Jump to content
Dogomania

Grocie, masz dom ... nie tylko w murach budynku, ale w sercach Twoich opiekunów ...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tamb']Wróciłam z hotelu chora, Grot jeszcze bardziej rozgryzł sobie ogon. W boksie była krew. Ostatnio byłam w niedzielę i nie było gorzej niż wcześniej. Teraz jest gorzej. Po spacerze nie chciał wypuścić mnie z boksu, wtulał się i chciał żebym go zabrała. Z pozytywnych rzeczy jest to, że ma apetyt (zjadł miskę domowego, zawsze chętnie zjada) i cieszy się spacerem. Jeśli z najbliższych ogłoszeń (będą w Dzienniku Polskim i Wyborczej) nie znajdzie się dom trzeba znaleźć mu płatny dom tymczasowy, inaczej się wykończy. Walczyłam w domu, żeby go zabrać, usłyszałam, że jeśli to zrobię to znaczy, że przestałam myśleć racjonalnie.[/quote]

krew w boksie już nie raz była :-( .. on jak macha ogonem uderza nim i ta ranę rozwala ... ehhh ...

on od początku robił tak ze nie chciał wypuszczać z boksu :-( , edit_f widziała jeszcze na początku jak go poznawała, jak mi wyjście zagradzał

Posted

to psisko się samookalecza z rozpaczy......:-(:-(:-(......
Grot przejął wszystkie moje myśli w ostatnim czasie, a ja nie umiem mu pomóc....:-(:-(:-(....straszne to.....

Posted

Zapytałam Maszaberlę, czy Grot miały szansę pojawić się w kąciku adopcyjnym w 2 pr. TVP (coś tam na śniadanie - nie pamiętam jak ten blok się nazywa)

Posted

[quote name='Bjuta']Zapytałam Maszaberlę, czy Grot miały szansę pojawić się w kąciku adopcyjnym w 2 pr. TVP (coś tam na śniadanie - nie pamiętam jak ten blok się nazywa)[/quote]

zapytaj proszę.....:modla:

Posted

Żeby nie było tak jak z Dziadziem, który był pokazany w tym programie [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/starutki-owczarkowaty-dziadzio-juz-szczesliwy-za-tm-130336/index38.html[/URL] Grot musi mieć jak najmniej stresów i dom bardzo dokładnie sprawdzony. Będzie ogłaszany w krakowskich gazetach. Musi się udać.

Posted

Na wątku Gabi napisała [B]furciaczek[/B]

"Zglosila sie do mnie Pani Gosia z Krakowa, z propozycja tymczasu dla jednego z moich corsiakow. Niestety Pani juz zapsiona i zakocona a Baster innych futer nie toleruje. Moze Wy macie jakiegos psiaka potrzebujacego DT?? Jedyne krakowianki jakie znam wiec pisze tu:lol:"

Może by to było jakieś tymczasowe wyjście z sytuacji

Posted

Proszę napiszcie jakiś numer konta na które mozna wpłacać pieniążki dla biedulka.Jedynie tak moge pomóc.:-( jak on sie miewa teraz?czy jest szansa na Dt???

Posted

[quote name='GoskaGoska']kochane zmiencie tytul allegro na bardziej dramatyczny -NP PIES SIÉ SAMOOKALECZA , UCHRON PSA OD ŚMIERCI COS W TYM STYLU, ZE PRZYCIĄGNĘLO JESZCZE WIĘCEJ OSOB.[/quote]

tytuł zmieniony

Posted

Grocik był dzisiaj na podwójnym spacerku (raz ze mną a potem z mar.gajko), cieszył się, zjadł michę domowego. Może to wyciąga go z depresji jak czuje zainteresowanie tylu osób. Lada dzień ma być ogłoszenie w Dzienniku Polskim.

Posted

on jest niesamowity :loveu: i zdrwdwd tez chyba już zaczarował :evil_lol:
[B]
mcania[/B] z DT ciężko dla duzego starszego psiaka :-(, [SIZE=1]tymbardziej ze trzeba sie liczyc z tym ze moze to byc dozywotni tymczas więc to jest duza odpowiedzialnośc, [/SIZE]

apatety na szczęscie stale ma :) i energię tez , bo dzis z Gabrysią biegał troszku :razz: ( Zywiołowi kroku KONIECZNIE chciał dorównać :lol: )

Posted

Trzeba Grocika karmić domowym ile tylko się da bo ciągle chudy. Bardzo lubi mięso z ryżem (na rosole). Zjada całą michę i jest zadowolony. Wczoraj wąchał się z Kają, Gabi i Amikiem i jest bardzo przyjaźnie nastawiony. On jest cudowny.