agnieszka32 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='majqa']Sprawdzała Twoje opanowanie...:razz:[/quote] A to diablica :diabloti: :loveu: Quote
doddy Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Widziałam wczoraj Fiodka. Ale wyładniał :crazyeye: Przytył, jest mięciutki, zadbany. Quote
agnieszka32 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='doddy']Widziałam wczoraj Fiodka. Ale wyładniał :crazyeye: Przytył, jest mięciutki, zadbany.[/quote] To super :multi: Marta, jesteś kochana :loveu: Szkoda, że nie ma zdjęć. Ale w niedzielę będą :cool3: - świeżutkie nowiutkie zdjątka z nową pańcią :loveu::loveu::loveu: Quote
rufusowa Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='agnieszka32']To super :multi: Marta, jesteś kochana :loveu: Szkoda, że nie ma zdjęć. Ale w niedzielę będą :cool3: - świeżutkie nowiutkie zdjątka z nową pańcią :loveu::loveu::loveu:[/quote] no ja na to licze bardzo :mad: :lol: i wiecie co? widziałam dzisiaj na zywo pit bulla red nose merle! :-o bylam w szoku! nie sądziłam ze takowe występują :-o wyglądał niesamowicie :loveu: Quote
polciuaa Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 No ja już sie tych fotek nei moge doczekac.:loveu: ale bardziej nie moge sie doczekac Twojej reakcji Aguś jak zobaczysz naszego Smrodka.:evil_lol::loveu: Quote
andzia69 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='rufusowa'] i wiecie co? widziałam dzisiaj na zywo pit bulla red nose merle! :-o bylam w szoku! nie sądziłam ze takowe występują :-o wyglądał niesamowicie :loveu:[/quote] a może to dog był:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ile to dni tego świętego spokoju???? 3?:diabloti: Quote
rufusowa Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='andzia69']a może to dog był:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] dog red nose :hmmmm: pewnie masz racje :evil_lol::evil_lol: [quote name='andzia69']ile to dni tego świętego spokoju???? 3?:diabloti:[/quote] zaczynamy odliczanie :diabloti: Quote
agaga21 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 agnieszko32, to dla ciebie;) : zobacz jakie cudo czeka na ciebie(podobne) [url=http://www.youtube.com/watch?v=pye9v0865d8]YouTube - LOGAN Pit Bull Red Nose WRZ[/url] Quote
agnieszka32 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=2]Agaga21 – znęcasz się nade mną :mad::diabloti::loveu:. [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=2]No i jak ja mam teraz po tym filmiku te 2 dni (dzisiejszego nie licząc) wytrzymać? No jak???[/SIZE][/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/SIZE][/FONT] Quote
ab-agnieszka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Agus to jeszcze tylkoalbo az dwa dni:eviltong::evil_lol: Quote
polciuaa Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Matko,cudny ten filmik. Tylko szkoda,ze ten psiak na nim ma kopiowane uszy. :eviltong: Quote
agnieszka32 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Zostały już tylko (albo aż :evil_lol:) dwa dni ... Quote
agnieszka32 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Moi kochani, jutro w południe wyruszamy po Fiodorka – najcudniejszego pitbulla na świecie :loveu:. Wieczorem dotrzemy do Warszawy, a rano w niedzielę zobaczymy to cudo (a on zobaczy nas:cool3:). Później tylko 500 km drogi i będziemy wszyscy w domku:loveu:. Już tak niewiele dzieli nas od poznania rudziaczka, nie wiem czy zasnę tej nocy, jestem tak podekscytowana i zestresowana, jakby czekał mnie bardzo ważny egzamin :roll: :evil_lol:. A wstać muszę wcześnie – trzeba przygotować samochód na podróż, no i wypucować domek do nieskazitelnej czystości, bo przyjeżdża moja kochana mama, żeby zostać z Sarunią, a mamusia jest niesamowitą pedantką, boję się, że gdzieś mi znajdzie pyłek pod łóżkiem i co? :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wstyd :oops: :diabloti: Trzymajcie za mnie kciuki, żeby Fiodorek nas pokochał, tak jak my już kochamy jego:loveu:, no i żeby podróż nam minęła w miarę spokojnie - z Fiodorkiem na tylnym siedzeniu, w drodze powrotnej :lol: :multi: [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Pozdrawiam bardzo gorąco wszystkich wielbicieli Fiodorka :loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/FONT][/FONT] I czekajcie na pierwsze zdjęcia Fiodka z nową rodzinką :loveu: Quote
