Akse1 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Nawet okruszkiem można się podzielić !!! Jakby tak wszyscy chcieli tylko taką odrobinę dać od siebie - ilu psiakom można by pomóc,... Quote
Basia1968 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Akse1 napisał(a):Nawet okruszkiem można się podzielić !!! Jakby tak wszyscy chcieli tylko taką odrobinę dać od siebie - ilu psiakom można by pomóc,... masz rację - jakby każdy chociażby po złotówce dziennie dał do skarbony na zwierzaki :loveu: ale niestety tych co dadzą jest garsteczka:-(:-( Quote
koss Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Prosze o pełny kontakt do wpłaty ,mam ten z 1-strony,ale brak danych -pilne, ...jutro moge to zrobic. Quote
Bambino Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Kochani, wchodzę w tej chwili w buty Basi1968, ale chciałabym trochę bardziej ogarnąc te nasze finanse na budy i utrzymanie psiaków u Marlenki. Wg postu 3 (Basia1968) wynika, że 1) jednorazowo jest do zapłacania 840,00 zł. za 2 budy + transport 2) koszt comiesięcznego utrzymania psów - 180,00 zł. W chwili obecnej jest wpłacone 165,00 zł., z tego: 1) ewatr deklarowała wpłatę 100,00 zł. na budy, czyli rozumiem jednorazowo, 2) Basia1968 o ile dokładnie przeczytałam wszystkie posty deklarowała co m-c 50,00 zł. 3) pozostałe osoby wpłaciły razem 15 zł. ( nie było ich wczesniej na wątku-więc przyjmuję, ze wpłaty jednorazowe ) Była jeszcze mowa, że z cegiełek jest 25,00 zł. Deklarowali wpłaty: Brucio - 100,00 zł jednorazowo wpłata Kasia - 40,00 zł jednorazowa wpłata Axe1 - 50,00 zł. - jednorazowa wpłata Jotpeg - deklaracja 50,00 zł. - chyba jednorazowa wpłata, Koss - 40,00 zł. jednorazowa wpłata GuniaP - Fokusia i Dżekuś - deklaracja 30,00 zł.- jednorazowa wpłata. Bambino - ja zadeklarowałam zapłatę za 1 budę +1/2 kosztów transportu. Marlena w którymś poście napisała,ze od Stowarzyszenia dostaje na utrzymanie psów 100,00 zł. W sumie gdyby wszyscy przekazali pieniądze + cegiełki, to mielibyśmy jednorazowo =920,00 zł + wpłaty od osób, które na wątku nie okreśłiły kwot. Kochani! uzbierało się 840,00zł. Można zapłacic za budy - prawie na Mikołaja. [SIZE=2]Reszta dla Marlenki, na utrzymanie piechów. Z comiesięcznych delaracji jest tylko deklaracji Basi1968 - 50,00 zł. I chyba te 100,00 zł. od Stowarzyszenia. Brakowałoby 30,00 zł. - ale Basia1968 twierdzi,że sobie z tym poradzą. Dziękuję wszystkim za odpowiedź na post. Mam nadzieję, że juz nie jest tak oficjalnie i tylko finansowo :loveu: Quote
Kasia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ja wpłacę jednorazowo na budy 40 zł - nie dam rady zadeklarować comiesięcznej wpłaty ponieważ juz takie deklaracje dała dla 2 innych psiaków i musze się z nich wywiązać... Quote
Bambino Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Kasia napisał(a):Ja wpłacę jednorazowo na budy 40 zł - nie dam rady zadeklarować comiesięcznej wpłaty ponieważ juz takie deklaracje dała dla 2 innych psiaków i musze się z nich wywiązać... Dzięki Kaśka, zaraz poprawię swój post. :lol: Quote
koss Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 NIESTETY JEDNORAZOWO-LUB OD CZASU DO CZASU -ZALEZY OD STANU:cool1:...kasy nie ogarniam juz swoich co m-c-xcznych wpłat ...:p dzisiaj wpłace 40 zł:oops: Quote
Akse1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Właśnie przelałam 50,00 zł. Niestety, w związku z tym, że mam sporą gromadę psiaków na utrzymaniu; cztery w domu, trzy duże psy dokarmiane na ulicy, nie licząc kotów - jest to kwota jednorazowa. Oczywiście, jeżeli pojawi się w przyszłości jakaś nadwyżka finansowa - chętnie się nią podzielę. Quote
