epe Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Alfiku! Ciotka Psiareczka zrobiła Ci ogłoszenia!:loveu: Alf na : eoferty.com.pl gieldaogloszen.pl kupsprzedaj.pl ojej.pl pajeczyna.pl Kochana ciotka,teraz masz więcej szans!:lol: Quote
lidka_park Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 niestety nikt nie dzwonił ani nie pisał w sprawie naszego cudaka :shake: Quote
zuzlikowa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='lidka_park']niestety nikt nie dzwonił ani nie pisał w sprawie naszego cudaka :shake:[/quote] ...zadzwoni !!!! :loveu::loveu::loveu: Dobrej nocy Wszystkim:loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Nie rozumiem zupełnie tej ciszy u Maleństwa...nie mogę pojąć...Alfiś...a może ktoś, kto założył wątek napisze, co u Ciebie słychać...bardzo chcciałabym wiedzieć..może nawet jakieś fotki??/Ktoś Cię w ogóle Słodziaku odwiedza???? Quote
epe Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Alfiku! Wybacz,że długo u ciebie nie byłam:-( Ogłaszam cię ciągle na gazeta.pl Kraków- tak chciałabym,abyś zamieszkał w moim mieście! Może się uda? Jaki ty słodki jesteś - zwłaszcza jak o coś prosisz:loveu: A my wiemy o co- ciotka Lidka nam zdradziła:evil_lol: Quote
lidka_park Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Alfik na dobranoc :) [IMG]http://images34.fotosik.pl/418/335bfe68031e7e5fmed.jpg[/IMG] Quote
zuzlikowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='lidka_park']Alfik na dobranoc :) [IMG]http://images34.fotosik.pl/418/335bfe68031e7e5fmed.jpg[/IMG][/quote] Nie udawało mi się ...wskoczyć do chłopaka,ale ... byłam,byłam... Nie mogłabym odmówić sobie spojrzenia w tę kochaną, wierną i ...same wiecie-paszczynkę!:loveu: Tylko czemu ona stale tu,a nie w domku:-( Quote
gonia66 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 nO wlaśnie...wznowiłam Allegro Alfisiowi..miał sporą oglądalnosc...największą ze wszystkich 5 pieseczków jakim zrobiłam ogłoszenia...no i co z tego??/teraz też widzę już sporo.."gapiów"...czy wsród nich znajdzie się ten jeden JEDYNY????aLfis...Maluchu słodki...hopaj wysoko po domek..mały jestes..ale tylko wzrostem..wiem, że możesz się postarac..no wiem...podskakuj wysoko....:multi::multi::multi: Quote
lidka_park Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='epe']Alfiku! A ja z uporem maniaka ogłaszam cię na krakowskich zwierzakach! Powstrzymuję się,aby nie odświeżać ogłoszenia codziennie;) Czekam na wpis Lidki Park,że ma telefony lub maile. Ale wiem,że i my i ty Alfiku doczekamy się takiego wpisu:lol:[/quote] no ja tez mam nadzieje, ze dostane takiego maila jeszcze przed Świętami ;) Quote
epe Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Alfiku! A ja z uporem maniaka ogłaszam cię na krakowskich zwierzakach! Powstrzymuję się,aby nie odświeżać ogłoszenia codziennie;) Czekam na wpis Lidki Park,że ma telefony lub maile. Ale wiem,że i my i ty Alfiku doczekamy się takiego wpisu:lol: Quote
epe Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ciotko Lidko! Jest pytanie o wagę naszego słodziaka,jeśli wiesz to napisz- może ta waga jest na wagę domku dla Alficzka słodziaczka?:lol: Quote
lidka_park Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 nie mam pojecia, ale tak ponad 10kg na pewno Quote
kuba123 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 pobudka maleńki i spacerek na 1 czy on ma gdziekolwiek ogłoszenia :mad: Quote
zuzlikowa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='kuba123']Alfinek do góry pytam po raz kolejny: CZY ON MA GDZIEŚ OGŁOSZENIA????:mad::mad: same dogo nie wystarczy:shake:[/quote] Miał zrobione,ale nie wiem czy to jeszcze jest ważne! [B]Kubusiu...jeśli umiesz:modla:, to ogłoszeń nigdy za dużo!:shake::shake::shake:[/B] Tu miał _ eoferty.com.pl gieldaogloszen.pl kupsprzedaj.pl ojej.pl pajeczyna.pl Quote
