Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='EVA2406']A ja chyba jeszcze nie płaciłam? ;)[/quote]
Nie Evuś...Ty jeszcze na maj nie wpłacałaś- Twoja druga wpłata (za kwiecień-maj)wpłynęła 21.04:lol::lol:Teraz już zbieramy na maj-czerwiec(wpłacaać muszę do 15 każdego miesiąca), więc zapraszam do konta;):loveu::loveu:

Posted

[quote name='EVA2406']To jutro przeleję już za 2 miesiące, choć myslę, że ten cuduś :loveu: będzie już wcześniej w domku.[/quote]
SZczerze mówiąc też tak myślę i pokornie bym sobie tego życzyła:loveu::loveu:Jeśli tak będzie- rozdysponujemy wtedy wspólnie pozostalą kwotę na kolejną bidulinke:lol::lol:

Posted

[quote name='Lemoniada']A ja wpłacałam? Bo nie pamiętam:oops:[/quote]
TAk kochana cioteczko- wpłacałaś- Twoja wpłata zaksięgowana zostala 27.IV:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='zuzlikowa']goniu...nie wiem czy nie zawam w ubiegłym miesiącu ...wpłaciłam 20zł na śliczniacha!

Spokojnej nocy najpiękniejszy!:loveu:[/quote]
Nie nie cioteczko kochana...w ubiegłym miesiącu grzecznie spełniłaś swój "obywatelski obowiązek":lol::lol::lol:(spróbowałabyś "nie"...:eviltong::eviltong:)...
No ale ok- jakby co- będziesz miała kolejny miesiąc w "nadpłacie":lol::lol:

Posted

10 zł ode mnie na Alfika właśnie przelane, ale wpłynie niestety dopiero w poniedziałek, bo pracodawca dopiero dziś mi kaskę przelał :mad:.

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Czy moje pieniążki na Alfika dotarły? Wpłaciłam je 5.05.

Pozdrowienia dla nieziemskiego psiaka :cool3: :loveu:[/quote]
Nie pamiętam, czy juz pisałam o ostatnich wpłatach- być może nie(miałam gorący czas, ale dziś już po...:loveu::loveu:)
TAk więc melduję uprzejmie,ze 5.05. wpłynęły na konto Alfisia:
[B]YAna 20 zł
MyrkurDagur 20 zł
[/B]6.05 dotarły kwoty:[B]
Eva2406 40 zł[/B]
[B]Lunar 10 zł[/B]
Wczoraj natomiast konto Alfika zasiliły cioteczki:
[B]Zuzlikowa 20 zł
AbAgnieszka 64 zł
Epe 10 zł[/B]
TAk więc konto Alfisia powiekszyło sie o kwotę[B]184,00 zł[/B] , co daje nam łączną kwotę na koncie- [SIZE=3][COLOR=Red][B]386,84 zł[/B][/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu::loveu:
[COLOR=DarkOrchid][U][B]Dziękujemy wszystkim kochanym i pamiętającym cioteczkom[/B][/U][/COLOR]- w przyszłym tygodniu wpłacam kolejną kwotę na hotelik dla Wioletki i nie muszę sie martwić- bo ją mam:multi::multi::multi::multi:- a to dzięki Wam:loveu::loveu::loveu:

Posted

Moja wpłata dotarła? Pytam tylko z tego powodu, że zdarzyło mi się puścić niedawno przelew nie tam, gdzie miał dotrzeć :oops:

Posted

[quote name='asl']Moja wpłata dotarła? Pytam tylko z tego powodu, że zdarzyło mi się puścić niedawno przelew nie tam, gdzie miał dotrzeć :oops:[/quote]
TAk tak kochana cioteczko [B]Asl- Twoja wpłata- 10 zł[/B] dotarla do nas razem z wplatą [B]Anuli159- 15 zł [/B]w dn. 11.05:lol::lol::lol:
BArdzo dziękujemy kochanym cioteczkom i donoszę, że wczoraj wpłaciłam kolejną kwotę za pobyt Słodziaka na konto Morii- [B]250 zł[/B].
Stan alfisiowego konta na dziś wynosi więc [COLOR=Red][B]151.84 zł[/B][/COLOR]
Teraz Moria ma trochę ważnych zajęć więc nie będziemy jej "zaczepiać", ale z radością i niecierpliwością wyczekujemy nowych informacji oraz fotek Alfisia w następnym tygodniu:lol::lol::lol:

Posted

...ojej...to ja się cierpliwości muszę nauczyć...agnieszka jeszcze każe...bardzo cierpliwie:shake:...a co tam-niech Mori pozałatwia co ma...naszemu kurduplastemu zawadiace i tak się krzywda nie stanie!:loveu:

Posted

Wioletka (Moria) maila trochę kłopotów ostatnio więc nie chcialam Jej niepokoić. Dziś miała być u Niej TV ze Sprawa dla reportera, więc kto wie??Może nasz Alfik wystąpi w TV??:lol::lol:
Myslę, że jak się troszkę wyciszy u Wioli, to na pewno tu wejdzie i wszystko napisze. Jestem z Nią w stalym kontakcie telef. więc gdyby coś się dzialo to by mi powiedziala. W piątek wpłaciłam kolejną opłatę za pobyt Alfika - 250 zł, więc aktualny stan konta Slódziaka wynosi 151, 84 zł:lol:
DZiś będę dzwoniła do Wioli bo mam sprawę, więc przy okazji dowiem się co u naszego Szjkraba i Wam napiszę a Morię poprosze o nowe foteczki(bo już pewnie nasz chłopak ma spore "odrosty":lol::lol::lol:)

Posted

DZwoniłam dziś do Wioli tak jak obiecalam....Otóż Alfiś ma się świetnie..Moria powiedziala, że jest już calkowicie gotowy do adopcji. Sierść mu odrasta, w ogole nie śmierdzi schroniskiem...jest takim "podworkowym zawadiaką". NAdaje sie jak najbardziej do każdego domku..również do bloku...ale najlepiej bez dzieci. JEGO GŁOWNYM ATUTEM, KTORY WIOLA PODKREŚLALA KILAKROTNIE- JEST CZYSTOŚĆ!!!!:lol::lol::lol:Jest bardzo czysty i chocby nie wieadomo co- nie narobi ani w boksie ani w domku..czeka bezwzględnie na wyjście:lol::lol:Myśle, że to WSPANIALA WIADOMOŚĆ, bo wg mnie to bardzo ważna zaleta:lol:
Zdjęcia zrobione, będą lada dzień..Wiola ma sporo pracy- wiadomo.Alfik ma szanse pokazac się w TV- dziś byl nagrywany..ale ile z tego ukaże sie w programie a ile bedzie wyciete- tego nie wiemy..ale kto wie???
Moria dala tez ogloszenie do tej "swojej" gazety- ma ukazać się "lada dzień"...no to chyba tyle..jak zwykle się rozpisalam:razz::razz::razz: