Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny, ja tak na szybko, bo uprzejmościowo weszłam na net. kajko z kolega dogaduja się -mieli jedno ostre starcie, z którego kolega wyszedł z raną bojową, ale zwycięsko. kajko sie słucha, poranne mizizanie jest i jest cos, czego mi się nie udało przeprowadzić - sam schodzi ze schodów na spacer! ja go musze znosić, cholera :cool1:

rózne sprawy obgadamy jak wrócę. świetnie, ze kajko dostało kaskę na leczenie. w nagrodę utniemy mu jaja :diabloti:

mazurskie pozdrowienia :-)

Posted

dwa - trzy ostatnie dni moich wakacji kajko robił kupę na środku pokoju. drań. on cos ma z tymi manifestacjami przez defekację :shake:.

teraz sika -rano sik jest jednak. mimo leku, który dostawał 2 tygodnie temu. moż ekastracja pomoże? dzis chyba powtórzę krew, zeby sprawdzić anemię. kiedy kastracja? nie wiem. bo mam problem, teraz i w ewrześniu co chwilę mam jakies wyjazdy. krótkie, ale mam. będę sie musiała zastanowić logistycznie, jka będę znała wszystkie daty. pod koniec sierpnia wpadnie do kajka niedoszły opiekun, w dalszym ciagu kajkiem zainteresowany, ale mający teraz rózne zawodowo-prywtane przełomy.

oświadczam, ze dzis kupie mu jakąś badziewna karmę. acany nie chce, royal caninu nie chce, pedigree z łaski skubnie. rozwydrzony drań :diabloti:

Posted

kajko miał powtórzone badania krwi, niestety wciąż ma anemię (to chyba specjalnie, zeby go nie odjajczać ;)). powtórzymy b12 i żelazo, ale chyba i tak ustawimy odjajczenie na przełom sierpnia/wrzesnia. co myslicie? wetki mówia, że anemia nie za duża, więc znacząco ryzyka okołooperacyjnego nie zwiększa, ale zdecydujcie, co robić.

kajkowi juz mało co smakuje, ja nie mogę :shake:.
dostał całą siatkę róznych próbek rc, na razie jestesmy przy drugiej próbce i powiem wam jedno - żarcie dla spanieli jest fuuuj :diabloti:

Posted

kajko ma zawsze kilka rodzajów karmy na raz, oszaleję, juz kończa mi się pomysły, co robić.
ale mam prośbę, wetka zaproponowała podać mu orijen, bo ma podwyższona zawartość białka, a mu by sie przydało. jednak to drogie no i nie wiadomo, czy mu zasmakuje, więc mam prośbę:

czy ktoś może nam sprezentowac próbkę orijena, lub odstąpić małą garść na próbę? spokojnie wystarczy, a będziemy wiedziec, czy kajko to zje.

Posted

Matko, a ja myślałam, że tylko moja Zuza taka wybredna w żarciu!
Współczuje ciotka, bo wiem jak to jest, ale nic ci nie poradzę, bo sama walczę z gustami mojej pannicy.