Mysia_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Dreamsinmymind napisał(a):Zaadaptowałam pieska ze schroniska w biskupicach :) czy chodzi o malutką sunię z krótkim ogonkiem? :cool3: czy o jeszcze jakiegoś innego? tak patrząc na miasto wywnioskowałam :eviltong: Quote
Jolanta08 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Jolanta08 napisał(a):Prawie co tydzień jeżdżę do Bytomia Miechowic na cmentarz do naszej ukochanej Funi i gdzieś dwa tygodnie temu zauważyłam malutką ok 5 miesięczną sunie z łapką w gipsie jak radoście biegała po biurze i każdego serdecznie witała.Po rozmowie z Panią z biura dowiedziałam się że sunia zastała znaleziona na stacji bezynowej - wisiała w reklamówce na płocie ze złamaną łapką.Miała ją w schronisku gwoździowaną.Ja niestety nie mam możliwości zrobienia jej zdjęcia więc proszę Was o pomoc dla maleńkiej jamnikowatej suczki w znalezieniu domku.Jest wprawdzie osoba która chciała ją po zakończeniu leczenia zabrać ale nie jest to pewne.Może ktoś z wolnotariuszy już ją widział ? Ja stawiam tutaj pierwsze nieporadne kroki a tej małej trzeba koniecznie znaleźć domek.O ile dobrze zapamiętałam to sunia ma na imię Tina.Następnym razem będę w schronisku w niedzielę i zobaczę co z malutką Maleńka sunia już nie jest w schronisku ale ma domek:multi: Quote
MartynaP Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 byłam dzis w tym schronisku w boksie przy wejsciu siedziala piekny huski-zrobilam mu kilka zdjec telefonem zaraz wstawie-moze warto powiadomic ludzi od haszczakow :cool3: Quote
bela51 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Też czasem bywam na cmentarzyku, to oglądam bytomskie psiaki. Naprawde, jest dużo pieknych piesków. Aż serce sie kraje, że nie mogę wziąć któregoś, ale mam już suńkę ( tez sierotę) "prawie "ONke i drugi pies jest poza moimi mozliwościami. Quote
Florentynka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Zapraszam na wątek zbiorczy poświęcony psom typu "parówa". Jeśli są takie w waszym schronisku - dorzucajcie je tam z krótkim opisem i zdjęciami. Może zebranie parówek w jednym miejscu pomoże w szukaniu im domów? http://www.dogomania.pl/forum/f28/parowki-parowy-paroweczki-watek-zbiorczy-sie-robi-173391/ Quote
Recommended Posts