agusiazet Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Już wiemy i już się bardzo cieszymy!!!:lol: Quote
agusiazet Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Bardzo ładny banerek - już skorzystałam!!!:) Quote
Sabina02 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 agusiazet napisał(a):Już wiemy i już się bardzo cieszymy!!!:lol: Przynajmniej wy... :evil_lol: Mam nadzieje ze bedzie jakis wypad do schroniska w tym czasie, to do was dolacze... ;) Quote
Sabina02 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 MagYa^^, dzieki za cudne banerki!!! :loveu: Quote
terra Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Mała suczka czeka na kochający domek:multi: Quote
ewatr Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Sunieczka była pod wrazeniem takiej ilosci odwiedzajacych i eweidentnie chicła sie schowac w mysiej dziurze :eviltong: ale jej sie nie udało . Oto moje foty wytraszonego psiaka : To drugie biszkoptowe to tez maluszek i chyba bez jednej łapki .. tylko nie kojarze z galerii kto to ? Quote
ewatr Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Bardzo Halci chciała bryknąc baaaardzo ......... Quote
Ulka18 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Super, ze jest wiecej zdjec Kasi. Czekam na opis od kierownika. No i na naprawe mojego kompa, wczoraj padl mu system, a informatyk przyjdzie dopiero w czwartek :oops: W pracy niestety nie moge sie logowac i dodawac zdjecia na stronie. PS. straszny ten bialy pyl z cementowni :shake: jest wszedzie na budach :shake: Quote
halcia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 I strasznie malutkiej serce waliło!Ale to moze efekt łapanki,bo mała wiała nam ile sił. Quote
Sabina02 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Dobra! Ja zabieram Kaśke w czerwcu. A dokladnie planuje to na 28 czerwca... Za kilka dni jade kupic wieksze łóżko (serio) :lol:! Tylko Kasia NIE MOZE przekroczyc 7,5 kg. Quote
agusiazet Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 O, kurczę, ale fajnie:) Halciu, na Twoje oko to ile ona ma? Quote
halcia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Nie mam pojęcia,skupiłam sie na tym ,by ją złapać,utrzymać i żeby jej serducho ze strachu nie wyskoczyło.Dopytamy. Quote
Sabina02 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Kasia juz chyba byla wazona kilka miesiecy temu i wtedy miala ponizej 7,5 kg... ale boje sie zeby nie przytyla... Quote
Reno2001 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Super, że Kasieńka ma taką perspektywę :p. Musi jedynie o linie dbac :cool3:. Quote
Ulka18 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Sabina02 napisał(a):Dobra! Ja zabieram Kaśke w czerwcu. A dokladnie planuje to na 28 czerwca... Za kilka dni jade kupic wieksze łóżko (serio) :lol:! Tylko Kasia NIE MOZE przekroczyc 7,5 kg. Sabinko, czy wiesz co jest potrzebne psiakowi do wyjazdu do USA? Paszport, czip, szczepienia. Co jeszcze? Napisalam juz do kierownika prosbe o wziecie Kasi na swietlice oraz odchudzenie. Ale sie suczynka zdziwi. Quote
halcia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 A widziałas Ty kiedy na świetlicy odchudzonego psa?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agusiazet Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Rezydenci świetlicowi wyglądają nadzwyczaj dobrze, aż za dobrze - oprócz Yoko i tej nowej, czarnej! Quote
Sabina02 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Ulka18 napisał(a):Sabinko, czy wiesz co jest potrzebne psiakowi do wyjazdu do USA? Paszport, czip, szczepienia. Co jeszcze? Jedyne co potrzebne to ksiazeczka zdrowia ze szczepieniem na wscieklizne. Nic wiecej. Ani czipa, ani paszportu nie trzeba... :lol: Nie ma tez kwarantanny w USA :multi:. Mam juz jedna sunie, ktora przywiozlam z Polski i bylo to bardzo proste. ;) Ulka18 napisał(a):Napisalam juz do kierownika prosbe o wziecie Kasi na swietlice oraz odchudzenie. Ale sie suczynka zdziwi. Dzieki! :loveu: Quote
Reno2001 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Hmmm, faktycznie świetlica nie jest najlepszym miejscem, jeśli chodzi o utrzymanie sylwetki :cool3:. Ale za to fajnie się tam psiaki socjalizują. Quote
Ulka18 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Kasia moze sie nie odchudzi, ale na pewno nie bedzie tak lękliwa. I ruchu bedzie miala wiecej, kazdy wybieg pod brame, zeby zobaczyc kto idzie to jednak kilkadziesiat metrow do przebiegniecia :cool3: Quote
Sabina02 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Ulka18 napisał(a):Kasia moze sie nie odchudzi, ale na pewno nie bedzie tak lękliwa. I ruchu bedzie miala wiecej, kazdy wybieg pod brame, zeby zobaczyc kto idzie to jednak kilkadziesiat metrow do przebiegniecia :cool3: Jesli nie wazy wiecej niz 7,5 kg, to odchudzac sie nie musi, byle by nie przytyla, bo nie bede jej mogla zabrac... :-( Linie lotinicze maja takie a nie inne wymogi. Pies, by moc jechac w kabinie pasazerskiej nie moze przekroczyc 8 kg (z klatka wlacznie)... a do luku nie dam, bo tam pies ze stresu moze umrzec (slyszalam o takich przypadkach :shake:)... Quote
Recommended Posts