Evra Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Kuba, takie "podnoszenie" wątku kilka razy dziennie w niczym nie pomoże psiakowi. Jeżeli ci na nim zależy - porób konkretne ogłoszenia na różnych portalach, zrób allegro itp. Alfik będzie wdzięczny :p. Quote
kuba123 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Evra dla mnie komputer ma wiele tajemnic ( niestety) ale może ktoś się zlituje i zrobi jakieś ogłoszonko ( ja nie potrafię) mogłabym nie podnosić go kilka razy dziennie ale to oznacza zapomnienie go a tak to się chociaż pokazuje Quote
epe Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='gonia66']nO wlaśnie...wznowiłam Allegro Alfisiowi..miał sporą oglądalnosc...największą ze wszystkich 5 pieseczków jakim zrobiłam ogłoszenia...no i co z tego??/teraz też widzę już sporo.."gapiów"...czy wsród nich znajdzie się ten jeden JEDYNY????aLfis...Maluchu słodki...hopaj wysoko po domek..mały jestes..ale tylko wzrostem..wiem, że możesz się postarac..no wiem...podskakuj wysoko....:multi::multi::multi:[/quote] Ciotka Gosia wznowiła mu allegro,ja co 5 dni odnawiam mu ogłoszenie na gazeta.pl-portal adopcji "Zwierzaki w Krakowie";) Czekamy na ten domek,tylko jemu przeznaczony! Na super domek czeka się trochę,niestety! Quote
zuzlikowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='kuba123']Evra dla mnie komputer ma wiele tajemnic ( niestety) ale może ktoś się zlituje i zrobi jakieś ogłoszonko ( ja nie potrafię) mogłabym nie podnosić go kilka razy dziennie ale to oznacza zapomnienie go a tak to się chociaż pokazuje[/quote] No cóż, gorące serca nie zawsze wystarczą! Podobnie jest z dobrymi chęciami! [B]Kubusiu, dobrze,że jesteś z Alfem,ale teksty,że jest zapomniany to...nieprawda! [/B]Co umiałyśmy,to zrobiłyśmy i o naszym cudzie nie zapominamy i... dalej robimy! Ale jak widzisz...swoich możliwości nie przeskoczymy! Ty też!Choć może wymyślisz sposób,żeby jeszcze rozpropagować chłopaczka?! [B]A więc róbmy co możemy[/B], a nie przykrość sobie! To Alfowi nie pomoże. a jeszcze umiejące coś z komputerem cioteczki pouciekają. [B]Wszyscy czekamy na szansę dla Alfika i trzymamy kciuki,żeby nasze działania dały efekt i...chłopak już znalazł dom![/B] Alfiku,mój kochany terapeuto, miziam w ten bury poranek. Radość daje samo patrzenie w Twój rozważny pyś!:loveu: Quote
kuba123 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 nie mówię że zapomniałyście o Alfie chodziło mi o to że jeśli nie będzie podnoszony (choćby tylko przeze mnie) to spadnie i może ominąć go szansa a nuż ktoś w danej chwili wejdzie na dogo i się zakocha wiem że pamiętacie i robicie co możecie ale trzeba cierpliwości ja tylko tak:oops: Quote
zuzlikowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='kuba123']do góry na 1[/quote] Kubusiu, każdą szansę dla Alfika trzeba wykorzystać... może jeszcze coś wymyślimy? A może masz znajomych,którym można Alfika pokazać? My już wykorzystałyśmy tę szansę! Quote
Isadora7 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Alficzku kochany ty jeszcze bez domeczku? :-(:-(:-( Quote
zuzlikowa Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Isadora7']Alficzku kochany ty jeszcze bez domeczku? :-(:-(:-([/quote] Niestety:-(:-(:-( Quote
kuba123 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [url=http://www.glitterfy.com/][img]http://img35.glitterfy.com/356/glitterfy132405331D36.gif[/img][/url] ale jaja :crazyeye: udało się:loveu: Quote
madcat1981 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Tadam, jestem tu i ja:cool3: Alfik, a ty tak całkiem blisko ciotki Madcat mieszkasz:cool3: Ciotka już zachorowała na Ciebie:evil_lol: Ciotka Cię pokaże narzeczonkowi, może też zachoruje:cool3: Ale z domkiem to u mnie nie da rady:oops::shake::placz:... Quote
Recommended Posts