agamika Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 błąd: nie Raczychowice tylko Raciechowice :evil_lol: ... ok 50 km od mojego miejsca zamieszkania, ale od Wieliczki już tylko 30 ;) Quote
albiemu Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='agamika']błąd: nie Raczychowice tylko Raciechowice :evil_lol: ... ok 50 km od mojego miejsca zamieszkania, ale od Wieliczki już tylko 30 ;)[/quote] i do tego wszystkiego jeszcze głucha jestem :roll: ... heheh ;) Agamika dobrze, że to nie mnie pomagasz wyadoptować bo kiepsko by było :)! Quote
zdwrdwd Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 My też trzymamy kciuki!! Pędź do domu wilku!! Quote
Becia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='agamika']błąd: nie Raczychowice tylko Raciechowice :evil_lol: ... [/quote] jakkolwiek to brzmi - żeby tylko to był [B]ten domek.....:modla:[/B] Grociku.....:calus: Quote
AMIGA Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Tfu tfu tfu 3 razy przez lewe ramię:p Quote
albiemu Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 zwiększam kałużę o kolejne 3 plucia więc patrzcie pod nogi ;) Quote
Becia66 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='albiemu']zwiększam kałużę o kolejne 3 plucia więc patrzcie pod nogi ;)[/quote] mogę nawet tonąć / ale koło rzucicie ? :eviltong: / byle tylko domek był......:modla: Quote
albiemu Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 zadzwoniła do mnie cudowna dziewczynka Wiktoria, że razem z koleżankami roznosi ulotki Grocia i są ludzie zainteresowani więc chciała zapytać, czy Grot nadal szuka domku .... słuchajcie mam oczy pełne łez bo tak poruszyła mnie Wiktoria, że ... no pojęcia nie macie. Usłyszeć słodki młody głosik ... dziewczynki, która stara się coś razem z przyjaciółmi zmienić Mam więc pytanie - znacie dziewczyny zapewne tą cudowną grupkę i proszę napiszcie mi ile ich jest, w jakim wieku bo nie wyobrazam sobie im nie podziękować. Proszę podajcie mi jakieś namiary do kogo mogę wysłac paczkę dla nich. Ukochajcie, pozdrówcie i podziękujcie raz jeszcze ... Niesamowite ... Grot nawet nie wiesz jak wiele serc Cię nosi .... Quote
Karilka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 O kurcze... Grot, chłopie! Zobacz ile Ty dla świata znaczysz! Wiktoria - :loveu: skarb mieć takie dziecko. Quote
albiemu Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='tamb']Ta dziewczynka też jest z Krakowa?[/quote] Nie zapytałam bo jestem w pracy i zwyczajnie nie mogłam zbyt długo rozmawiać - Tamb liczyłam przyznaje na Was, że coś wiecie ;) Mówiła, że w lecznicy wziął ulotkę jakis wet bo ma dobrych ludzi, którzy szukaja psa i do nich zadzwoni. Oprócz niego mocno zainteresowanych było kilka rodzin. Mam nadzieję nie jest to jakaś Wasza koleżanka z głosikiem młodego anioła ... hmmm :) W razie mojej pomyłki to będzie miała nie lada komplement ;) Quote
Becia66 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Witaj cudowny psie w nowym dniu.......oby był szczęśliwy dla ciebie....:roll: Quote
Becia66 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Spij smacznie piesku.....:sleep2:...oby to były ostatnie twoje noce w samotności.... Quote
iwona213 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 błagam pomóżcie zanim będzie za późno :placz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kruszynka-starowinka-w-schronisku-czy-zdazy-znalezc-dom-czy-umrze-w-klatce-139895/[/URL] Quote
albiemu Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Grocie .... tulę mocno .... będzie lepiej! :) Quote
Recommended Posts