Jump to content
Dogomania

Grocie, masz dom ... nie tylko w murach budynku, ale w sercach Twoich opiekunów ...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamika']błąd: nie Raczychowice tylko Raciechowice :evil_lol: ...

ok 50 km od mojego miejsca zamieszkania, ale od Wieliczki już tylko 30 ;)[/quote]

i do tego wszystkiego jeszcze głucha jestem :roll: ... heheh ;)

Agamika dobrze, że to nie mnie pomagasz wyadoptować bo kiepsko by było :)!

Posted

[quote name='agamika']błąd: nie Raczychowice tylko Raciechowice :evil_lol: ...
[/quote]

jakkolwiek to brzmi - żeby tylko to był [B]ten domek.....:modla:[/B]
Grociku.....:calus:

Posted

[quote name='albiemu']zwiększam kałużę o kolejne 3 plucia więc patrzcie pod nogi ;)[/quote]

mogę nawet tonąć / ale koło rzucicie ? :eviltong: / byle tylko domek był......:modla:

Posted

zadzwoniła do mnie cudowna dziewczynka Wiktoria, że razem z koleżankami roznosi ulotki Grocia i są ludzie zainteresowani więc chciała zapytać, czy Grot nadal szuka domku .... słuchajcie mam oczy pełne łez bo tak poruszyła mnie Wiktoria, że ... no pojęcia nie macie. Usłyszeć słodki młody głosik ... dziewczynki, która stara się coś razem z przyjaciółmi zmienić

Mam więc pytanie - znacie dziewczyny zapewne tą cudowną grupkę i proszę napiszcie mi ile ich jest, w jakim wieku bo nie wyobrazam sobie im nie podziękować. Proszę podajcie mi jakieś namiary do kogo mogę wysłac paczkę dla nich.
Ukochajcie, pozdrówcie i podziękujcie raz jeszcze ... Niesamowite ...

Grot nawet nie wiesz jak wiele serc Cię nosi ....

Posted

[quote name='tamb']Ta dziewczynka też jest z Krakowa?[/quote]

Nie zapytałam bo jestem w pracy i zwyczajnie nie mogłam zbyt długo rozmawiać - Tamb liczyłam przyznaje na Was, że coś wiecie ;)

Mówiła, że w lecznicy wziął ulotkę jakis wet bo ma dobrych ludzi, którzy szukaja psa i do nich zadzwoni. Oprócz niego mocno zainteresowanych było kilka rodzin.

Mam nadzieję nie jest to jakaś Wasza koleżanka z głosikiem młodego anioła ... hmmm :) W razie mojej pomyłki to będzie miała nie lada komplement ;)

Posted

błagam pomóżcie zanim będzie za późno :placz:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kruszynka-starowinka-w-schronisku-czy-zdazy-znalezc-dom-czy-umrze-w-klatce-139895/[/URL]