Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dreamsinmymind napisał(a):
Zaadaptowałam pieska ze schroniska w biskupicach :)

czy chodzi o malutką sunię z krótkim ogonkiem? :cool3: czy o jeszcze jakiegoś innego? tak patrząc na miasto wywnioskowałam :eviltong:

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jolanta08 napisał(a):
Prawie co tydzień jeżdżę do Bytomia Miechowic na cmentarz do naszej ukochanej Funi i gdzieś dwa tygodnie temu zauważyłam malutką ok 5 miesięczną sunie z łapką w gipsie jak radoście biegała po biurze i każdego serdecznie witała.Po rozmowie z Panią z biura dowiedziałam się że sunia zastała znaleziona na stacji bezynowej - wisiała w reklamówce na płocie ze złamaną łapką.Miała ją w schronisku gwoździowaną.Ja niestety nie mam możliwości zrobienia jej zdjęcia więc proszę Was o pomoc dla maleńkiej jamnikowatej suczki w znalezieniu domku.Jest wprawdzie osoba która chciała ją po zakończeniu leczenia zabrać ale nie jest to pewne.Może ktoś z wolnotariuszy już ją widział ? Ja stawiam tutaj pierwsze nieporadne kroki a tej małej trzeba koniecznie znaleźć domek.O ile dobrze zapamiętałam to sunia ma na imię Tina.Następnym razem będę w schronisku w niedzielę i zobaczę co z malutką

Maleńka sunia już nie jest w schronisku ale ma domek:multi:

• 3 weeks later...
Posted

byłam dzis w tym schronisku w boksie przy wejsciu siedziala piekny huski-zrobilam mu kilka zdjec telefonem zaraz wstawie-moze warto powiadomic ludzi od haszczakow :cool3:

Posted

Też czasem bywam na cmentarzyku, to oglądam bytomskie psiaki. Naprawde, jest dużo pieknych piesków. Aż serce sie kraje, że nie mogę wziąć któregoś, ale mam już suńkę ( tez sierotę) "prawie "ONke i drugi pies jest poza moimi mozliwościami.

• 1 month later...
  • 4 months later...