ewatonieja Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 podnosimy Kajtulka nocna porą :razz: Quote
ewatonieja Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 coś nie pasuje - albo głowa, albo korpusik :diabloti: z każdej strony oryginalny i niepowtarzalny :loveu: Quote
zuzka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Zapraszam na pozostałe bazarki Bazarkowe różności część I na *FPR-ZwP*10.08:lol::lol::lol: Bazarkowe różności część II na *FPR-ZwP*10.08 :eviltong: :eviltong: :eviltong: Bazarkowe różności część III na *FPR-ZwP*10.08:lol::lol::lol: Quote
szajbus Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Miniaturowy Kajko prosi o wyrozumiały i kochany domek! Quote
ewatonieja Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Kajtunio słodki diabełek czeka na kastracje i na domek!! wpłyneła duża kwota na Kajtka, spokojnie możemy robić zabieg i przed nim biochemie Quote
szajbus Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Gorące podziękowania dla darczyńcy Kajtusia. Życzę ci maluszku, żebyś jak najszybciej znalazł ten jedyny, upragniony domek. Quote
ewatonieja Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 kAJTUNIO PRZYPOMINA ZE ISTNIEJE I ZE CIAGLE JEST BEZ DOMKU STAŁEGO Quote
sleepingbyday Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 dziewczyny, ja tak na szybko, bo uprzejmościowo weszłam na net. kajko z kolega dogaduja się -mieli jedno ostre starcie, z którego kolega wyszedł z raną bojową, ale zwycięsko. kajko sie słucha, poranne mizizanie jest i jest cos, czego mi się nie udało przeprowadzić - sam schodzi ze schodów na spacer! ja go musze znosić, cholera :cool1: rózne sprawy obgadamy jak wrócę. świetnie, ze kajko dostało kaskę na leczenie. w nagrodę utniemy mu jaja :diabloti: mazurskie pozdrowienia :-) Quote
szajbus Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 No ciotka to raczej mus a nie nagroda!:razz: Quote
coronaaj Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 =ewatonieja;podnosimy Kajtulka nocna porą :razz: No ja rano....w nocy pracowalam na Dogo..:crazyeye: Quote
ewatonieja Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 wpięłam sobie banerek w podpis może ktoś jeszcze sie skusi ?:cool3: Quote
sleepingbyday Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 dwa - trzy ostatnie dni moich wakacji kajko robił kupę na środku pokoju. drań. on cos ma z tymi manifestacjami przez defekację :shake:. teraz sika -rano sik jest jednak. mimo leku, który dostawał 2 tygodnie temu. moż ekastracja pomoże? dzis chyba powtórzę krew, zeby sprawdzić anemię. kiedy kastracja? nie wiem. bo mam problem, teraz i w ewrześniu co chwilę mam jakies wyjazdy. krótkie, ale mam. będę sie musiała zastanowić logistycznie, jka będę znała wszystkie daty. pod koniec sierpnia wpadnie do kajka niedoszły opiekun, w dalszym ciagu kajkiem zainteresowany, ale mający teraz rózne zawodowo-prywtane przełomy. oświadczam, ze dzis kupie mu jakąś badziewna karmę. acany nie chce, royal caninu nie chce, pedigree z łaski skubnie. rozwydrzony drań :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 kajko miał powtórzone badania krwi, niestety wciąż ma anemię (to chyba specjalnie, zeby go nie odjajczać ;)). powtórzymy b12 i żelazo, ale chyba i tak ustawimy odjajczenie na przełom sierpnia/wrzesnia. co myslicie? wetki mówia, że anemia nie za duża, więc znacząco ryzyka okołooperacyjnego nie zwiększa, ale zdecydujcie, co robić. kajkowi juz mało co smakuje, ja nie mogę :shake:. dostał całą siatkę róznych próbek rc, na razie jestesmy przy drugiej próbce i powiem wam jedno - żarcie dla spanieli jest fuuuj :diabloti: Quote
ewatonieja Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 przegłodzić paskudę!!! a kastracja konieczna jesli nie ma przeciwskazań :evil_lol: Quote
Erazm Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No, Kajtek decyzja w sprawie jajaek zapadla:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 ale on jest cały czas głodny :diabloti: Quote
Chandler Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 sleepingbyday napisał(a):ale on jest cały czas głodny :diabloti: Bo nie trafiasz z jedzonkiem w jego gust, ot co :lol:. Trzymam cały czas kciuki za Kajka. Quote
sleepingbyday Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 kajko ma zawsze kilka rodzajów karmy na raz, oszaleję, juz kończa mi się pomysły, co robić. ale mam prośbę, wetka zaproponowała podać mu orijen, bo ma podwyższona zawartość białka, a mu by sie przydało. jednak to drogie no i nie wiadomo, czy mu zasmakuje, więc mam prośbę: czy ktoś może nam sprezentowac próbkę orijena, lub odstąpić małą garść na próbę? spokojnie wystarczy, a będziemy wiedziec, czy kajko to zje. Quote
Erazm Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 No , ktosik posiada to cudo? Ps.Sbd moze Kajka z Zuzka w pakiecie proponowac do adopcji?:hmmmm: Quote
szajbus Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Matko, a ja myślałam, że tylko moja Zuza taka wybredna w żarciu! Współczuje ciotka, bo wiem jak to jest, ale nic ci nie poradzę, bo sama walczę z gustami mojej pannicy. Quote
sleepingbyday Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ha! kajko ma kiepski gust, niestety. Quote
Erazm Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Nie kiepski gust, a wyrafinowane podniebienie:mad: Quote
Recommended Posts