agaga21 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='agnieszka32']Moi kochani, jutro w południe wyruszamy po Fiodorka – najcudniejszego pitbulla na świecie :loveu:. Wieczorem dotrzemy do Warszawy, a rano w niedzielę zobaczymy to cudo (a on zobaczy nas:cool3:). Później tylko 500 km drogi i będziemy wszyscy w domku:loveu:. Już tak niewiele dzieli nas od poznania rudziaczka, nie wiem czy zasnę tej nocy, jestem tak podekscytowana i zestresowana, jakby czekał mnie bardzo ważny egzamin :roll: :evil_lol:. A wstać muszę wcześnie – trzeba przygotować samochód na podróż, no i wypucować domek do nieskazitelnej czystości, bo przyjeżdża moja kochana mama, żeby zostać z Sarunią, a mamusia jest niesamowitą pedantką, boję się, że gdzieś mi znajdzie pyłek pod łóżkiem i co? :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wstyd :oops: :diabloti: Trzymajcie za mnie kciuki, żeby Fiodorek nas pokochał, tak jak my już kochamy jego:loveu:, no i żeby podróż nam minęła w miarę spokojnie - z Fiodorkiem na tylnym siedzeniu, w drodze powrotnej :lol: :multi: [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Pozdrawiam bardzo gorąco wszystkich wielbicieli Fiodorka :loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/FONT][/FONT] I czekajcie na pierwsze zdjęcia Fiodka z nową rodzinką :loveu:[/quote] agnieszko, mam nadzieję że twój mąż nie podchodzi aż tak emocjonalnie do tego wyjazdu jak ty bo jeśli on będzie kierowcą to musi się wyspać, żebyście dojechali szczęśliwie w obie strony...a ty dziś nie zmrużysz przecież oczu!!!:evil_lol::loveu: ale fajnie! już od poniedziałku będziemy tu nowe foty oglądać !!! strasznie się cieszę razem z tobą! Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]No to będziemy czekać na fotki;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnieszka32 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='agaga21']agnieszko, mam nadzieję że twój mąż nie podchodzi aż tak emocjonalnie do tego wyjazdu jak ty bo jeśli on będzie kierowcą to musi się wyspać, żebyście dojechali szczęśliwie w obie strony...a ty dziś nie zmrużysz przecież oczu!!!:evil_lol::loveu: ale fajnie! już od poniedziałku będziemy tu nowe foty oglądać !!! strasznie się cieszę razem z tobą![/quote] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Mój mąż śpi od dwóch godzin :evil_lol::evil_lol::evil_lol: On w ten sposób odreagowuje stres, bo też ciągle myśli i mówi tylko o Fiodorku:loveu:. [/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Ale chyba najbardziej to martwi się moja mama, szczególnie o podróż (tzn jak zniesie ją Fiodorek :eviltong: :loveu:). [/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Znajomy mnie dzisiaj zapytał, czy się nie boję, że nowy pies mnie ..... ugryzie :megagrin: Ha ha ha, ale miałam ubaw, bo on myślał że wszystkie psy gryzą ludzi, bez wyjątku – duże, małe, stare, młode – a psy to zna tylko z obrazków i filmów w telewizji ... Jak on się uchował??? :roll::diabloti: [/SIZE][/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Chyba go zaproszę do siebie na kawę, jak już Fiodorek będzie u nas, może jakoś to przeżyje :diabloti::diabloti::diabloti:[/SIZE][/FONT][/FONT] Quote
majqa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Eh, Ago, będzie to weekend nad weekendy! :multi: Quote
