AleksandraJ Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Psiaczki z bytomia przypominaja sie :) Quote
NaamahsChild Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Czarna labradorka to może być Maja mojego kumpla.. Quote
AleksandraJ Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Martuś ale on ją wyrzucił czy zbubił??? Quote
NaamahsChild Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Majcia to naczelny uciekinier, wykorzysta każdą okazję, jest wysterylizowana i mimo to..:shake: Quote
Mysia_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 NaamahsChild napisał(a):Majcia to naczelny uciekinier, wykorzysta każdą okazję, jest wysterylizowana i mimo to..:shake: Jeśli możesz to spytaj czy czasami nie zwiała, jak coś mam namiary na osobę, która ją znalazła. Naa, na zabrzańskim ogólnymn jest sunia dobek i dobkowaty psiak ;) Quote
AleksandraJ Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Ależ ze mnie franca:diabloti: tak Was oszukuje!!! :evil_lol: Wklejam jest dotyczy to adopcji przez Gosia17 ON-ki z mojego bannerka rozmawialam wlasnie z Gosią, sunia nie jest chora ale ma cieply nos? I...... okazalo sie ze ma tatuaz w uchu!!!:evil_lol: Wystarczyla jedna wizyta u weta a on to dojrzal, a w schronie leczyli jej to ucho i nie zauwazyli? Zreszta zapisali ja w dokumencie, ze mix ON... :roll:nie wiedzialam, ze psy rodowodowe mogą być mixami :diabloti: ----------------------------------------------------------------------- TUTAJ INFORMACJA o ZAJSTNIALEJ (niemilej ) sytuacji dotyczącej mojej 'wspolpracy' , więc niekoniecznie trzeba czytac :cool1: Poza tym pani, o ktorej tu nie pisalam i myslalm, ze wykaze troche sympatii i bedzie wspolpracowac, powiedziala Gosi (jak wyszlam na chwile na dwór do suni), na jej stwierdzenie, ze dobrze, ze ktos im pomaga (w sensie, ze niby ja:diabloti:), że ja tam jestem........ DRUGI raz :crazyeye: hehe z samą Naa bylam dla poświadszenia kilka razy, bylam tam równiez z 1doberman... ale coz chciano abym stala sie osoba niewiarygodną i aby moje ewentualne komentarze na ten temat byly wątpliwe, szkoda.. Bo akurat staram się być powściągliwa i nie wypowiadać się o pracy, żeby tylko oni byli fair wobec mnie. Quote
sloneczko76 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 agnieszkareuter napisał(a):witam poszukuje do adopsji bokserka lub owczarka choć i mieszańcem kudłatym nie pogardzę OLA MOZE ZNAJDZIE SIE JAKIS ONEK KTORY POTRZEBUJE DOMKU :cool3:,BO MOZE TO JEST SZANSA DLA JAKIEGOS PSIAKA,WARTO JA WYKORZYSTAC;) Quote
AleksandraJ Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Wiem wiem jestesmuy w kontakcie, musze zrobic kilka zdjec... Quote
Ana_Zbyska Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 To schron Btmski, tak? Czy ten wyżełek jeszcze jest? Quote
NaamahsChild Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Olcia, jakby ktoś szukał czegoś ONkowatego - to może Dedalus Dedalus?:diabloti: Quote
AleksandraJ Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Ana wyżelek jeszcze wczoraj byl i generalnie ja go tam juz dlugo widze... Jak cos to pisz na PM. Naa jak co to dam znac :razz: musisz (u)dramatycznic jego sytuacje bo wychodzi na to, ze u Ciebie mu tak dobrze ze nie trzeba mu domku:diabloti: Quote
Ana_Zbyska Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ostatnio ktoś do mnie dzwonił od wyżełków, może by pomogli.. Muszę poszukać nr. Quote
AleksandraJ Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Byloby super!! A tymczasem pozostale psiaki się przypominają :( Quote
AleksandraJ Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Zobaczcie jakie CUDO!!! MA rodzeństwo (to jest sunia- maleństwo ok 2-3m-cy) Quote
beka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Jakie piękne psiaki sa w Bytomskim schronisku... Quote
dog193 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Słuchajcie - czy kazdy ONek jest na tym watku?? - http://www.dogomania.pl/forum/f45/owczarki-niemieckie-do-adopcji-8669/index81.html Ja niedlugo przyjde z jakimis kocami, swetrami i przescieradlami - mam nadzieje, ze sie przyda! Troche makaronu tez dorzucę(i moze jakas karma). I mysle nad adopcja w przyszlym roku - ale sie jeszcze zobaczy. Quote
AleksandraJ Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Niestety nie, ja już nie daję rady czasowo...:( Jesli czasem masz chwile i ochote to wrzuć jakiegoś... Zobaczymy jakie tam jeszcze są ONki ...:( Quote
dog193 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 To moze jak pojde do schronu to zrobie zdjecia ONkom i ONkowatym i wrzuce na wątek? Mysle, ze to bedzie najlepsze wyjscie. Quote
tanitka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 czy mogę prosić o namiary do wolontariusza, aby podac w ogloszeniach o wyzłach? Quote
AleksandraJ Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 tanitka wyżła nie widzialam jak bylam, zostal adoptowany. Dziekuje za pomoc. Quote
Klementynkaa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 dostałam informację od dobrej duszy, że dzisiaj trafił do bytomskiego scroniska doberman znaleziony na poboczu o poranku! bardzo prosze o ewentualne informacje, zdjęcia, cokolwiek, bedziemy go ogłaszać :-( Quote
NaamahsChild Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Czekam na wieści! Jak dobek to koniecznie muszę wiedzieć co z nim! Quote
Recommended Posts