Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Majcia to naczelny uciekinier, wykorzysta każdą okazję, jest wysterylizowana i mimo to..:shake:

Jeśli możesz to spytaj czy czasami nie zwiała, jak coś mam namiary na osobę, która ją znalazła.

Naa, na zabrzańskim ogólnymn jest sunia dobek i dobkowaty psiak ;)

Posted

Ależ ze mnie franca:diabloti: tak Was oszukuje!!! :evil_lol:

Wklejam jest dotyczy to adopcji przez Gosia17 ON-ki z mojego bannerka

rozmawialam wlasnie z Gosią, sunia nie jest chora ale ma cieply nos?
I...... okazalo sie ze ma tatuaz w uchu!!!:evil_lol: Wystarczyla jedna wizyta u weta a on to dojrzal, a w schronie leczyli jej to ucho i nie zauwazyli? Zreszta zapisali ja w dokumencie, ze mix ON... :roll:nie wiedzialam, ze psy rodowodowe mogą być mixami :diabloti:
-----------------------------------------------------------------------
TUTAJ INFORMACJA o ZAJSTNIALEJ (niemilej ) sytuacji dotyczącej mojej 'wspolpracy' , więc niekoniecznie trzeba czytac :cool1:

Poza tym pani, o ktorej tu nie pisalam i myslalm, ze wykaze troche sympatii i bedzie wspolpracowac, powiedziala Gosi (jak wyszlam na chwile na dwór do suni), na jej stwierdzenie, ze dobrze, ze ktos im pomaga (w sensie, ze niby ja:diabloti:), że ja tam jestem........ DRUGI raz :crazyeye:
hehe z samą Naa bylam dla poświadszenia kilka razy, bylam tam równiez z 1doberman... ale coz chciano abym stala sie osoba niewiarygodną i aby moje ewentualne komentarze na ten temat byly wątpliwe, szkoda.. Bo akurat staram się być powściągliwa i nie wypowiadać się o pracy, żeby tylko oni byli fair wobec mnie.

Posted

agnieszkareuter napisał(a):
witam poszukuje do adopsji bokserka lub owczarka choć i mieszańcem kudłatym nie pogardzę

OLA MOZE ZNAJDZIE SIE JAKIS ONEK KTORY POTRZEBUJE DOMKU :cool3:,BO MOZE TO JEST SZANSA DLA JAKIEGOS PSIAKA,WARTO JA WYKORZYSTAC;)

Posted

Ana wyżelek jeszcze wczoraj byl i generalnie ja go tam juz dlugo widze... Jak cos to pisz na PM.
Naa jak co to dam znac :razz: musisz (u)dramatycznic jego sytuacje bo wychodzi na to, ze u Ciebie mu tak dobrze ze nie trzeba mu domku:diabloti: