Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akse1 napisał(a):
Nawet okruszkiem można się podzielić !!!
Jakby tak wszyscy chcieli tylko taką odrobinę dać od siebie - ilu psiakom można by pomóc,...

masz rację - jakby każdy chociażby po złotówce dziennie dał do skarbony na zwierzaki :loveu:
ale niestety tych co dadzą jest garsteczka:-(:-(

Posted

Kochani, wchodzę w tej chwili w buty Basi1968, ale chciałabym trochę bardziej ogarnąc te nasze finanse na budy i utrzymanie psiaków u Marlenki.
Wg postu 3 (Basia1968) wynika, że
1) jednorazowo jest do zapłacania 840,00 zł. za 2 budy + transport
2) koszt comiesięcznego utrzymania psów - 180,00 zł.

W chwili obecnej jest wpłacone 165,00 zł., z tego:
1) ewatr deklarowała wpłatę 100,00 zł. na budy, czyli rozumiem jednorazowo,
2) Basia1968 o ile dokładnie przeczytałam wszystkie posty deklarowała co m-c 50,00 zł.
3) pozostałe osoby wpłaciły razem 15 zł. ( nie było ich wczesniej na wątku-więc przyjmuję, ze wpłaty jednorazowe )

Była jeszcze mowa, że z cegiełek jest 25,00 zł.

Deklarowali wpłaty:
Brucio - 100,00 zł jednorazowo wpłata
Kasia - 40,00 zł jednorazowa wpłata
Axe1 - 50,00 zł. - jednorazowa wpłata
Jotpeg - deklaracja 50,00 zł. - chyba jednorazowa wpłata,
Koss - 40,00 zł. jednorazowa wpłata
GuniaP -
Fokusia i Dżekuś - deklaracja 30,00 zł.- jednorazowa wpłata.
Bambino - ja zadeklarowałam zapłatę za 1 budę +1/2 kosztów transportu.
Marlena w którymś poście napisała,ze od Stowarzyszenia dostaje na utrzymanie psów 100,00 zł.

W sumie gdyby wszyscy przekazali pieniądze + cegiełki, to mielibyśmy jednorazowo =920,00 zł + wpłaty od osób, które na wątku nie okreśłiły kwot. Kochani! uzbierało się 840,00zł. Można zapłacic za budy - prawie na Mikołaja.
[SIZE=2]Reszta dla Marlenki, na utrzymanie piechów.

Z comiesięcznych delaracji jest tylko deklaracji Basi1968 - 50,00 zł. I chyba te 100,00 zł. od Stowarzyszenia. Brakowałoby 30,00 zł. - ale Basia1968 twierdzi,że sobie z tym poradzą.
Dziękuję wszystkim za odpowiedź na post.

Mam nadzieję, że juz nie jest tak oficjalnie i tylko finansowo :loveu:

Posted

Ja wpłacę jednorazowo na budy 40 zł - nie dam rady zadeklarować comiesięcznej wpłaty ponieważ juz takie deklaracje dała dla 2 innych psiaków i musze się z nich wywiązać...

Posted

Kasia napisał(a):
Ja wpłacę jednorazowo na budy 40 zł - nie dam rady zadeklarować comiesięcznej wpłaty ponieważ juz takie deklaracje dała dla 2 innych psiaków i musze się z nich wywiązać...

Dzięki Kaśka, zaraz poprawię swój post. :lol:

Posted

NIESTETY JEDNORAZOWO-LUB OD CZASU DO CZASU -ZALEZY OD STANU:cool1:...kasy nie ogarniam juz swoich co m-c-xcznych wpłat ...:p
dzisiaj wpłace 40 zł:oops:

Posted

Właśnie przelałam 50,00 zł. Niestety, w związku z tym, że mam sporą gromadę psiaków na utrzymaniu; cztery w domu, trzy duże psy dokarmiane na ulicy, nie licząc kotów - jest to kwota jednorazowa. Oczywiście, jeżeli pojawi się w przyszłości jakaś nadwyżka finansowa - chętnie się nią podzielę.

Posted

nie mówcie tylko - to jest każda kwota jest ważna czy 1 zł czy 0,50 gr - najważniejsze sa teraz budy. Z resztą tj. z utrzymaniem psiaków damy radę.
Jeszcze raz serdecznie wszystkim dziękujemy:loveu:

Posted

Nowy nabytek.Znaleziony dzisiaj. Najprawdopodobniej ktoś mi je podrzucił , a że nie było mnie przez kilka dni,nikt im nie pomógł :-(. Z 4 przeżyła tylko ona (a,że jest niewyraźna jej losy nie są jeszcze jasne). Znalazłam 4 szkielety...maluchy zostały zagłodzone! Pochowałam je,ale przynajmniej Halszka ocalała :-(. Jest maleńka,mimo,że na zdjeciach wyszła większa.

Posted

Boszsz:shake: jaka malenka kocia bida:-(

Ja poprosze dane do wplaty na PW.( adres i co tam do wplaty na poczcie potrzeba) Deklarowalam juz wczesniej ze cos wplace .
To bedzie jednorazowo 100 zl narazie.

Posted

koss napisał(a):
NIESTETY JEDNORAZOWO-LUB OD CZASU DO CZASU -ZALEZY OD STANU:cool1:...kasy nie ogarniam juz swoich co m-c-xcznych wpłat ...:p
dzisiaj wpłace 40 zł:oops:

KOss, od takiej jednej czarownicy z Milicza :cool1: wiem, że udzielasz się w wielu miejscach. dzięki za odzew, zaraz uzpełniam swój post, a Basia1968 uzupełni swój
Pozdrowienia:lol:

Posted

Akse1 napisał(a):
Właśnie przelałam 50,00 zł. Niestety, w związku z tym, że mam sporą gromadę psiaków na utrzymaniu; cztery w domu, trzy duże psy dokarmiane na ulicy, nie licząc kotów - jest to kwota jednorazowa. Oczywiście, jeżeli pojawi się w przyszłości jakaś nadwyżka finansowa - chętnie się nią podzielę.

Dzieki za odpowiedź. ja Boże broń nie od oceniania kto ile może. Prosiłam tylko w celach porządkowych. :cool3:

Posted

[quote name='jotpeg']dzis poszla jednorazowa wpłata 50 zl.

dziekuję bardzo:loveu::loveu:
a tak w ogóle to tutaj WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY BARDZO ALE TO BARDZO BARDZO:loveu::loveu:

Posted

alez... największe podziękowania należą się osobom działającym tam, na miejscu; Marlenie, Tobie.
to najprostsze - wpłacić pieniądze; ale tylko tak można pomóc.
zamawiajcie te budy.

a ten długi, jamnikowato-bassetowaty psiak przesłodki i przecudnej urody :loveu: oczy ma takie, że :loveu: