam bardzo często na allegro. Dane kontaktowe jak wół w aukcji widoczne a ludziska pisza przez formularz do mnie. Oczywscie zawsze odpisuję i udzielam informacji zaznaczajac że najdokładniej się dowie od bezpośredniego opiekuna i podaję w mailu dane kontaktowe z aukcji.

Posted

Napisałam do adopcjapsa.pl i jak na razie cisza ,nie mam możliwości odpowiedz. za pomocą formularza kontaktowego ,to działa w 1 stronę aby wysłać wiadomość do ogłoszeniodawcy ,robię ogłoszenia nie od dziś i wcześniej zawsze osoba pisząca podawała mi swojego maila ,w tej sytuacji prawdopodobnie Pani /Pan nie pomyślał/a i nie podał/a.
A na marginesie dlaczego Pani nie zadzwoniła na nr.który znajduje się w ogłoszeniu???????

Posted

kasia14 napisał(a):
Niestety nie odpisali mi ani z redakcji Metra, ani mojego psa :angryy:

A jaką forma pisalas? Jesli mailem to mozesz pocalowac sie w... nosa. Najlepiej zadzwonic. Moge to zrobic tlyko prosze numer tel. i co dokladnie mam zademonstrowac.

Posted

piechcia15 napisał(a):
Cori poszedł do adopcji dziś :):multi:

wchodzę na wątek a tu taki szok!:crazyeye:

bardzo się cieszę z tej adopcji Coriego,:multi::multi::multi:
mam również nadzieję, że trafił w dobre i odpowiedzialne ręce:roll:

cioteczki, jak ktoś będzie coś więcej wiedział o nowym domku Coriego, to proszę Was dajcie znać:roll::razz:

ale ile się ten Coruś wyczekał...oby dobrze trafił:modla::modla::modla:
sama mam jamniora i Cori to mój dogomaniacki faworyt:cool3: