Jump to content
Dogomania

Grocie, masz dom ... nie tylko w murach budynku, ale w sercach Twoich opiekunów ...

Recommended Posts

Posted

Grocie nie może tak być .... to straszne co sie dzieje, skoro psiak taki jak Ty nadale bez swojego czlowieka ...

Dziewczyny dziekuję Wam i pozdrawiam gorąco. Cisza totalna ...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znowu go ogłoszę, tylko po kilku psach w kolejce. Może przydałby się nowy tekst? We wrześniu koniecznie trzeba go pokazać w programie 'Kundel bury i kocury". Chyba, ża wcześniej znajdzie dom.

Posted

wczoraj mordowalam telefonami kochane dziewczyny ... chwilę z nimi nie rozmawiałam ale jak im powiedziałam uczciwie, nie mam sił byc pocieszana i pocieszac w sprawie Grota ... Martwi nas wszystkich, że z tylu ogłoszeń narazie lipa ... ALE nie poddajemy się i do przodu!!!! Grot będzie ogłaszany więc kciuki trzymać proszę!

Grocie ściskam ...

Posted

ta paskudnie zmienna pogodę znosi całkiem nieźle , chyba nawet lepiej jak ja .

Niestety widać tez ze tylne nogi nie są tak sprawne jak u młodzika , ehhh ale apetyt nawet dopisuje bo poranny spacer zawsze stara się szybko skończyć ( micha w kojcu czeka ;) ) choc po zjedzeniu robi awantur ze juz zjadł wiec moze z powrotem iśc :lol:

Posted

dziś wstrętny paskudny deszcz napadał na Grota :mad:takiego skandalu, dawno w Lednicy nie było .....

Grocisko spacerował z kolegą Żywiołem , Zywioł jest odrobinę większy od Grota i kilka lat młodszym, ma jeszcze pstroooo w głowie :lol: ma obsesje na punkcie aportu, ale nie jest agresywny do psów ;) ..i w pewnym momencie mysląc chyba ze ja jakos zle rzucam, zamiast mi przyniesc zabawke zaniósł ja Grotowi :evil_lol: ... Grot statecznie przeszedł nad zabawką, bo przeciez takie dyrdymały to nie dla niego i Zywioł był zmuszony zaniesc zabawkę Edit_f która akurat z Grotem spacerowała.

Jak zaczeło padac Grot postanowił ze dosc tego spacerowania , on wraca pod dach ... a edit dzielnie wytarła go papierowymi recznikami bo zaprzepaściłyśmy te zwykłe gdzies ...

i tak to mijaja nasze spacerki ...

Dziewczyna Grota 9 KOra) miała przedwczoraj sterylizaję , wiec juz NIC nie stoi na przeszkodzie zeby poszli razem do domu :eviltong:

Posted

Deszczem w Grota?!?!?!?! Słuchaj Agamika ja naprawdę nie wiem co Wy tam wyczyniacie, ale żeby DESZCZEM W GROTA to już przesada uważam! .... Wrrrrrrrrrr ;)

Grociu, jeszcze papierem odsączali swoje karygodne błędy ... ehhh ROzumiem miękką frotką ale papierem? ;D hehehehe

Agamika dzięki wielkie! ;)