Jump to content
Dogomania

Grocie, masz dom ... nie tylko w murach budynku, ale w sercach Twoich opiekunów ...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='albiemu']jak już wyjdziesz z szoku i podziwu dla samej siebie :) proszę przeanalizuj krok po kroku swoje działanie, bo wielce mi tego typu rada potrzebna :)

PODZIWIAM jak to Ci się mogło udać :D

hmm ... obudził mnie sms od edit_f czy omawiałyśmy sie 7.30 czy 8ma ... straasznie korciło mnie żeby napisać ze 8ma, ale wiedziałam, ze jagienka na pewno juz wyruszyła , wiec niemogłam nagoiąć prawdy i wstać spokojnie jak człowiek :roll:

i tak dopiero jakies 30 sek pózniej domnei dortarło o kt mam autobus:grab::eek2:

poleciałam zrobic siku, ubrałam co było pod ręką .. i wyleciałam, wiązac włosy juz na klatce schodowej i zastanwiając się czy niemam odbitej poduszki na policzku . tak wiec strasząc ludzi po drodze dotarłam na rondo :diabloti: psom na szcęscie bez róznicy jak wyglądam )pachne ) :eviltong:

Z autobusu jeszcze wysłałam mamie smsa, zeby moje psy tez wyprowadziła :oops:, na szczęscie one sie przestawiły na moje spanie i Mika np wczesniej jak o 8mej nie bardzo che na spacer wychodzić a Zołza nie zauwazyła mojego znikniecia spod kołdry :evil_lol:...zreszta ZOłza jest psem bezproblemowym .. dla niej zaden problem czy ujma w domu nasikać :roll: zawsze to pod moim ubraniem przeciez mozna schowac ...

Agamika miałam telefon w sprawie psiaka o którym rozmawiałyśmy, będziemy w kontakcie :)

oo super , wielkie dzięki :loveu:

Jak się miewa Panicz Grot?

u niego constans , nieustannie oczekujący :placz:ehhh

teraz mieszka naprzeciw Kory i jak sie idzie oboje dosyc zwawo domagają sie uwagi a ja pomimo wszlekich staran do obu naraz nie dosięgnę :roll: wrrr

Posted

:loveu:kochana, każde każde to dodatkowa iskierka szansy - czyli strasznie wiele

ja ciagle mam problem kogo pierwszego ... Grot kora kora grot :angryy: ..nie zawsze sie da jednocześnie :cool1: ...

Posted

Grot ... z relacji Agamiki wszedł do swojego nowego domu jak do miejsca, które już wcześniej znał ... Podszedł do ludzi, zupełnie sobie obcych wtulając się w nich, jak do najbezpieczniejszych serc. Mieszkające tam psy, przywitały go jakby wrócił z przydługiego spaceru ...

Wszystko znajome, prawdziwe i na zawsze ...

Grot trafił do domu, ludzi, którzy kochają zwierzęta. Jest to nasze wolontariackie wymarzone miejsce. Grota wyśnione. Znalazł swoje miejsce, swój odpoczynek, ciepło, spokojny sen. Odnalazł siebie, swoje szczęście i spełnienie.

Dzisiaj zamerdał ogonem ... takiego Grota nie znaliśmy ...

Nasz apatyczny Grot, z dystanesem do ludzi, już pierwszego dnia podszedł do starszej Pani, z wielkim wyczuciem, delikatnością, tak znajomo ...

http://i29.tinypic.com/296opkg.jpg

We wzajemnym zrozumieniu zbędne są słowa
Nie potrzeba gestów, spojrzeń
Zapisane w mądrości zmarszczek nasze życie
Czytelną mapą serca

Takie spotkania to deja'vu
Znajome zapachy, miska w tym samym miejscu
Kobieta na ganku …
Wróciłeś do domu Grocie …drzwi serc otwarte jak kiedyś …

.... Agamika napisz więcej, byłaś, widziałaś, poczułaś to miejsce. Jestem tak niezmiernie szczęśliwa ...

Agamika, Tamara, ... dziewczyny ... dziękuję za wszystko.

Napiszmy razem o tym co spotkało Grota ... jak odnalazł szczęście. To naprawdę wielkie wydarzenie i bardzo nam wszystkim potrzebne.