Mysia_ Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 anaana napisał(a):mam pare pytan: -ile lat ma Pimpek? -ile wazy? - czy z kotami sie dogaduje? - czy ewentualnie bylby dla niego transport do warszawy? nic nie obiecuje! ale mam pewien pomysl, waży pewnie coś koło 10 kg :roll: Co do wieku to ciężko wyczuć, bo ma spore braki w uzębieniu, ale jest jeszcze bardzo żywiołowy, poporsze wetkę, żeby oceniła ;) Z kotami nie powinno być problemu, ale w razie co moge sprawdzić, a transport to poprostu trzeba by było pokombinować... Quote
halbina Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Pimpusiu, pisz do Mikołąja list z prośbą o domek... przecież byłeś grzeczny! Quote
Mysia_ Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 halbina napisał(a):Pimpusiu, pisz do Mikołąja list z prośbą o domek... przecież byłeś grzeczny! pewnie, że był grzeczny... To cudowny psiak. Dzisiaj byłam u niego przez pare minut w boksie, bo akurat jego boks karmiłam, bidulek zamiast jeść tulił się do mnie i patrzał tymi swoimi oczkami z takim smutkiem, że aż serce pęka :-(:-(:-( Quote
jusstyna85 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Przecież grzeczność trzeba nagrodzić...:( bądź cierpliwy Pimpusiu... Quote
anaana Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Mysia_ napisał(a):waży pewnie coś koło 10 kg :roll: Co do wieku to ciężko wyczuć, bo ma spore braki w uzębieniu, ale jest jeszcze bardzo żywiołowy, poporsze wetkę, żeby oceniła ;) Z kotami nie powinno być problemu, ale w razie co moge sprawdzić, a transport to poprostu trzeba by było pokombinować... dobrze, dziekuje, dam znac Quote
Mysia_ Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Pimpusiu kochany, zobaczysz będzie dobrze.. Musi być. Quote
anaana Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 a an kiedy by mozna bylo sprawdzic jak z kotami? Quote
Mysia_ Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 dzisiaj już nie zdąże, ale zrobię to jutro ;) Quote
anaana Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ok, prosze dac znac. i o zdjecich prosze pamietac:multi: Quote
Mysia_ Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='anaana']ok, prosze dac znac. i o zdjecich prosze pamietac:multi: wstyd się przyznać, ale zostawiłam tą karteczkę z Twoim mailem w pracy :oops::oops::oops: Znalazłam jeszcze taką jego fotkę: Quote
Mysia_ Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 przypominam o cudownym psiaku samego rana.... :roll: Quote
Mysia_ Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Cały dzień mam totalnie zalatany, ale juz pisze tyle ile udało mi się ustalić ;) Pani wet ocenia Pimpka na około 12 lat. Co do kotów to praktycznie wcale na nie uwagi nie zwracał :roll: Quote
Mysia_ Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 anaana dzwoniła do mnie, że jest domek, który chcę przygarnąć Pimpka :multi: Wszystko ładnie - tylko bardzo to daleko, bo aż w Bydgoszczy. Kochani damy radę? :cool3: Esterka może zrobić wizyte przedadopcyjną :loveu: Quote
Estera Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Mysia_ napisał(a):anaana dzwoniła do mnie, że jest domek, który chcę przygarnąć Pimpka :multi: Wszystko ładnie - tylko bardzo to daleko, bo aż w Bydgoszczy. Kochani damy radę? :cool3: Esterka może zrobić wizyte przedadopcyjną :loveu:Pewnie, że Estera zrobi :loveu: Esterka zawsze jak ma czas to zrobi, bo lubi pomagać :loveu: Inaczej nie może, to chociaż tak się przysłuży ;) Quote
jusstyna85 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ooooo jakie wspaniałe wieści:loveu: Quote
Mysia_ Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Estera napisał(a):Pewnie, że Estera zrobi :loveu: Esterka zawsze jak ma czas to zrobi, bo lubi pomagać :loveu: Inaczej nie może, to chociaż tak się przysłuży ;) Esti dzięki :loveu: Teraz to trzeba burzę mózgów zrobić i intensywnie nad transportem mysleć, żeby czasem taki szansy Pimpusiowi nie odebrać :shake: Quote
Mysia_ Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 nie zmarnujmy szansy Pimpusia :placz: Quote
Mysia_ Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 jusstyna85 napisał(a):Kto pomoże w transporcie? dałam znac na transportowym i ciągle przeglądam ten wątek, ale niestety póki co nic nie ma :shake: Quote
jusstyna85 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Mysia_ napisał(a):dałam znac na transportowym i ciągle przeglądam ten wątek, ale niestety póki co nic nie ma :shake: moze byłoby szybciej,gdyby był zwrot kosztów paliwa...? Daleka jest Bydgoszcz? Quote
Estera Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Z Zabrza do Bydgoszczy jest daleko... Samochodem jakieś 5-6 godzin :roll: Quote
Mysia_ Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 jusstyna85 napisał(a):moze byłoby szybciej,gdyby był zwrot kosztów paliwa...? Daleka jest Bydgoszcz? kawał drogi.... Quote
jusstyna85 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 niedobrze :( Taka wielka szansa dla starszego psa... Quote
Estera Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Mysia Ci państwo nie mieszkają w Bydgoszczy.... Quote
Recommended Posts