Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Ag-Agnieszka często jeździ do Krakowa :)

Też o Agnieszce pomyślałam, napewno zapytam ;)

Sara, jeszcze nigdy nie spotkałam się, żeby czepiali sie wieku, więc to problem nie powinien być ;)

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli byłby jakiś dom dla Pimpka w Krakowie to mogłabym go wziąć pojutrze [w piątek] i przewieźć za darmo, albo 21, w niedzielę za zwrotem biletu :oops:. Niby to niedaleko i niedrogo, ale sama się w tym miesiącu wykosztowałam na moją sunię z DT :roll:

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
czyli nie będę potrzebna? w razie czego tylko dajcie znać i pojadę

OK. wiadomo, że zawsze trzeba mieć w razie co koło ratunkowe :cool3: żeby wszystko było zapięte na ostatni guzik i Pimpuś dojechał do Bydgoszczy ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
Esti, ale się roztańczyłaś :cool3:

Pimpek napewno nie może już się doczekać, kochany psiak!
Bo ja uwielbiam tańczyć, a z radości to już w ogóle :lol: Inna sprawa, że nie umiem.... :evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
Bo ja uwielbiam tańczyć, a z radości to już w ogóle :lol: Inna sprawa, że nie umiem.... :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pimpusiu jeszcze troche....

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Mysiu napisz mi prosze na krora malenstwo ma byc w Krakowie
czy w godzinach rannych popoludniowych czy lepiej wieczornych

z tego co mi anaana dzisiaj mówiła to może być już nawet w niedzielę, albo w poniedziałek o jakiejkolwiek godzinie, bo Pan wziął sobie wolne ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
z tego co mi anaana dzisiaj mówiła to może być już nawet w niedzielę, albo w poniedziałek o jakiejkolwiek godzinie, bo Pan wziął sobie wolne ;)

W niedziele mam zawiesc mojego znajomego na lotnisk na Pyrzowice ale jeszcze nie wiem o ktorej. Jak sie dowiem a niebedzie pozno to mozemy zawiesc malenstwo w niedziele ale dam konkretna odpowiedz jak juz bede wszystko wiedziala ja dokladnie.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
W niedziele mam zawiesc mojego znajomego na lotnisk na Pyrzowice ale jeszcze nie wiem o ktorej. Jak sie dowiem a niebedzie pozno to mozemy zawiesc malenstwo w niedziele ale dam konkretna odpowiedz jak juz bede wszystko wiedziala ja dokladnie.

dzięki kochana :loveu: w takim razie czekam na wieści ;)

anaana, jeszcze nie dostałam maila :roll: