halcia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 I tu masz rację,też słyszałam przejmujące historie o lotach w luku.:shake:A taka mała Kasia to pod brame bedzie miała jak km...:evil_lol: Quote
Sabina02 Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Wytrzymaj jeszcze troszke Kochana... Quote
Ulka18 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 W sobote bede w schronisku, to zobacze co u Kasienki slychac i jak planowane odchudzanie po zimie. Quote
Sabina02 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Ulka18 napisał(a):W sobote bede w schronisku, to zobacze co u Kasienki slychac i jak planowane odchudzanie po zimie. Super, dzieki! :multi: Quote
Sabina02 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Ulka18 napisał(a):W sobote bede w schronisku, to zobacze co u Kasienki slychac i jak planowane odchudzanie po zimie. I jak tam po wyprawie do schroniska? :lol: Quote
Reno2001 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 W galerii schroniska pojawiły się nowe fotki Kasieńki :p. Quote
Ulka18 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Kasia ma nowa galerie, zdjecia mi niezbyt dobrze wyszly, bo bylo zimno, a Kasia jest niezwykle szybka i zwinna. Jest troche wystraszona i nieufna, a na poczatku chodzenia po schronisku nie mielismy p.Zbyszka, wiec zdjecia z daleka. Wg mnie Kasia nie wazy wiecej niz 7 kg, wiec nie powinno byc problemow. Ale jeszcze na wiosne Kasia zapewne przejdzie do swietlicy. Quote
Sabina02 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Super ze Kasia ma galerie! :multi: Im wiecej ja widac tym lepiej. Moze znajdzie domek wczesniej ;). A jak nie, to oczywiscie nadal ja zabieram. :lol: Quote
Ulka18 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Sabinko, jest mala szansa. Maly Kofik z b. 10 jedzie w marcu do domu, to moze i Kasia sie komus spodoba. Ale Kasia jest bardziej niesmiala niz Kofik. Quote
Sabina02 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Ulka18 napisał(a):Sabinko, jest mala szansa. Maly Kofik z b. 10 jedzie w marcu do domu, to moze i Kasia sie komus spodoba. Ale Kasia jest bardziej niesmiala niz Kofik. Mnie sie juz spodobala... ;) Ale jesli by sie wczesniej jakis dobry domek znalazl, to by sunia wczesniej wyszla ze schroniska... W kazdym razie na Allegro ma 2 obserwatorow. Wiem ze to nic nie znaczy, ale komus sie chyba podoba, skoro ja tak obserwuja... :cool3: Quote
Sabina02 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Ulka18 napisał(a):Sabinko, jest mala szansa. Maly Kofik z b. 10 jedzie w marcu do domu, to moze i Kasia sie komus spodoba. Ale Kasia jest bardziej niesmiala niz Kofik. Wlasnie pierwszy raz zobaczylam Kofika na fotce... Ale cudenko!!! :loveu: Ja uwielbiam takie czarne maluchy... :loveu: Quote
Ulka18 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Kofik zdal pomyslnie kocie teksty i bedzie mial za kolezanke prawdopodobnie ta czarna suczke, beda mieszkac w jednym domu. Kofik na pewno jedzie, a ta sunia to jeszcze nie mamy rezerwacji. Quote
Ulka18 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Kofik i ta sunia MOLLY jada od razu do DS, do siostry Anji Sierocki, która jest v-ce szefowa Fundacji. Ona zawsze bierze starsze, czarne pieski, ktore maja male szanse. Jej poprzedni pies umarl pod koniec tamtego roku. Meine Schwester freut sich schon. Die erste Hündin die ich ausgesucht hatte,sah ihrem verstorbenen Teddy sehr ähnlich und diese hier die Du ausgesucht hast,sieht fast genauso aus wie ihr Moritz der jetzt an Weihnachten gestorben ist. Die Hündin soll Molly heissen. Quote
Ulka18 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Kasia sie przypomina. Jej kolezanka z boksu Sabinka ma podejrzenie raka kosci w tylnej nóżce na którą utyka, na szczescie ma wirtualna opiekunke i będą srodki na lepsza diagnoze. Quote
Sabina02 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Ulka18 napisał(a):Kasia sie przypomina. Jej kolezanka z boksu Sabinka ma podejrzenie raka kosci w tylnej nóżce na którą utyka, na szczescie ma wirtualna opiekunke i będą srodki na lepsza diagnoze. Pewnie ja bardzo boli... :-( Quote
halcia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Moze dlatego ,ta niecheć do wychodzenia z budy...biedactwo...... Quote
Sabina02 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Sabince trzeba koniecznie pomoc! :placz: Jesli to rak, to cierpienie jest ogromne! :placz: Dodalam Sabinke do watka Kasi, beda mialy go razem... Quote
Reno2001 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Sabina02 napisał(a):Sabince trzeba koniecznie pomoc! :placz: Jesli to rak, to cierpienie jest ogromne! :placz: Dodalam Sabinke do watka Kasi, beda mialy go razem... Bardzo dobrze zrobiłaś Sabinko. dzieki temu więcej osób będzie miało szansę zobaczyc sunieczki. Jej trzeba pomóc juz teraz. Quote
Ulka18 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Poniewaz suczki ze 128, malej, brazowej, ktora miala jechac w marcu, nie moga znalezc /nie wiadomo czy byla adoptowana, czy cos innego/ jest szansa, ze jej miejsce zajmie Sabinka. Prosilam Gabi z Fundacji, ona zajmuje sie starszymi psami. Moze sie uda i Sabinka pojedzie. Trzeba wierzyc. Quote
Sabina02 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Oby sie Sabince udalo! :placz: Quote
Recommended Posts