ab-agnieszka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Wrocilam przed chwilka do domu musze nakarmic moje dwa bialaski i zdam Wam relacje.:lol: Quote
ab-agnieszka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Pimpek piszczalka mial jechac z tylu w bagazniczku. Przyszykowalam mu tam kocyk bo niespodziewalam sie takiego lobuziaka:lol: Po drodze zabieralismy jeszcze kota z Sosnowca ktory rowniez jechal do Krakowa. W koncu wyskakal sobie miejsce z przodu i siedzial w nogach u Kasi a kot wyladowal w bagazniku. Na dzien dobry naszczekal na wlascicielke kota bo chyba mu sie nie spodobala. Gdy dotarlismy na miejsce czekalo na nas dwoje przesympatycznych ludzi z psiaczkiem(sunia) na ktora nasz Pimpek naszczekal i chcial ja pogonic bylo wesolo. Panstwo zapewne maja bardzo ciekawie w domku z naszym Pimpolem.:lol: Quote
ab-agnieszka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 A tak mnie pozegnal nasz Pimpek. Szczekajac i skaczac po mnie:lol::loveu: Quote
Mysia_ Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Pimpek widac, że sie rozruszał :evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Mysia_ napisał(a):Pimpek widac, że sie rozruszał :evil_lol: No i to konkretnie:lol: Quote
Mysia_ Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 ab-agnieszka napisał(a):No i to konkretnie:lol: mam nadzieje, że jest grzeczny i to pogonienie suni nie było na serio, bo jemu coś takiego nigdy wczesnij się nie zdarzyło :evil_lol: Bardziej do zabawy :eviltong::lol: Quote
ab-agnieszka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Mysia_ napisał(a):mam nadzieje, że jest grzeczny i to pogonienie suni nie było na serio, bo jemu coś takiego nigdy wczesnij się nie zdarzyło :evil_lol: Bardziej do zabawy :eviltong::lol: Mysle ze to ze strachu i z wrazenia po podrozy. Napisalam do dziewczyny smsa jak sie maly sprawuje ale nie odpisala moze juz spia ALBO :evil_lol: PIMPEK SZALEJE:evil_lol: Mysle ze bedzie ok dla niego to nowa sytuacja musi sie zaklimatyzowac i pozniej dalej w droge:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 może dali mu piszczącą zabawkę i nie słyszą własnych myśli, on ma świra na punkcie tych zabawek :evil_lol: Musi być dobrze i napewno będzie ;) Quote
ab-agnieszka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Bedzie napewno dobrze. To mlodzi super ludzie wiec dadza sobie rade:eviltong: Quote
Mysia_ Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 No to teraz czekamy na wiesci z kolejnych etapów drogi Pimpusia do nowego domku :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Sama jestem niezmiernie ciekawa:loveu: Quote
ab-agnieszka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Dokladnie. Ty niedziele spedzilas w schronisku ja w samochodzie:evil_lol: Mysia do lozka:mad: Bo jak bedziesz w moim wieku to bedziesz miala same zmarszczki pod oczyma od siedzenia na necie:diabloti: Quote
Mysia_ Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 hehe :lol: ...i znów to robimy :mad: siedzimy na dogo zamiast iść spać :eviltong: Pimpek pewnie już dawno nas olał i sobie śpi :evil_lol: Quote
Recommended Posts