Basia1968 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 nie mówcie tylko - to jest aż każda kwota jest ważna czy 1 zł czy 0,50 gr - najważniejsze sa teraz budy. Z resztą tj. z utrzymaniem psiaków damy radę. Jeszcze raz serdecznie wszystkim dziękujemy:loveu: Quote
Marlena:) Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Nowy nabytek.Znaleziony dzisiaj. Najprawdopodobniej ktoś mi je podrzucił , a że nie było mnie przez kilka dni,nikt im nie pomógł :-(. Z 4 przeżyła tylko ona (a,że jest niewyraźna jej losy nie są jeszcze jasne). Znalazłam 4 szkielety...maluchy zostały zagłodzone! Pochowałam je,ale przynajmniej Halszka ocalała :-(. Jest maleńka,mimo,że na zdjeciach wyszła większa. Quote
Brucio Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Boszsz:shake: jaka malenka kocia bida:-( Ja poprosze dane do wplaty na PW.( adres i co tam do wplaty na poczcie potrzeba) Deklarowalam juz wczesniej ze cos wplace . To bedzie jednorazowo 100 zl narazie. Quote
Marlena:) Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Dziękuję ;) Jeszcze raz Halszka z boskimi frędzelkami :loveu:: Quote
GuniaP Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Marlena, na zdjeciu widac zalzawione oczka, kotek jest chory. Czy pokazywałas go wetowi? Quote
Bambino Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 koss napisał(a):NIESTETY JEDNORAZOWO-LUB OD CZASU DO CZASU -ZALEZY OD STANU:cool1:...kasy nie ogarniam juz swoich co m-c-xcznych wpłat ...:p dzisiaj wpłace 40 zł:oops: KOss, od takiej jednej czarownicy z Milicza :cool1: wiem, że udzielasz się w wielu miejscach. dzięki za odzew, zaraz uzpełniam swój post, a Basia1968 uzupełni swój Pozdrowienia:lol: Quote
Bambino Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Akse1 napisał(a):Właśnie przelałam 50,00 zł. Niestety, w związku z tym, że mam sporą gromadę psiaków na utrzymaniu; cztery w domu, trzy duże psy dokarmiane na ulicy, nie licząc kotów - jest to kwota jednorazowa. Oczywiście, jeżeli pojawi się w przyszłości jakaś nadwyżka finansowa - chętnie się nią podzielę. Dzieki za odpowiedź. ja Boże broń nie od oceniania kto ile może. Prosiłam tylko w celach porządkowych. :cool3: Quote
Basia1968 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Aktualizacja na 1 stronie wpłaty nr 1, 2 i 6 są z allegro:loveu: Quote
Basia1968 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Kasia napisał(a):poszło ode mnie 40 zł na budy :lol: Dziękuję Kasieńko - jak dojdą pieniążki to zaraz uzupełnię dane na 1 stronie:lol: Quote
Basia1968 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='jotpeg']dzis poszla jednorazowa wpłata 50 zl. dziekuję bardzo:loveu::loveu: a tak w ogóle to tutaj WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY BARDZO ALE TO BARDZO BARDZO:loveu::loveu: Quote
jotpeg Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 alez... największe podziękowania należą się osobom działającym tam, na miejscu; Marlenie, Tobie. to najprostsze - wpłacić pieniądze; ale tylko tak można pomóc. zamawiajcie te budy. a ten długi, jamnikowato-bassetowaty psiak przesłodki i przecudnej urody :loveu: oczy ma takie, że :loveu: Quote
andzia69 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 podajcie mi na pw nr konta to też was wesprę;) Quote
Marlena:) Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dziękuję. To jedyne słowo które mogę tutaj powiedzieć :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Podniosę, chociaż tyle mogę...:-( Quote
Recommended Posts