Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anaana napisał(a):
mam pare pytan:
-ile lat ma Pimpek?
-ile wazy?
- czy z kotami sie dogaduje?
- czy ewentualnie bylby dla niego transport do warszawy?

nic nie obiecuje! ale mam pewien pomysl,

waży pewnie coś koło 10 kg :roll: Co do wieku to ciężko wyczuć, bo ma spore braki w uzębieniu, ale jest jeszcze bardzo żywiołowy, poporsze wetkę, żeby oceniła ;) Z kotami nie powinno być problemu, ale w razie co moge sprawdzić, a transport to poprostu trzeba by było pokombinować...

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
Pimpusiu, pisz do Mikołąja list z prośbą o domek... przecież byłeś grzeczny!

pewnie, że był grzeczny... To cudowny psiak. Dzisiaj byłam u niego przez pare minut w boksie, bo akurat jego boks karmiłam, bidulek zamiast jeść tulił się do mnie i patrzał tymi swoimi oczkami z takim smutkiem, że aż serce pęka :-(:-(:-(

Posted

Mysia_ napisał(a):
waży pewnie coś koło 10 kg :roll: Co do wieku to ciężko wyczuć, bo ma spore braki w uzębieniu, ale jest jeszcze bardzo żywiołowy, poporsze wetkę, żeby oceniła ;) Z kotami nie powinno być problemu, ale w razie co moge sprawdzić, a transport to poprostu trzeba by było pokombinować...

dobrze, dziekuje, dam znac

Posted

[quote name='anaana']ok, prosze dac znac. i o zdjecich prosze pamietac:multi:

wstyd się przyznać, ale zostawiłam tą karteczkę z Twoim mailem w pracy :oops::oops::oops:
Znalazłam jeszcze taką jego fotkę:

Posted

Cały dzień mam totalnie zalatany, ale juz pisze tyle ile udało mi się ustalić ;) Pani wet ocenia Pimpka na około 12 lat. Co do kotów to praktycznie wcale na nie uwagi nie zwracał :roll:

Posted

anaana dzwoniła do mnie, że jest domek, który chcę przygarnąć Pimpka :multi: Wszystko ładnie - tylko bardzo to daleko, bo aż w Bydgoszczy. Kochani damy radę? :cool3:
Esterka może zrobić wizyte przedadopcyjną :loveu:

Posted

Mysia_ napisał(a):
anaana dzwoniła do mnie, że jest domek, który chcę przygarnąć Pimpka :multi: Wszystko ładnie - tylko bardzo to daleko, bo aż w Bydgoszczy. Kochani damy radę? :cool3:
Esterka może zrobić wizyte przedadopcyjną :loveu:
Pewnie, że Estera zrobi :loveu:
Esterka zawsze jak ma czas to zrobi, bo lubi pomagać :loveu: Inaczej nie może, to chociaż tak się przysłuży ;)

Posted

Estera napisał(a):
Pewnie, że Estera zrobi :loveu:
Esterka zawsze jak ma czas to zrobi, bo lubi pomagać :loveu: Inaczej nie może, to chociaż tak się przysłuży ;)

Esti dzięki :loveu:

Teraz to trzeba burzę mózgów zrobić i intensywnie nad transportem mysleć, żeby czasem taki szansy Pimpusiowi nie odebrać :shake:

Posted

Mysia_ napisał(a):
dałam znac na transportowym i ciągle przeglądam ten wątek, ale niestety póki co nic nie ma :shake:

moze byłoby szybciej,gdyby był zwrot kosztów paliwa...?

Daleka jest Bydgoszcz?