Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pimpek piszczalka mial jechac z tylu w bagazniczku. Przyszykowalam mu tam kocyk bo niespodziewalam sie takiego lobuziaka:lol:
Po drodze zabieralismy jeszcze kota z Sosnowca ktory rowniez jechal do Krakowa.
W koncu wyskakal sobie miejsce z przodu i siedzial w nogach u Kasi a kot wyladowal w bagazniku. Na dzien dobry naszczekal na wlascicielke kota bo chyba mu sie nie spodobala. Gdy dotarlismy na miejsce czekalo na nas dwoje przesympatycznych ludzi z psiaczkiem(sunia) na ktora nasz Pimpek naszczekal i chcial ja pogonic bylo wesolo.
Panstwo zapewne maja bardzo ciekawie w domku z naszym Pimpolem.:lol:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
No i to konkretnie:lol:

mam nadzieje, że jest grzeczny i to pogonienie suni nie było na serio, bo jemu coś takiego nigdy wczesnij się nie zdarzyło :evil_lol: Bardziej do zabawy :eviltong::lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
mam nadzieje, że jest grzeczny i to pogonienie suni nie było na serio, bo jemu coś takiego nigdy wczesnij się nie zdarzyło :evil_lol: Bardziej do zabawy :eviltong::lol:

Mysle ze to ze strachu i z wrazenia po podrozy. Napisalam do dziewczyny smsa jak sie maly sprawuje ale nie odpisala moze juz spia ALBO :evil_lol: PIMPEK SZALEJE:evil_lol:
Mysle ze bedzie ok dla niego to nowa sytuacja musi sie zaklimatyzowac i pozniej dalej w droge:evil_lol:

• 1 month later...