Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Goniu, wpłaciłam dziś swoją deklarację dla Alfika - myślę, że będzie u Ciebie szybko ;)[/QUOTE]
Jest juz Twoja wplata myrkur..bardzo dziekuje:):)P)..I PRZYPOMINAM WSZYSTKIM CIOTECZKOM O WPLATACH DLA ALFIKA..OBECNIE NA KONCIE SLODZIAKA MAMY ZALEDWIE 144 ZŁ...DO 250 JESZCZE SPORO BRAKUJE....A OPLATA LADA DZIEŃ..:( ZARAZ NAPISZE DO KILKU CIOTECZEK...A JESLI TO NIC NIE DA, TO WKLEJE TU NA WĄTKU, CZYICH WPLAT BRAKUJE...

Posted

[quote name='asl']Goniu dziękuję za linka :) Myślę, że warto do cioteczek napisać, bo na nowym dogo naprawdę ciężko znaleźć wątek Alfisia.

Kciuki za cudaczka trzymam cały czas :)[/QUOTE]
Wyslalam troche oprzypomnien, niestety kilka cioteczek z dogo sie chyba wycofalo...:( Eva 2406 ostatnio logowala się w październiku(a wplata byla w w czerwcyu..od tego czasu pisala i przypominalam ale nie bylo odpowiedzi...:(...cioteczka Erazm rownież ostatnio logowala sie w październiku, ale Ona miala do października oplacone...iwonamaj- nie wplacila od czerwca ani zlotowki- tez sie przypominalam wilokrotnie:(...jeszcze cioteczka lemoniada16 zapomniala o Slodziaku...:(..ostatnia wplata byla w lipcu(tez sie przypominalam juz kilka razy)...nie wiem co w takim przypadku..na razie Alfik ma...jeszcze ma..ale jak nam odpadnie tyle osob, to przyjdzie kiesiac, ze zabraknie na pewno:(:(

AAAAAAA...wplynęło 10 zł od kochanej cioteczki asl(ktora podratowla budżet Alfika bazarkami)....bardzo bardzo dziękjuemy:D:D:D

Posted

Nie najlepiej sytuacja finansowa Alficzka wygląda... A Ty Goniu jesteś za finanse chłopaka odpowiedzialna i co w takiej sytuacji masz biedna robić...? :( Ja również zbieram pieniążki na utrzymanie w hoteliku dwóch psiaków i na razie jest jeszcze bezpiecznie, ale boję się momentu, gdy tych pieniążków na opłacenie hotelu zabraknie...

Posted

gonia66 dziękuję za link z wątkiem Alfika - na tym nowym forum w ogóle nie potrafię się poruszać :/
jutro zrobię przelew,
a od stycznia ustawię sobie stałe polecenie przelewu, żebym nie miała zapominalskich wpadek,
także od stycznia będzie ode mnie wychodził przelew zawsze 12-go (wolę dla pewności ustawić sobie datę 2 dni po wypłacie, bo czasami zdarza się, że wpływa na moje konto po 10-tym, w miesiącach, w których 10-ty wypada w sobotę lub niedzielę)

Posted

[quote name='malicja']a co sie stalo? ciotki sie wycofaly z deklaracjami? ile brakuje?[/QUOTE]
Nie..nie wycofaly sie z deklaracjami, ale chyba wycofaly sie z dogo....:( trzy takie przypadki: Erazm(bardzo zawsze sumiennie wplacala), Eva2406(ostatnia wplata w czerwcu- ale na dogo tez nie ma od dawna) i cioteczka Iwonamaj(od maja żadnej wplaty ale na dogo tez chyba rzadko)..no i jeszcze Lemoniada(tez brak wplat od sierpnia)..no ale tych cioteczek(w wiekszosci) nie ma na dogo..wiec trudno mowic o tym czy sie wycofaly z deklaracji, czy moze z dogo(zyciowy przymus)..w kazdym razie wszystkie te deklaracje to kwota 86 zł....duzo i mało..na razie dajemy radę...bo Alfis mial zapasy-bazarki asl i nie tylko(na poczatku zbiorki mial wiecej pieniazkow)..dzis wplynela kwota 10 zł ale nie wiem zupelnie od kogo..Wiktor R (Kęty chyba)..prosze o zdrade nicka:D..na razie sie nie zamartwiamy..jak trzeba bedzie to podniose ALARM:D:D:D

[quote name='MyrkurDagur']Nie najlepiej sytuacja finansowa Alficzka wygląda... A Ty Goniu jesteś za finanse chłopaka odpowiedzialna i co w takiej sytuacji masz biedna robić...? :( Ja również zbieram pieniążki na utrzymanie w hoteliku dwóch psiaków i na razie jest jeszcze bezpiecznie, ale boję się momentu, gdy tych pieniążków na opłacenie hotelu zabraknie...[/QUOTE]
Ja..jakos sie nie martwie, bom wiem ze mnie tu samej nie zostawicie..tego jestem pewna i ze Alfisiowi tez nie damy zginąć..jak trzeba bedzie wykopiemy kaske chocby spod ziemi:)

Posted

[quote name='gonia66']Nie..nie wycofaly sie z deklaracjami, ale chyba wycofaly sie z dogo....:( trzy takie przypadki: Erazm(bardzo zawsze sumiennie wplacala), Eva2406(ostatnia wplata w czerwcu- ale na dogo tez nie ma od dawna) i cioteczka Iwonamaj(od maja żadnej wplaty ale na dogo tez chyba rzadko)..no i jeszcze Lemoniada(tez brak wplat od sierpnia)..no ale tych cioteczek(w wiekszosci) nie ma na dogo..wiec trudno mowic o tym czy sie wycofaly z deklaracji, czy moze z dogo(zyciowy przymus)..w kazdym razie wszystkie te deklaracje to kwota 86 zł....duzo i mało..na razie dajemy radę...bo Alfis mial zapasy-bazarki asl i nie tylko(na poczatku zbiorki mial wiecej pieniazkow)..dzis wplynela kwota 10 zł ale nie wiem zupelnie od kogo..Wiktor R (Kęty chyba)..prosze o zdrade nicka:D..na razie sie nie zamartwiamy..jak trzeba bedzie to podniose ALARM:D:D:D[/QUOTE]

Goniu, jakby co to daj znac na PW. pomoge jak bede mogla

Posted

Popatrz na ich profilach czy mają znajomych - może ktoś coś wie, poda kontakt, przekaże przypomnienie, poinformuje co się stało. Wiem, że są różne sytuacje życiowe, ale prawdę mówiąc nie trzeba się udzielac i logować na dogomanii żeby zrobić przelew. A jak ktoś chce się wycofac, to dobrze jest mieć tzw. "jaja" - poinformować, wyjaśnić. Niby oczywiste, prawda?:sad:

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Goniu dziekuje za przypomnienie oczywiscie dzisiaj zrobie przelew dla Alfika.[/QUOTE]
NO I NASTEPNE ZMARTIWENIE...JAK SIE WALI TO SIE WALI...ab-agnieszka wplacala duzo..znaczaca kwote- bo az 64 zł dla Alfika....chyba jednak nie mamy juz co liczyc na wplaty od niej...napisala 9.12 ze juz wplaca zaleglosc(za 2 miesiace)..nie ma do dzis...nie dziwiloby mnie to gdyby nie pewna informacja i pewnien wątek....:(Zobaczcie same...:(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/140610-Watek-rozliczeniowy-Bandy-Bogatynskiej/page5[/url]
Jestem zalamana, bo tych pienizakow bylam pewna...za 2 miesiace i bylaby na oplete za ten miesiac...na KONCIE ALFIKA MAMY 169 ZŁ..:(:(..a potrzebujemy 250....:(:(:(..wyslalam ponaglenia do wszystkich zalegajacych..ale niestey od kilku nawet odpowiedzi nie dostalam..cos czuje ze bedzie krucho...a jeszcze kilka dni temu zapewnialam wszystkich , ze na dogo nigdy takie rzeczy się nie dzieja..kur....wiem doskonale ze nie wolno mi uzywac slowa NIGDY....kolejny raz sie potwierdzilo...CIOTECZKI...CO TERAZ ZROBIMY???W najlepszym wypadku ..powtarzam najlepszym dojdzie do mnie jeszzce ok 50 zł (od pewnej cioteczki Frubeczki- ktora regularnie wplaca 20 zł, od Granuli, ktora tu pisala na watku ze wysyla ...od cioteczki Lunar..bo gdzies w nbanku utkwila wplata, ale ona regularnie wplaca...to mamy gora 50 zł..CO BĘDZIE Z RESZTA??OD AB- AGNIESZKI JUZ NIE LICZE NA PIENIAZKI, CHOC JEJ BYLAM PEWNA NA 100%..:(:(:(
PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!NIE WIEM CZY BAZAREK, CZY MUSIMY SZUKAC DODATKOWYCH DEKLARACJI...(tylko obawaim sie ze na psa ktory jest juz w hoteliku i to dosc dlugo pieniedzy latwo nie znajdziemy)....NO I OGLASZAC, OGLASZAC GO TRZEBA...jest gotowy naparwde do adopcji...napisze do Selengi i ublagam o Allegro dla Niego...fajnie byloby wypasione..ale to 20 zł..kiedys mielismy takie pieniazki dla Alfisia w zapasie....ale to bylo daaawno...:(

Posted

[quote name='gonia66']Ona wplacala aż 64 zł miesięcznie:(:(:([/QUOTE]
Gonia, ja wpłacę tę zaległość za 2 miesiące, czyli 130 dla Alfika. Niestety, na razie nie mogę na stałe, bo u Sofii się wali. Może coś się wyjaśni w tym czasie. Na Twoje konto?

Posted

[quote name='malibo57']Gonia, ja wpłacę tę zaległość za 2 miesiące, czyli 130 dla Alfika. Niestety, na razie nie mogę na stałe, bo u Sofii się wali. Może coś się wyjaśni w tym czasie. Na Twoje konto?[/QUOTE]
Malibo...cioteczko..TY mnie zwalasz z nog...jestes wszedzie gdzie jest potrzeba..jak Ty to robisz??Musze Cie kiedys zobaczyc na walsne oczy, bo ja nie wierze, ze jestes"prawdziwa"....Ty na pewno jestes Aniołem...(no ale kurde slyszalam Twoj glos...)...bardzo bardzo bardzo wielkie dziekuje!!!!!!TAK..NA MOJE KONTO....:)

Posted

[quote name='lunarmermaid']Ja też przelałam za dwa miesiące,ale dojdzie chyba dopiero w poniedziałek.[/QUOTE]
Nie ma sprawy- wplacamy dopiero 15-go...dobrze ze wyslalas:) dziekuje bardzo..niestey nie mamy co liczyc na wszystkich....wiec trzeba bedzie cos myslec...na szczescie dzieki malibu mamy na ten miesiac zapewniona kaske.....Alfik!!!!!!!!Do domku na swietrta szoruj ino juz!!!!

Posted

Ja w wakacje wysyłałam PW w sprawie Alfika, tylko nie pamiętam do kogo:oops: Musiałam się już wtedy wycofać, ze względu na złą sytuację finansową, a teraz to w ogóle bryndza, bo straciłam pracę i na nową nie mam nawet widoków :( Przykro mi i głupio goniu, że powstała taka sytuacja, ale nie mogłam tego przewidzieć :( Potrzymaj kciuki żebym znalazła coś za godziwe pieniądze, proszę... A ja trzymam z całej siły za Alfika i nowy domek dla niego.

Posted

gonia66 a czy mój przelew doszedł? nie pamiętam, czy z tego pośpiechu wpisałam swój nick w tytule wpłaty :roll: jakby co to Ania K. z Krakowa to ja :razz:

a czy ktoś mógłby mi odświeżyć pamięć i napisać, czy Alfik jest w hotelu, czy płatnym DT
i jaką kwotę i do kiedy trzeba płacić?

