Mysia_ Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 sara_rokitnica napisał(a):ja się mogę zaoferować z transportem pociągiem ewentualnie :P wiem że to już zaczyna być nudne ale dopóki nie mam prawka i samochodu inny transport z mojej strony jest niemożliwy :oops: Sara to kawał drogi pociagiem :roll: Quote
Estera Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 sara_rokitnica napisał(a):ja się mogę zaoferować z transportem pociągiem ewentualnie :P wiem że to już zaczyna być nudne ale dopóki nie mam prawka i samochodu inny transport z mojej strony jest niemożliwy :oops:Super :multi: Ale tak jak pisze Mysia, to kawał drogi....autem 5-6 godzin, nie wiem ile pociągiem :roll: Quote
Mysia_ Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Estera napisał(a):Super :multi: Ale tak jak pisze Mysia, to kawał drogi....autem 5-6 godzin, nie wiem ile pociągiem :roll: niestety jeszcze dłużej :roll: koło 8 godzin.... Quote
jusstyna85 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Oby dom sie nie rozmyślił,albo nie wybrał innego psa... na mapie dogo są os,które mają auto...uzbieranie kasy na paliwo,to nie byłby problem. Quote
Estera Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 jusstyna85 napisał(a):Oby dom sie nie rozmyślił,albo nie wybrał innego psa... na mapie dogo są os,które mają auto...uzbieranie kasy na paliwo,to nie byłby problem.Też się boję tego, że ludzie się rozmyślą. Tym bardziej, że jednego psa mają, kota mają i nie planowali 2-go psa. Po prostu za serce złapał ich staruszek i chcą pomóc. Quote
jusstyna85 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Estera napisał(a):Też się boję tego, że ludzie się rozmyślą. Tym bardziej, że jednego psa mają, kota mają i nie planowali 2-go psa. Po prostu za serce złapał ich staruszek i chcą pomóc. Przy Dinusiu ludzie znaleźli innego... tutaj liczy sie czas... Quote
Mysia_ Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 no trzeba coś pokombinować, macie pomysł kto mógłby pojechać w taką trasę? To jest prawie cała Polska do przejechania :roll: Quote
jusstyna85 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mysia_ napisał(a):no trzeba coś pokombinować, macie pomysł kto mógłby pojechać w taką trasę? To jest prawie cała Polska do przejechania :roll: Proponuje mape pomocy na dogomanii, ostatnio sama korzystałam z tego.Cud, że w ogóle znalazł sie dom dla psa w takim wieku. Quote
Mysia_ Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 jusstyna85 napisał(a):Proponuje mape pomocy na dogomanii, ostatnio sama korzystałam z tego.Cud, że w ogóle znalazł sie dom dla psa w takim wieku. Jak wrócę do domu to poszukam. Czy w razie co ktoś zrzuci się z nami na paliwo? Quote
jusstyna85 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mysia_ napisał(a):Jak wrócę do domu to poszukam. Czy w razie co ktoś zrzuci się z nami na paliwo? Pomogłabym Ci,ale naprawde nie mam czasu...poszuka sie ludzi do zbiórki Quote
sara_rokitnica Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ojej nie wiedziałam że to tak daleko :oops: jakoś mi "Bydgoszcz" zabrzmiało tak jakby było gdzieś niedaleko... nie jestem zbyt dobra z geografii :oops: no to trzymam kciuki za znalezienie transportu...;) Quote
Mysia_ Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 jusstyna85 napisał(a):Pomogłabym Ci,ale naprawde nie mam czasu...poszuka sie ludzi do zbiórki z czasem też u mnie ostatnio kiepsko :oops: Wiecie co tak jeszcze sobie pomyślałam, zeby anaana najpierw zorientowała się z tym transportem koło 23 grudnia i spytała tych Państwa czy to nie będzie za późno. Quote