Tengusia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ja pamietam pierwsza noc Bolusia w naszym domu, obudzilam sie rano i chcialam go wygonic z lozka na co on pokazal mi swoje uzebienie ... az sie do sciany przykleilam :evil_lol: a teraz to taka pier.dola, tylko reka wystarczy mu pokazac a odrazu schodzi :loveu: no chyba ze moj TZ mu kaze to scieme wali i kladzie sie w drugim koncu lozka :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='majqa']Eh, Ago, będzie to weekend nad weekendy! :multi:[/quote] Oj tak... :loveu: Poza poznaniem Fiodorka :loveu::loveu::loveu:, podróżą ze Szczecina do Warszawy (i z powrotem) :cool1: i zapoznaniem psinki z nowym otoczeniem :-o, czeka mnie jeszcze: 1) osobiste poznanie Doddy :multi:, 2) jej kilku przyjaciół :lol: i ich .... :cool3: ... wspólnych 6 psów :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Nie mogę się doczekać :loveu: Quote
Tengusia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='agnieszka32']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale się uśmiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja to mam takie marzenie, że jak Fiodorek do mnie trafi, to odzyskamy z mężem łóżko w sypialni (bo już teraz przy jednym psie niejednokrotnie nie ma dla mnie miejsca i wiele razy rozważałam, czy aby nie ułożyć się wygodnie w ślicznym i mięciutkim posłaniu Saruni :evil_lol:) i wypoczynek w salonie (taki bez kłaków, okruchów psich ciastek i resztek wędzonych wieprzowych uszu :mad: :diabloti:), a psiaki będą spały na swoich kanapach i posłankach ... :cool1: Wiem wiem .... naiwna jestem i chyba sama nie wierzę w to co mówię .... :eviltong::diabloti: [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]P.S. A tak w ogóle, to już zaczęłam się rozglądać za nowym większym łóżkiem do sypialni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/SIZE][/FONT][/FONT][/quote] ja powiem tylko tyle ze mam dosc duze lozko bo 200x160 a jak spie sama to wyglada tak ze leza takie trzy scisniete sledziki a polowa lozka jest wolna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w czworeczke jest wygodniej (o ironio losu) bo zawsze ktorys z psow wedruje na polowke do TZ wiec mam troche luzu :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Tengusia']ja pamietam pierwsza noc Bolusia w naszym domu, obudzilam sie rano i chcialam go wygonic z lozka na co on pokazal mi swoje uzebienie ... az sie do sciany przykleilam :evil_lol: a teraz to taka pier.dola, tylko reka wystarczy mu pokazac a odrazu schodzi :loveu: no chyba ze moj TZ mu kaze to scieme wali i kladzie sie w drugim koncu lozka :diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale się uśmiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja to mam takie marzenie, że jak Fiodorek do mnie trafi, to odzyskamy z mężem łóżko w sypialni (bo już teraz przy jednym psie niejednokrotnie nie ma dla mnie miejsca i wiele razy rozważałam, czy aby nie ułożyć się wygodnie w ślicznym i mięciutkim posłaniu Saruni :evil_lol:) i wypoczynek w salonie (taki bez kłaków, okruchów psich ciastek i resztek wędzonych wieprzowych uszu :mad: :diabloti:), a psiaki będą spały na swoich kanapach i posłankach ... :cool1: Wiem wiem .... naiwna jestem i chyba sama nie wierzę w to co mówię .... :eviltong::diabloti: [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]P.S. A tak w ogóle, to już zaczęłam się rozglądać za nowym większym łóżkiem do sypialni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/SIZE][/FONT][/FONT] Quote
Kruszynka86 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 aaa tam naiwna od razu poprostu marzycielka :eviltong: swoja droga nieźle sie uśmiałam z waszej konwersacji jest naprawde świetna :lol: Narazie czekam na Fiodorkowe wieści... Quote
agaga21 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='ab-agnieszka']No czekamy czekamy. ciekawe jak tak Aga i Fiodorek? Juz nie moge sie doczekac jutra:loveu:[/quote] dostałam od agnieszki sms ze są w hotelu a spotkanie dopiero jutro...pewnie bidulka nie zmruży oka:sleep2: Quote
ab-agnieszka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 No czekamy czekamy. ciekawe jak tak Aga i Fiodorek? Juz nie moge sie doczekac jutra:loveu: Quote
majqa Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='agaga21'](...) spotkanie dopiero jutro...(...)[/quote] ...czyli już dziś!!! :evil_lol: Quote
Recommended Posts