Mysia_ Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 jusstyna85 napisał(a):Ag-Agnieszka często jeździ do Krakowa :) Też o Agnieszce pomyślałam, napewno zapytam ;) Sara, jeszcze nigdy nie spotkałam się, żeby czepiali sie wieku, więc to problem nie powinien być ;) Quote
sara_rokitnica Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 to spoko ;) to jak coś to mogę jechać z Pimpusiem ;) :D Quote
bonsai_88 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Jeśli byłby jakiś dom dla Pimpka w Krakowie to mogłabym go wziąć pojutrze [w piątek] i przewieźć za darmo, albo 21, w niedzielę za zwrotem biletu :oops:. Niby to niedaleko i niedrogo, ale sama się w tym miesiącu wykosztowałam na moją sunię z DT :roll: Quote
Estera Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Pimpuś hop na górę! Dziewczyny wiadomo coś więcej z transportem? :roll: Quote
bonsai_88 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ja wiem, że za pół godziny wychodzę z domu i Pimpka nie wiozę :roll: Quote
Mysia_ Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Ja zawioze malenstwo:razz: super :cool3: Quote
Estera Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Ja zawioze malenstwo:razz::cunao::cunao::cunao: super! Quote
Mysia_ Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Estera napisał(a)::cunao::cunao::cunao: super! Esti, ale się roztańczyłaś :cool3: Pimpek napewno nie może już się doczekać, kochany psiak! Quote
sara_rokitnica Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 czyli nie będę potrzebna? w razie czego tylko dajcie znać i pojadę Quote
Mysia_ Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 sara_rokitnica napisał(a):czyli nie będę potrzebna? w razie czego tylko dajcie znać i pojadę OK. wiadomo, że zawsze trzeba mieć w razie co koło ratunkowe :cool3: żeby wszystko było zapięte na ostatni guzik i Pimpuś dojechał do Bydgoszczy ;) Quote
Estera Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Mysia_ napisał(a):Esti, ale się roztańczyłaś :cool3: Pimpek napewno nie może już się doczekać, kochany psiak!Bo ja uwielbiam tańczyć, a z radości to już w ogóle :lol: Inna sprawa, że nie umiem.... :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 no wiadomo ;) więc będę kołem ratunkowym Pimpka :) mogę z nim jechać na 100% więc tylko dajcie znać to się pozbieram w sobie i pojadę ;) Quote
Mysia_ Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Estera napisał(a):Bo ja uwielbiam tańczyć, a z radości to już w ogóle :lol: Inna sprawa, że nie umiem.... :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pimpusiu jeszcze troche.... Quote
anaana Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Mysia_ napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pimpusiu jeszcze troche.... Mysia, podaj mi prosze swoj adres e-mail Quote
ab-agnieszka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Mysiu napisz mi prosze na krora malenstwo ma byc w Krakowie czy w godzinach rannych popoludniowych czy lepiej wieczornych Quote
Mysia_ Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Mysiu napisz mi prosze na krora malenstwo ma byc w Krakowie czy w godzinach rannych popoludniowych czy lepiej wieczornych z tego co mi anaana dzisiaj mówiła to może być już nawet w niedzielę, albo w poniedziałek o jakiejkolwiek godzinie, bo Pan wziął sobie wolne ;) Quote
ab-agnieszka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Mysia_ napisał(a):z tego co mi anaana dzisiaj mówiła to może być już nawet w niedzielę, albo w poniedziałek o jakiejkolwiek godzinie, bo Pan wziął sobie wolne ;) W niedziele mam zawiesc mojego znajomego na lotnisk na Pyrzowice ale jeszcze nie wiem o ktorej. Jak sie dowiem a niebedzie pozno to mozemy zawiesc malenstwo w niedziele ale dam konkretna odpowiedz jak juz bede wszystko wiedziala ja dokladnie. Quote
Mysia_ Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 ab-agnieszka napisał(a):W niedziele mam zawiesc mojego znajomego na lotnisk na Pyrzowice ale jeszcze nie wiem o ktorej. Jak sie dowiem a niebedzie pozno to mozemy zawiesc malenstwo w niedziele ale dam konkretna odpowiedz jak juz bede wszystko wiedziala ja dokladnie. dzięki kochana :loveu: w takim razie czekam na wieści ;) anaana, jeszcze nie dostałam maila :roll: Quote
anaana Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Mysia - siadl mi internet wczoraj ale przed chwila juz wyslalam maila, do Ciebie i do Joanny, Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Tak sobie wpadłam potrzymać kciuki za Pimpka :cool3: :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
ab-agnieszka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 W niedziele nie dam rady pojedziemy w poniedzialek kolo poludnia. Moja mama znowu chce ze mna jechac ale to dobrze przynajmiej bedzie go trzymala na kolanach. Quote
Mysia_ Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Agnieszka dzisiaj zawiozła Pimpka do Krakowa, czekamy na relacje z pierwszego etapu podróży :cool3: Quote
Recommended Posts