anaana Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 jak na razie nie wiem jeszcze jak bedize z 23 grudnia, ale moze nie liczmy na to, bo to nie jest pewne. moze zrobmy jakas zbiorke na paliwo i szukajmy transportu. naprawde, taka szansa dla Pimpusia moze sie nie powtorzyc... Quote
anaana Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Estera- ci Panstwo mowili w czasie wizyty ile maja zamiar poczekac na psiaka? Quote
Estera Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Wiem, że się niecierpliwią, że chcieliby go JUŻ. Na pewno chcieli by przed świętami, bo w przerwie świątecznej chcą go przyzwyczaić do domu, do domowników i w ogóle. Quote
Mysia_ Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 właśnie wrócilam do domu, zaraz porozglądam się, że jakimiś płatnymi transportami Quote
anaana Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Mysia, transport Krakow -Bydgoszcz na dzien dzisiejszy jest pewny. Jezeli tym panstwu nic sie nie zmieni (a nie powinno) to Pimpek jedzie 23 XII z Krakowa do domu do Bydgoszczy. Panstwo, ktorzy go zabieraja, prosili aby pzryjechal do Krakowa dzien wczesniej wiezorem (22 XII). Damy rade?:lol: Z Zabrza do Krakowa jets blisko. Ktos by musial sie teraz zdeklarowac z taka pomoca, zeby nie szukac panicznie w ostatniej chwili, bo jezeli ten termin nieszczesliwie odpadnie, to nie wiem...Moze alternatywa jest, ze Ty z Estera byscie go zawiozly po Nowym Roku? Ale to pozno, a poza tym nie wiemy czy ci panstwo z Bydgoszczy beda tyle czekali. Moze Sara, ktora wczresniej deklarowala pomoc by mogla pojecha 22 XII do Krakowa? Albo jakis platny transport Zabrze-Krakow? MUSIMY TO PILNIE USTALIC, a ja bym chiala jaknajpredzej podac termin jego przybycja w Bydgoszczy, zeby wiedzieli ze jedzie na pewno i sie nie rozmyslili:shake: Quote
anaana Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 sara_rokitnica napisał(a):ja się mogę zaoferować z transportem pociągiem ewentualnie :P wiem że to już zaczyna być nudne ale dopóki nie mam prawka i samochodu inny transport z mojej strony jest niemożliwy :oops: Sara- moglabys podrzucic Pimpka 22 XII z Zabrza do Krakowa pociagiem? To niedaleko. A my bysmy zrzucili sie na Twoj i Pimpka bilet Quote
sara_rokitnica Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 jasne że tak! :D cieszę się że mogę pomóc Pimpkowi :loveu: tylko że nie jestem pełnoletnia... to chyba nieco komplikuje sprawę? Quote
Mysia_ Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 anaana napisał(a):Sara- moglabys podrzucic Pimpka 22 XII z Zabrza do Krakowa pociagiem? To niedaleko. A my bysmy zrzucili sie na Twoj i Pimpka bilet może uda mi się załatwić jeszcze coś innego, zaraz pokombinuję ;) Anaana jesteś w kontakcie z tymi ludźmi? Poczekają do 23? :cool3: Quote
Mysia_ Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 sara_rokitnica napisał(a):jasne że tak! :D cieszę się że mogę pomóc Pimpkowi :loveu: czyli w razie co możemy liczyć na Ciebie? :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 no oczywiście- przecież mówię ;) ile jest km między Krakowem a Zabrzem? muszę policzyć ile za bilet wyjdzie xD Quote
Mysia_ Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 97 km :razz: Cena biletu normalnego 15,50 zł, a Ty masz ulgowy ;) Quote
jusstyna85 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ag-Agnieszka często jeździ do Krakowa :) Quote
sara_rokitnica Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 a to czyli razem z psiakiem będzie ok 14 zł xD lajt ;) tylko tam jest napisane że pies ma być pod opieką dorosłego a do dorosłości mi niecałe 4 miesiące brakują :eviltong: ale raczej się czepiać nie będą jak coś? Quote
Recommended Posts