danka1234 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 W schronisku w Swarzędzu koło Poznania czeka na domek młody,przesliczny jamniczek.Jest juz po kastracji. Jamnis jest milym ok 4 letnim chlopcem.Troszkew zaniedbanym, cichutkim i wystraszonym. W schronie siedzi od +/- poczatku pazdziernika,biega miedzy pieskami, niestety jest zdominowany, bardzo przygaszony.Piesek jest lagodny, nie wykazuje agresji. __________________ Kontakt do schroniska w Swarzędzu; 061-817-23-67 Aktualizacja z dnia 28 listopada. Jamniś od dzisiaj przebywa na tymczasie u haja we WRocławiu. Z uwagi na to że byc może zmieni sie on w domek stały wstrzymujemy sie z szukaniem domku dla jamnisia. Oto i nasz słodziak; Quote
danka1234 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 wyglada na to że jest tam również ta sunia jamnisia,narazie czekamy na potwiedzenie i więcej informacji,jesli sie potwierdzi założymy jej osobny wątek; Jamnisia w swoim domku. Quote
danka1234 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Jamniś Ptyś na tymczasie u haja :lol: Quote
asienka001 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Jamnis jest milym ok 4 letnim chlopcem.Troszkew zaniedbanym, cichutkim i wystraszonym. W schronie siedzi od +/- poczatku pazdziernika, przebyl juz kastracje, i teraz juz biega miedzy pieskami, niestety jest zdominowany, bardzo przygaszony.Piesek jest lagodny, nie wykazuje agresji.nr do schroniska w Swarzedzu to: 061-817-23-67.Fotki postaram sie zrobic nowe w najblizszym czasie- najblizszym tygodniu. Quote
danka1234 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Isadora7 napisał(a):aż sie boje gdzie ten post wskoczy juz nigdzie :evil_lol:jest w archwum.;) Quote
Isadora7 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Podlinkowany banerek dla jamniczego cukiereczka: :loveu: Quote
wieso Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 tak, cudne cudo.....jak reaguje na koty ? Quote
danka1234 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 wieso napisał(a):tak, cudne cudo.....jak reaguje na koty ? jeszcze nie mamy za wiele informacji,czekamy na nie. Isadorko,dzieki za banerek:loveu: Quote
haja Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ... skoro ten bidulek nadal siedzi w schronie to mogę go wziąć do siebie na tymczas, zeby juz nie marzł, mieszkam we Wrocławiu, w ten piątek znajoma jedzie z Leszna przez Wrocław jezeli jest możliwość podrzucić jej pieska do Leszna to sprawa jest załatwiona i piesio bedzie bezpieczny... Quote
Erazm Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Jaki przystojny sznureczek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Danusiu rozumiem że allegro można mu już robić? Quote
tyciaNi Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 pozdrawiam uroczego jamola :evil_lol: Quote
iwa77 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Danuśku ! Melduję się delegatura wrocławska :cool1:- jak potrzebne będą ogłoszenia proszę o sygnał i jestem do dyspozycji ! Quote
mimiś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 haja napisał(a):... skoro ten bidulek nadal siedzi w schronie to mogę go wziąć do siebie na tymczas, zeby juz nie marzł, mieszkam we Wrocławiu, w ten piątek znajoma jedzie z Leszna przez Wrocław jezeli jest możliwość podrzucić jej pieska do Leszna to sprawa jest załatwiona i piesio bedzie bezpieczny... halo!-jest oferta tymczasu-odpowiedzcie dziewczynie - z postów wynika ze szuka jamnika[nawet nie czuję że rymuję:roll:] Quote
danka1234 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 iwa77 napisał(a):Danuśku ! Melduję się delegatura wrocławska :cool1:- jak potrzebne będą ogłoszenia proszę o sygnał i jestem do dyspozycji ! witamy wrocławską delegaturę:evil_lol: w Twojej osobie Iwuś:loveu: Quote
danka1234 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 mimiś napisał(a):halo!-jest oferta tymczasu-odpowiedzcie dziewczynie - z postów wynika ze szuka jamnika[nawet nie czuję że rymuję:roll:] Witam Cie niedoszły transporcie maszej Lilithki:lol: tak oczywiście że odpowiemy,dopiero zobaczyłam wpis,nie wiem jeszcze jak sie sprawy mają,mam za mało informacji,założyłam watek bazując na skromnych informacjach od asienki.Próbowałam sie dodzwonić do schroniska na numer podany przez asienkę ten na 1 stronie ale nikt nie odbiera,nagrałam sie i czekam na jakis odzew. Jesli jest propozycja domku tymczasowego to cudownie i dopilnujemy by tam trafił jak tylko to bedzie możliwe.:lol: Isadorko,wstrzymaj sie z allegrem,potwierdżmy najpierw dane do kontaktu,bo nie wiem czy mozna podawac na te podane do schroniska,tymbardziej ze nie moge sie na nie dodzwonic. Quote
danka1234 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 wyglada na to że z jamnisiem jest tam jeszcze taka jamnisia ,poprosiłam osobe która zamiesciła ta fotkę by weszła tutaj i może cos więcej powiedziała,jak sie potwierdzo to dla niej też będziemy szukali domku. Jamnik.. młoda sunia 2-3 lata. Wysterylizowana, jak z resztą wszystkie suki w schronisku. Nie jest typem dominantki.. akceptuje wszystkich ludzi, garnąć się do pieszczot.. Quote
haja Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 mimiś napisał(a):halo!-jest oferta tymczasu-odpowiedzcie dziewczynie - z postów wynika ze szuka jamnika[nawet nie czuję że rymuję:roll:] ... nie jestem dziewczyną!, noszę spodnie..:diabloti: Quote
Linka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Haja.. odbierz proszę prywatną wiadomość;) Quote
Kar0la Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 O mateńko jakie cuda. :loveu::loveu: I po co tu wlazłam?? Ta ruda jamnisia to prawdziwe cudeńko. :iloveyou::iloveyou: Chłopczyk też przystojniak. :loveu: Quote
danka1234 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 haja napisał(a):... nie jestem dziewczyną!, noszę spodnie..:diabloti: w spodniach czy bez:eviltong::evil_lol:,witamy serdecznie:lol: i dziękujemy za chec pomocy jamnisiowi.asienka ma jeszcze jakiś prywatny numer do osoby ze schroniska wiec chyba musimy na nią zaczekać bo ponawiałam próby na ten numer ale bez rezultatu. Quote
Recommended Posts