agamika Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='tamb']Wróciłam z hotelu chora, Grot jeszcze bardziej rozgryzł sobie ogon. W boksie była krew. Ostatnio byłam w niedzielę i nie było gorzej niż wcześniej. Teraz jest gorzej. Po spacerze nie chciał wypuścić mnie z boksu, wtulał się i chciał żebym go zabrała. Z pozytywnych rzeczy jest to, że ma apetyt (zjadł miskę domowego, zawsze chętnie zjada) i cieszy się spacerem. Jeśli z najbliższych ogłoszeń (będą w Dzienniku Polskim i Wyborczej) nie znajdzie się dom trzeba znaleźć mu płatny dom tymczasowy, inaczej się wykończy. Walczyłam w domu, żeby go zabrać, usłyszałam, że jeśli to zrobię to znaczy, że przestałam myśleć racjonalnie.[/quote] krew w boksie już nie raz była :-( .. on jak macha ogonem uderza nim i ta ranę rozwala ... ehhh ... on od początku robił tak ze nie chciał wypuszczać z boksu :-( , edit_f widziała jeszcze na początku jak go poznawała, jak mi wyjście zagradzał Quote
Becia66 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 to psisko się samookalecza z rozpaczy......:-(:-(:-(...... Grot przejął wszystkie moje myśli w ostatnim czasie, a ja nie umiem mu pomóc....:-(:-(:-(....straszne to..... Quote
halcia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Nie wiem co pisac,jak mu pomóc.Rozpacz!:-(:-(:-( Quote
Bjuta Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Alegratka zniknęła, czy ktoś mógłby wznowić? Ja chętnie wyróżnię! Quote
Bjuta Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Zapytałam Maszaberlę, czy Grot miały szansę pojawić się w kąciku adopcyjnym w 2 pr. TVP (coś tam na śniadanie - nie pamiętam jak ten blok się nazywa) Quote
Becia66 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Bjuta']Zapytałam Maszaberlę, czy Grot miały szansę pojawić się w kąciku adopcyjnym w 2 pr. TVP (coś tam na śniadanie - nie pamiętam jak ten blok się nazywa)[/quote] zapytaj proszę.....:modla: Quote
tamb Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Żeby nie było tak jak z Dziadziem, który był pokazany w tym programie [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/starutki-owczarkowaty-dziadzio-juz-szczesliwy-za-tm-130336/index38.html[/URL] Grot musi mieć jak najmniej stresów i dom bardzo dokładnie sprawdzony. Będzie ogłaszany w krakowskich gazetach. Musi się udać. Quote
figa33 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Grot ma alegratkę, co prawda nie wyróżnioną ..... [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1966426_grot_duzy_wilk_czarny_ksiaze.html]GROT - DU Quote
AMIGA Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Na wątku Gabi napisała [B]furciaczek[/B] "Zglosila sie do mnie Pani Gosia z Krakowa, z propozycja tymczasu dla jednego z moich corsiakow. Niestety Pani juz zapsiona i zakocona a Baster innych futer nie toleruje. Moze Wy macie jakiegos psiaka potrzebujacego DT?? Jedyne krakowianki jakie znam wiec pisze tu:lol:" Może by to było jakieś tymczasowe wyjście z sytuacji Quote
AMIGA Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Pani dostała kilka propozycji. Ważne, żeby pies się zgadzał z innymi psami -rezydentami i - nie jestem tego na 100% pewna - z kotami Quote
mcania Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Proszę napiszcie jakiś numer konta na które mozna wpłacać pieniążki dla biedulka.Jedynie tak moge pomóc.:-( jak on sie miewa teraz?czy jest szansa na Dt??? Quote
GoskaGoska Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 kochane zmiencie tytul allegro na bardziej dramatyczny -NP PIES SIÉ SAMOOKALECZA , UCHRON PSA OD ŚMIERCI COS W TYM STYLU, ZE PRZYCIĄGNĘLO JESZCZE WIĘCEJ OSOB. Quote
figa33 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='GoskaGoska']kochane zmiencie tytul allegro na bardziej dramatyczny -NP PIES SIÉ SAMOOKALECZA , UCHRON PSA OD ŚMIERCI COS W TYM STYLU, ZE PRZYCIĄGNĘLO JESZCZE WIĘCEJ OSOB.[/quote] tytuł zmieniony Quote
Becia66 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='figa33']tytuł zmieniony[/quote] dziekuję figa że trzymasz reke na pulsie.....:calus: Quote
tamb Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Grocik był dzisiaj na podwójnym spacerku (raz ze mną a potem z mar.gajko), cieszył się, zjadł michę domowego. Może to wyciąga go z depresji jak czuje zainteresowanie tylu osób. Lada dzień ma być ogłoszenie w Dzienniku Polskim. Quote
SZPiLKA23 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Grociku gdzies jest Twoje szczescie [IMG]http://download1.klimacik.pl/e-gify.com/1025.gif[/IMG] Quote
Jagienka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 A dzisiaj się przytulał ze zdwdrd... (Gabrysią) i go nafaszerowałam kurczakiem :) Quote
agamika Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 on jest niesamowity :loveu: i zdrwdwd tez chyba już zaczarował :evil_lol: [B] mcania[/B] z DT ciężko dla duzego starszego psiaka :-(, [SIZE=1]tymbardziej ze trzeba sie liczyc z tym ze moze to byc dozywotni tymczas więc to jest duza odpowiedzialnośc, [/SIZE] apatety na szczęscie stale ma :) i energię tez , bo dzis z Gabrysią biegał troszku :razz: ( Zywiołowi kroku KONIECZNIE chciał dorównać :lol: ) Quote
tamb Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Trzeba Grocika karmić domowym ile tylko się da bo ciągle chudy. Bardzo lubi mięso z ryżem (na rosole). Zjada całą michę i jest zadowolony. Wczoraj wąchał się z Kają, Gabi i Amikiem i jest bardzo przyjaźnie nastawiony. On jest cudowny. Quote
Recommended Posts