Jump to content
Dogomania

Kielce - tragedia - Erki psy czekają na domki...Dinguś juz nie czeka [*][*][*]

Recommended Posts

Posted

majaa dzieki ci za to co robisz

tak czytam wasz wątek w milczeniu i mysle. jak to zwierzaki sa od nas zależne. To my skazujemy je na taki los , bezdomnych, porzyconych , zapomnianych.Mam marzenie aby człowiek w koncu zrozumiał ze zwierzak czuje, cierpi i tęskni.

Majaa WIELKIE DZIĘKI jeszcze raz!!!!!!

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lidan i Yorija!!! Dziękuję za poprawę zdjęć. Odeślę w poprzednim swoim poście do tej stronki
Wyjątkowo dogo nie chciało ze mną nie współdziałać dzisiaj choć w przeszłości setki zdjęć wstawiałam :(

Co do kojcy u mnie: Wiele psów widziały i wiele sytuacji, więcej ode mnie napewno! Trzy takie stoją obok siebie i powstały wcześniej niż skończyłam budować dom, a że przestrzeń – takie są uroki wyprowadzania się „na wieś” :cool3:

Mnie nie dziękujcie :shake: Zamiast podziękowań ważniejsze byłoby dla mnie to, że będę wiedziała jednak, że jak coś mnie by się stało to, te kilkadziesiąt psów, które mam pod opieką zazwyczaj, choć nie zawsze bezpośrednią, nie pozostaną bez opieki, ogłoszeń i szans na adopcję. W takiej sytuacji o te, które są na moim podwórku i podwórku budowy, którą prowadzę się nie boję, choć liczyłabym na pomoc w adopcjach! Ale co z resztą ?

Hmmm ... muszę założyć notes ...... Właśnie sobie uświadomiłam, że tylko ja wiem, który telefon i jak zapisuję w komórce !

Posted

Majaa , może w sezonie letni mi mnie taki kojec udostępnisz, nawet bez dywanika przed budą:lol:. Powczasuję sobie razem z psami- mogę nawet poszczekać , jak będzie trzeba, łape też podaję w przypływie dobrego humoru:evil_lol:

Posted

[quote name='betel']Majaa , może w sezonie letni mi mnie taki kojec udostępnisz, nawet bez dywanika przed budą:lol:. Powczasuję sobie razem z psami- mogę nawet poszczekać , jak będzie trzeba, łape też podaję w przypływie dobrego humoru:evil_lol:[/quote]
W kwestii dywanika przed budą proszę się odstosunkować ode mnie - to pomysł Andzi69 Ona postanowiła urządzać budę ! ;)

Posted

[quote name='Majaa']W kwestii dywanika przed budą proszę się odstosunkować ode mnie - to pomysł Andzi69 Ona postanowiła urządzać budę ! ;)[/quote]
Ja wcale nie krytykuję dywanika , tylko podziwiam komfort , a ty mnie nie chcesz przygarnąć nawet szczekąjacej:placz:

Ale serio, warunki wspaniałe. Buziaki dla Ciebie Majaa:B-fly:

Posted

[quote name='Eruane']Dingo i Bera mają tam dobrze i są bezpieczne, ale trzeba im teraz szukać domku![/quote]

Koniecznie. Mimo tego,ze mają wikt i opierunek oraz super warunki nie moga zostac na dożywociu, Majaa może je przeyrzymac tylko przez jakis czas. Więc czeka nas sporo pracy , żeby znależć im domy , albo wymarzony przez Erkę dom

Posted

[quote name='betel']Ja wcale nie krytykuję dywanika , tylko podziwiam komfort , aty mnie nie chcesz przygarnąć nawet szczekąjacej:placz:
[/quote]
Ależ nie musisz szczekać Miejsca dla "ludziów" na poziomie pod dostatkiem u mnie Wybieraj tylko - albo w domu ze mną czyli gościem w domu, moim TZ też zazwyczaj goszczącym i moimi wariatkami, czy w "stodole" *Andzia poznała moją stodołę, więc Ci ją zareklamuje lub nie poza forum) Ale "stodoła" tylko w opcji z koteckiem :cool3: chyba że jemu znajdziemy dom w końcu !

Posted

[quote name='mtf zalesie']mialam wplacic na psy erki i psy z czerwonej gory ale nie dostalam konta pomomo wpisu na deklaracjach[/quote]

poszukam czy mam jeszcze w skrzynce i przeslé Ci na pw jesli mam maila z kontem od Andzi.

EDIT: Sorki- wykasowalam. Przesle ktos mtf pw Andzi z danymi konta?

Posted

przesłałam mtf zalesie numer konta andzi

Majaa, co myślę mówię Ci od razu więc wiesz jakie mam zdanie ;)
mam tylko nadzieję, że więcej takich jak to mówisz "choler" na świecie będzie :Rose:

Posted

[quote name='Od-Nowa']przesłałam mtf zalesie numer konta andzi
[/QUOTE]

No to ma w nadmiarze , bo ja przesłałam jej wczoraj:evil_lol:, ale jak to mówią, od przybytku głowa nie boli

Posted

Mam mały problem ze zrobieniem przelewu w zwiazku ze zmianą banku :(
Z 3 bazarków i z miesięcznej deklaracji mam do wpłacenia na konto Andzi 144 zł , zrobię to jak tylko mój bank mi odblokuje konto , mam nadzieję że będzie to w poniedziałek . Rozliczenie bazarków zrobię jak tylko wyślę przelew.

Posted

[quote name='osho'][COLOR=darkslategray][COLOR=darkgreen][B]bambino[/B][/COLOR] ja ci wytłumaczę, jak nie wychodzi kopiuj-wklej to zrób to ręcznie:

wklej sobie obrazek na [URL="http://www.fotosik.pl/index.php"]fotosik[/URL], skopiuj link opisany jako "[/COLOR][COLOR=darkslategray]Pełen rozmiar na forum", wklej go sobie do podpisu za tą miniaturką, którą już masz a potem podmień adres docelowy, który jest podany w tagu URL[/COLOR]

[COLOR=darkslategray]masz [/COLOR][COLOR=darkslategray]zamiast adresu fotosika wstaw adres wątku do którego ma przenosić kliknięcie na obrazek[/COLOR]

[COLOR=darkslategray]a tu jest opis innych tagów bbcode dla ambitnych : [URL="http://www.phpbb2.pl/forum/faq.php?mode=bbcode"]klik[/URL][/COLOR]
[/quote]
A bardziej łopatologicznie nie można????

Posted

[quote name='fridaoo']

[B]czyli do dyspozycji jest : 1157 + 134= 1291[/B]

:-([/quote]

[B]Było 1291[/B] na dzień 16.12

doszły wpłaty od:

[B]Radek
Linssi
Eliza_sk
Lukomanka
andzia69[/B]

czyli w tej chwili na koncie pomocowym erkowych psiaków jest: [SIZE=4][COLOR=Red][B]1691[/B][/COLOR][/SIZE] zł

[FONT=Times New Roman][SIZE=5][B][COLOR=Blue]bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy!!![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Tola , wg słów Erki, wędruje przeniosła się na teren hurtowni, ale wcześniej była u Diunga i tu korzystała z lepszej budy.Ona jest najbardziej samodzielna i zawsze była włóczykijem , powinna sobie poradzić.