BUDRYSEK Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Tyle lat był bezdomny więc chociaz teraz moze znajdzie domek? po tylu latach w zimnie moze mieć problem ze stawami za jakiś czas Quote
magda222 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 To ja już nie wiem.Zdecydujcie same. Ludzie chcą dać psu nowe życie,ale mogą zaoferować tylko budę. Quote
_bubu_ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ja proponuje założyc wątek w dziale " przygarne psa" i napisac ze psiak ma mieszkać w budzie. na pewno zgłosi się troche psiaków z grubym futrem. można dac linka do tego wątku zainteresowanym i będa mogli wybierac. Quote
magda222 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Już zapytałam grazyny9915 o nadające się do budy psiaki w naszym tyskim schronie i maciaszek o psiaki z katowickiego schronu. Quote
zuzlikowa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Do góry Franio,do góry:multi::multi: A tak nawiasem... ...przy tak ...ogromnym zainteresowaniu Franiem...może ciepła budka byłaby szansą Frania?...może ciepła budka(dosłownie i w przenośni ciepła) będzie lepsza niż...dom, na który się wiecznie,latami czeka w schronie, lub zimny dom(dosłownie i w przenośni),z którego wyleci się po ...dniu...tygodniu bo się nie zna domowych manier...albo z innego powodu? O takich domkach wie coś mój Bethowen...ile ich było?...kto wie czy nie zamienił by ich wszystkich na ciepłą budkę! Quote
zuzlikowa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Przypomnij o sobie piesku!!! Dobrego dnia:loveu: Quote
zuzlikowa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 zuzlikowa napisał(a):Przypomnij o sobie piesku!!! Dobrego dnia:loveu: Tym razem, dobrej i spokojnej nocy pieseczku! Niech ci się zmaterializuje sen o ciepłym domku i kochających ludziach:loveu::loveu: Quote
togaa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Franio miałby szansę na tymczas u Irenki, gdyby pudelek Frodo znalazł dom... tu jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/chory-pudelek-wylowiony-z-jeziora-pilnie-potrzebne-wsparcie-bazarkowe-123049/index14.html Frodo jest piękny, młody, zdrowy, wyprowadzony przez Irenę z psychicznej i fizycznej nędzy.... Franio mogłby zająć jego miejsce,gdyby Frodo znalazł dom.... Quote
peate Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 w takim razie obaj panowie na F w górę po super domki na święta i nie tylko! Quote
togaa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Franio dalej w schronie.....pewnie nie rozumie czemu znowu tam trafił...:-( Quote
zuzlikowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 togaa napisał(a):Franio dalej w schronie.....pewnie nie rozumie czemu znowu tam trafił...:-( Pewnie nie:-( Pewnie nie rozumie też,że te kraty to nie za jego winy, tylko tego kogo kochał:-( Bezpiecznej nocy Franiku! Quote
_bubu_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Franiowi troche babrze sie rana po kastarcji. JAk się wygoi to pojedzie do fryzjera. i mam nadzieje ze wtedy domek się szybko znajdzie. inaczej być nie może.. Quote
peate Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 biedny Franiu, pewnie czeka z nadzieją :-( myśli sobie, że jak za pierwszym razem "pan" po niego przyszedł to i teraz też się zjawi :-( :placz: niech już ktoś się w nim zakocha, proszę :-( :kciuki: Quote
zuzlikowa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='peate']biedny Franiu, pewnie czeka z nadzieją :-( myśli sobie, że jak za pierwszym razem "pan" po niego przyszedł to i teraz też się zjawi :-( :placz: niech już ktoś się w nim zakocha, proszę :-( :kciuki: ...sie stało:loveu:, lecz nic to nie zmienia w sytuacji Frania:-( Bardzo się martwię tą raną:-( Zdrowego snu chłopcze! Quote
_bubu_ Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Franek z tydzien ma umówionego fryzjera na 11. czy ktoś miałby czas go przywiezc i odwiezc? Quote
zuzlikowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='_bubu_']Franek z tydzien ma umówionego fryzjera na 11. czy ktoś miałby czas go przywiezc i odwiezc? Tak bym chciała:loveu::loveu::loveu: a tu ani możliwości, ani umiejętności:placz: Quote
zuzlikowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Nikt do Frania nie zajrzał???:-( A on do fryzjera musi iść...zadbać o siebie...domek mu przecież potrzebny! Quote
BUDRYSEK Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 zuzlikowa napisał(a):Nikt do Frania nie zajrzał???:-( A on do fryzjera musi iść...zadbać o siebie...domek mu przecież potrzebny! pojdzie do fryzjera,pojdzie tylko jest świeżo po kastracji i musi wszystko Mu sie zagoić dałam Mu dzisiaj do budy 2 koce,więc bedzie miał cieplutko i na spacerku był z Irenką Quote
zuzlikowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 BUDRYSEK napisał(a):pojdzie do fryzjera,pojdzie tylko jest świeżo po kastracji i musi wszystko Mu sie zagoić dałam Mu dzisiaj do budy 2 koce,więc bedzie miał cieplutko i na spacerku był z Irenką ...To dobrze:loveu::loveu: Cieplutkie mizianka dla Franka:santagri::santagri::santagri::santagri::santagri: i całej bandy Mikołajów...z prezentami oczywiście!:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Franeczku, leć do ciepłego mieszkanka:loveu: Quote
peate Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 a z tego co pamiętam to Franio miał obiecane chyba jakieś ubranko na zimę :cool3: Quote
taks Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 peate napisał(a):a z tego co pamiętam to Franio miał obiecane chyba jakieś ubranko na zimę :cool3: Ano miał ale bez pomierzenia psa to z obietnicy nici:roll: Quote
zuzlikowa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 _bubu_ napisał(a):Franek z tydzien ma umówionego fryzjera na 11. czy ktoś miałby czas go przywiezc i odwiezc? I co?:cool3: Franio już po ciachaniu? A fotki będą?:lol::lol::lol: Gdybyśmy miały nie poznać chłopaka...podpiszcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
_bubu_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 fryzjer umówiony na czwartek, ale rana po kastracji chyba jeszcze nie zagojona i znowu będzie trzeba przełożyć.. bo z kąpieli nici.. Quote
Recommended Posts