Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa'][B]Rufusowa[/B], dziękuję z całego serca, za dozę zaufania. :loveu: :loveu::loveu: Wypowiedziałam się, czy słusznie, niech osądzi wet ale nim amputowałabym mu resztę ozdoby, dałabym szansę chemii.[/quote]

:oops: aż sie zarumieniłam ;)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny,własnie dzwoniłam do mamy i powiedziała,że faktycznie wetka przypisała ostatnio Fiodorowi antybiotyk,ale moja mama o tym zapomniała.:oops: zaraz lece go kupić do apteki tylko znowu zapomniałam jak się nazywa i znowu musze wykonać telefon.:oops:

Posted

[B]dogomanka[/B] - pewnie Twoja mama ma mase innych spraw na głowie...tym bardziej przed Świętami...dobrze, ze jednak przepisany i dzis zostanie wykupiony i podany...jest nadzieja, ze jutro chłopak nie będzie sie tak męczył :loveu:

[B]Majqa[/B] - :evil_lol:

Posted

[quote name='rufusowa'][B](...)[/B] [B]Majqa[/B] - :evil_lol:[/quote]
No i proszę, ciesz się głupcu z samozadowolenia (uwaga do mnie samej).:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Eh, Ty, Rufusowa, Tobie musi ujść płazem :loveu:, bo inaczej nie sposób! :loveu:
[B]Doguś[/B] głowa do góry. Po wrzutce z leku musi być lepiej. :multi:

Posted

mój Eto rosły pies, po kastracji przez ok tydzień miał bardzo spuchniętą i czerwoną mosznę. Wogóle to nawet się nie ruszałz podłogi jak leżał bo zwyczajnie go bolało, nie mówiąc już o zaglądaniu tam.
Moi weci powiedzieli jednogłośnie że jeśli nic się nie sączy ani nie krwawi tto żeby nie panikować. I Rzeczywiście po kilku dniach było o niebo lepiej.
Zyczę tego samego Fiodorkowi :loveu:

Posted

[quote name='dogomanka_']widze,że jakiś...`romans`(?) się nam tutaj szykuje między Rufosową i Majqą.:mad::evil_lol:[/quote]

no teraz to juz na serio :oops::oops::oops: bo nie wiem za co ta sympatia mnie się należy :loveu::loveu::loveu:

Posted

widze,że jakiś...`romans`(?) się nam tutaj szykuje między Rufosową i Majqą.:mad::evil_lol:

[QUOTE]mój Eto rosły pies, po kastracji przez ok tydzień miał bardzo spuchniętą i czerwoną mosznę. Wogóle to nawet się nie ruszałz podłogi jak leżał bo zwyczajnie go bolało, nie mówiąc już o zaglądaniu tam.
Moi weci powiedzieli jednogłośnie że jeśli nic się nie sączy ani nie krwawi tto żeby nie panikować. I Rzeczywiście po kilku dniach było o niebo lepiej.
Zyczę tego samego Fiodorkowi :loveu:[/QUOTE]
dzięki za słowa otuchy.:loveu:

Posted

[quote name='dogomanka_']ten lek to encorton 0,02 .;)(...)[/quote]
To nie antybiotyk, a steryd. Mniejsza o większość. :razz: Jeśli po 2 dniach nie będzie efektu, staraj sie o klimicin. Encortonu nie krytykuję, ([SIZE=1]bo...:evil_lol: sama biorę)[/SIZE] ale steryd, a antybiotyk, to inne spektrum działania.

Posted

niektóre psy są bardzo wygimnastykowane :evil_lol: np. Szakal mimo kołnierza potrafił dosięgnąć do szwów :mad: na szczęscie nie ciągnął za nie ;)

a co wetka powiedziala na opuchlizne?
dalej macie podawać steryd, czy mowila cos o antybiotyku?

Posted

sądze,że tak. To było niewielkie naderwanie,opuchlizna zeszła i już jest dobrze.
póki co to jest na jakimś leku co działa przez 3 dni,czyli będzie działał do jutra.Potem się mamy zapytam jaki to lek itp. bo nie pamiętam.

Co do tego jakim cudem sobie to naderwał to już mówie:
Wtedy gdy była u nas ta babka co chciała go wziąść,Fiodor strasznie szalał,a ta baba nie pozwalała nam go uspokoić bo uważała `,że ona sobie da lepiej rade` .:angryy: nie dała się jej przegadać i Fiodor mógł wtedy sobie to naderwać,ale dopiero na nastepny dzień wystąpiły objawy.:shake: Dlatego od razu byłam przeciwna,aby Fiodor trafił do tej baby...:cool1:

Doddy-jakby mnie nie było to zadzwoń ,bo nie wiem kiedy się do komputera dopcham.

Posted

no i nawet mi nic nie powiedziałaś,że będzie u Ciebie? :razz: teraz już się w ogóle nie martwie!:multi::razz:

co do baby to jeszcze nie koniec. Ona uparłą się,że może wpłacać 150zł/miesięcznie na Fiodora,ale ona ma prawo wtedy odwiedzać go niezapowiedzianie 4 razy w roku.:roflt: