gonia66 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='EVA2406']A ja chyba jeszcze nie płaciłam? ;)[/quote] Nie Evuś...Ty jeszcze na maj nie wpłacałaś- Twoja druga wpłata (za kwiecień-maj)wpłynęła 21.04:lol::lol:Teraz już zbieramy na maj-czerwiec(wpłacaać muszę do 15 każdego miesiąca), więc zapraszam do konta;):loveu::loveu: Quote
EVA2406 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 To jutro przeleję już za 2 miesiące, choć myslę, że ten cuduś :loveu: będzie już wcześniej w domku. Quote
gonia66 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='EVA2406']To jutro przeleję już za 2 miesiące, choć myslę, że ten cuduś :loveu: będzie już wcześniej w domku.[/quote] SZczerze mówiąc też tak myślę i pokornie bym sobie tego życzyła:loveu::loveu:Jeśli tak będzie- rozdysponujemy wtedy wspólnie pozostalą kwotę na kolejną bidulinke:lol::lol: Quote
MyrkurDagur Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Przelałam właśnie 20 zł na Alficzka naszego kosmicznego :evil_lol: ;) Quote
gonia66 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Lemoniada']A ja wpłacałam? Bo nie pamiętam:oops:[/quote] TAk kochana cioteczko- wpłacałaś- Twoja wpłata zaksięgowana zostala 27.IV:loveu::loveu::loveu: Quote
asl Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 A ja za maj wpłacę jutro, jak tylko wynagrodzenie spłynie :) Quote
zuzlikowa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 goniu...nie wiem czy nie zawam w ubiegłym miesiącu ...wpłaciłam 20zł na śliczniacha! Spokojnej nocy najpiękniejszy!:loveu: Quote
gonia66 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='zuzlikowa']goniu...nie wiem czy nie zawam w ubiegłym miesiącu ...wpłaciłam 20zł na śliczniacha! Spokojnej nocy najpiękniejszy!:loveu:[/quote] Nie nie cioteczko kochana...w ubiegłym miesiącu grzecznie spełniłaś swój "obywatelski obowiązek":lol::lol::lol:(spróbowałabyś "nie"...:eviltong::eviltong:)... No ale ok- jakby co- będziesz miała kolejny miesiąc w "nadpłacie":lol::lol: Quote
ab-agnieszka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ja tez spelnilam swoj obywatelski obowiazek dzieki stalemu zleceniu:lol: Quote
MyrkurDagur Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Czy moje pieniążki na Alfika dotarły? Wpłaciłam je 5.05. Pozdrowienia dla nieziemskiego psiaka :cool3: :loveu: Quote
asl Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 10 zł ode mnie na Alfika właśnie przelane, ale wpłynie niestety dopiero w poniedziałek, bo pracodawca dopiero dziś mi kaskę przelał :mad:. Quote
gonia66 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Czy moje pieniążki na Alfika dotarły? Wpłaciłam je 5.05. Pozdrowienia dla nieziemskiego psiaka :cool3: :loveu:[/quote] Nie pamiętam, czy juz pisałam o ostatnich wpłatach- być może nie(miałam gorący czas, ale dziś już po...:loveu::loveu:) TAk więc melduję uprzejmie,ze 5.05. wpłynęły na konto Alfisia: [B]YAna 20 zł MyrkurDagur 20 zł [/B]6.05 dotarły kwoty:[B] Eva2406 40 zł[/B] [B]Lunar 10 zł[/B] Wczoraj natomiast konto Alfika zasiliły cioteczki: [B]Zuzlikowa 20 zł AbAgnieszka 64 zł Epe 10 zł[/B] TAk więc konto Alfisia powiekszyło sie o kwotę[B]184,00 zł[/B] , co daje nam łączną kwotę na koncie- [SIZE=3][COLOR=Red][B]386,84 zł[/B][/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu::loveu: [COLOR=DarkOrchid][U][B]Dziękujemy wszystkim kochanym i pamiętającym cioteczkom[/B][/U][/COLOR]- w przyszłym tygodniu wpłacam kolejną kwotę na hotelik dla Wioletki i nie muszę sie martwić- bo ją mam:multi::multi::multi::multi:- a to dzięki Wam:loveu::loveu::loveu: Quote
