Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Kasia ma nowa galerie, zdjecia mi niezbyt dobrze wyszly, bo bylo zimno, a Kasia jest niezwykle szybka i zwinna. Jest troche wystraszona i nieufna, a na poczatku chodzenia po schronisku nie mielismy p.Zbyszka, wiec zdjecia z daleka. Wg mnie Kasia nie wazy wiecej niz 7 kg, wiec nie powinno byc problemow. Ale jeszcze na wiosne Kasia zapewne przejdzie do swietlicy.

• 2 weeks later...
Posted

Ulka18 napisał(a):
Sabinko, jest mala szansa. Maly Kofik z b. 10 jedzie w marcu do domu, to moze i Kasia sie komus spodoba. Ale Kasia jest bardziej niesmiala niz Kofik.

Mnie sie juz spodobala... ;) Ale jesli by sie wczesniej jakis dobry domek znalazl, to by sunia wczesniej wyszla ze schroniska... W kazdym razie na Allegro ma 2 obserwatorow. Wiem ze to nic nie znaczy, ale komus sie chyba podoba, skoro ja tak obserwuja... :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Ulka18 napisał(a):
Sabinko, jest mala szansa. Maly Kofik z b. 10 jedzie w marcu do domu, to moze i Kasia sie komus spodoba. Ale Kasia jest bardziej niesmiala niz Kofik.

Wlasnie pierwszy raz zobaczylam Kofika na fotce... Ale cudenko!!! :loveu: Ja uwielbiam takie czarne maluchy... :loveu:

Posted

Kofik zdal pomyslnie kocie teksty i bedzie mial za kolezanke prawdopodobnie
ta czarna suczke, beda mieszkac w jednym domu. Kofik na pewno jedzie, a ta sunia to jeszcze nie mamy rezerwacji.

Posted

Kofik i ta sunia MOLLY jada od razu do DS, do siostry Anji Sierocki, która jest v-ce szefowa Fundacji. Ona zawsze bierze starsze, czarne pieski, ktore maja male szanse. Jej poprzedni pies umarl pod koniec tamtego roku.

Meine Schwester freut sich schon. Die erste Hündin die ich ausgesucht hatte,sah ihrem verstorbenen Teddy sehr ähnlich und diese hier die Du ausgesucht hast,sieht fast genauso aus wie ihr Moritz der jetzt an Weihnachten gestorben ist.
Die Hündin soll Molly heissen.

• 2 weeks later...
Posted

Kasia sie przypomina. Jej kolezanka z boksu Sabinka ma podejrzenie raka kosci w tylnej nóżce na którą utyka, na szczescie ma wirtualna opiekunke i będą srodki na lepsza diagnoze.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Kasia sie przypomina. Jej kolezanka z boksu Sabinka ma podejrzenie raka kosci w tylnej nóżce na którą utyka, na szczescie ma wirtualna opiekunke i będą srodki na lepsza diagnoze.

Pewnie ja bardzo boli... :-(

Posted

Sabina02 napisał(a):
Sabince trzeba koniecznie pomoc! :placz: Jesli to rak, to cierpienie jest ogromne! :placz:

Dodalam Sabinke do watka Kasi, beda mialy go razem...

Bardzo dobrze zrobiłaś Sabinko. dzieki temu więcej osób będzie miało szansę zobaczyc sunieczki. Jej trzeba pomóc juz teraz.

Posted

Poniewaz suczki ze 128, malej, brazowej, ktora miala jechac w marcu, nie moga znalezc /nie wiadomo czy byla adoptowana, czy cos innego/ jest szansa, ze jej miejsce zajmie Sabinka. Prosilam Gabi z Fundacji, ona zajmuje sie starszymi psami. Moze sie uda i Sabinka pojedzie. Trzeba wierzyc.