Posted

TAk tak- Twoj przelew doszedl wczoraj- 20 zł- dziekujemy bardzo:):)Alfik jest w hoteliku- do kiedy...??tego wlasnie nie wiemy- ale musimy zrobic zmasowany atak na ogloszenia..wczoraj kolejna kochana cioetczka Selenga obiecala zrobic na swokj koszt wypasione Allegro dla Alfika- Czarus poszedl do domku- wiec w jego 'zastepstwie Alfik bedzie mial ogloszenia:)
No i etraz trzeba wolac cioteczki ktore umieja robic ogloszenia na innych portalach- blagac o pomoc..Alfik jest gotowy do adopcji- najlepiej dla starszych państwa...moze byc nawet w bloku- jest czystym psem...żwawym..bedzie bardzo dobrym kompanem i przyjacielem...KTO MOZE SIE PODJAC SZUKANIA LUDZI DO OGLOSZEN ALBO ROBIC OGLOSZENIA????

[quote name='Lemoniada']Ja w wakacje wysyłałam PW w sprawie Alfika, tylko nie pamiętam do kogo:oops: Musiałam się już wtedy wycofać, ze względu na złą sytuację finansową, a teraz to w ogóle bryndza, bo straciłam pracę i na nową nie mam nawet widoków :( Przykro mi i głupio goniu, że powstała taka sytuacja, ale nie mogłam tego przewidzieć :( Potrzymaj kciuki żebym znalazła coś za godziwe pieniądze, proszę... A ja trzymam z całej siły za Alfika i nowy domek dla niego.[/QUOTE]Rozumiemy naparwde- kazdemu sytuacja zyciowa moze sie zmienic...wszystko mozliwe, ze pisalas do mnie latem..cos mi świta..ale w wakacje odbieralam maile "blyskawicznie" bo nie mialam dostepu do neta, wiec jak juz mi sie udalao, to odbieralam kilkadziesiat na raz....mozlwie wiec ze "puscilam mimo uszu"..:( W kazdym razie dziekujemy, ze odezwalas sie i wyjasnilas sytuacje- to najwazniejsze:)

Posted

MAmy kolejne wplaty dla Alfisia i za chwile zobaczycie, ze Opatrznośc nad nami wszystkimi czuwa(włącznie z Alfisiem)...Otóz dziś wpłynęły pieniżki od cioteczek:
Frubka- 20 zł
epe- 10 zł
lunarmermaid- 20 zł
malibo....UWAGA...130 zł X 2= [COLOR=Red][B]260 zł[/B][/COLOR]...wiecie dlaczego??Bo bank malibo źle zadzialał..i myślała, ze nie wyslało pieniążków, i wyslała drugi raz(nie tylko dla Alfisia)...no ale okazało sie dzis, ze przyszły dwie wplaty...CHCIAŁAM ODESŁAĆ POKORNIE JEDNĄ..ale Malibo- tek Kochany Aniol stwierdziila, ze skoro juz wpłynęły, to mam nie odsyłać....wyobrażacie sobie????JESTEŚMY URATOWANE 2 MIESIĄCE:):):)
Jestem mega szczesliwa, bo mały kamień z serca mi spadl, a niebawem Selenga zrobi sliczne Allegro chlopakowi i zobaczycie ze znajdzie domek:):):)
[SIZE=3][COLOR=Red][B]TAK WIEC NA DZIŚ W SKARPECIE SŁODZIAKA MAMY: 509 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!
[COLOR=Black]Widzicie cioteczki??czy to nie Opatrzność???Czy to nie Anioły dzialają???No kurcze....NA 100% TO NIE BYŁ PRZYPADEK.....Nigdy w to nie uwierzę:)Nawet nie zdążyłam sie mocno podenerwować, ze nam nie starczy..bo staczyło:):):):multi::multi::multi::multi::multi:llallalallaaaaaaa..a ja tanczyc chcę, mmoże nauczysz mnie jak tanczy sie..ja bujam sie bujam:loveu::loveu::p[/COLOR]
[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

Gonia!
Czy wpłynęły moje 20,- zaległe? Bo 10,- jest za grudzień!
A swoją drogą,to niewiarygodne,że taki mały,śliczny pies tak długo nie ma domku!
Chyba za mało miał reklamy!