asl Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Moja wpłata dotarła? Pytam tylko z tego powodu, że zdarzyło mi się puścić niedawno przelew nie tam, gdzie miał dotrzeć :oops: Quote
gonia66 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='asl']Moja wpłata dotarła? Pytam tylko z tego powodu, że zdarzyło mi się puścić niedawno przelew nie tam, gdzie miał dotrzeć :oops:[/quote] TAk tak kochana cioteczko [B]Asl- Twoja wpłata- 10 zł[/B] dotarla do nas razem z wplatą [B]Anuli159- 15 zł [/B]w dn. 11.05:lol::lol::lol: BArdzo dziękujemy kochanym cioteczkom i donoszę, że wczoraj wpłaciłam kolejną kwotę za pobyt Słodziaka na konto Morii- [B]250 zł[/B]. Stan alfisiowego konta na dziś wynosi więc [COLOR=Red][B]151.84 zł[/B][/COLOR] Teraz Moria ma trochę ważnych zajęć więc nie będziemy jej "zaczepiać", ale z radością i niecierpliwością wyczekujemy nowych informacji oraz fotek Alfisia w następnym tygodniu:lol::lol::lol: Quote
zuzlikowa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ...ojej...to ja się cierpliwości muszę nauczyć...agnieszka jeszcze każe...bardzo cierpliwie:shake:...a co tam-niech Mori pozałatwia co ma...naszemu kurduplastemu zawadiace i tak się krzywda nie stanie!:loveu: Quote
gonia66 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Wioletka (Moria) maila trochę kłopotów ostatnio więc nie chcialam Jej niepokoić. Dziś miała być u Niej TV ze Sprawa dla reportera, więc kto wie??Może nasz Alfik wystąpi w TV??:lol::lol: Myslę, że jak się troszkę wyciszy u Wioli, to na pewno tu wejdzie i wszystko napisze. Jestem z Nią w stalym kontakcie telef. więc gdyby coś się dzialo to by mi powiedziala. W piątek wpłaciłam kolejną opłatę za pobyt Alfika - 250 zł, więc aktualny stan konta Slódziaka wynosi 151, 84 zł:lol: DZiś będę dzwoniła do Wioli bo mam sprawę, więc przy okazji dowiem się co u naszego Szjkraba i Wam napiszę a Morię poprosze o nowe foteczki(bo już pewnie nasz chłopak ma spore "odrosty":lol::lol::lol:) Quote
kuba123 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ciekawe czy Alfiś zapoznał się już z naszym Fartem Quote
gonia66 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 DZwoniłam dziś do Wioli tak jak obiecalam....Otóż Alfiś ma się świetnie..Moria powiedziala, że jest już calkowicie gotowy do adopcji. Sierść mu odrasta, w ogole nie śmierdzi schroniskiem...jest takim "podworkowym zawadiaką". NAdaje sie jak najbardziej do każdego domku..również do bloku...ale najlepiej bez dzieci. JEGO GŁOWNYM ATUTEM, KTORY WIOLA PODKREŚLALA KILAKROTNIE- JEST CZYSTOŚĆ!!!!:lol::lol::lol:Jest bardzo czysty i chocby nie wieadomo co- nie narobi ani w boksie ani w domku..czeka bezwzględnie na wyjście:lol::lol:Myśle, że to WSPANIALA WIADOMOŚĆ, bo wg mnie to bardzo ważna zaleta:lol: Zdjęcia zrobione, będą lada dzień..Wiola ma sporo pracy- wiadomo.Alfik ma szanse pokazac się w TV- dziś byl nagrywany..ale ile z tego ukaże sie w programie a ile bedzie wyciete- tego nie wiemy..ale kto wie??? Moria dala tez ogloszenie do tej "swojej" gazety- ma ukazać się "lada dzień"...no to chyba tyle..jak zwykle się rozpisalam:razz::razz::razz: Quote
Ffrubka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Alfiku, dawno mnie tu nie było u Ciebie. Jak się miewasz kruszynko? Quote
Lemoniada Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Podesłałam właśnie moją skromną dolę Alfikowi :) Quote
Recommended Posts