albiemu Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Grocie nie może tak być .... to straszne co sie dzieje, skoro psiak taki jak Ty nadale bez swojego czlowieka ... Dziewczyny dziekuję Wam i pozdrawiam gorąco. Cisza totalna ... Quote
tamb Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Znowu go ogłoszę, tylko po kilku psach w kolejce. Może przydałby się nowy tekst? We wrześniu koniecznie trzeba go pokazać w programie 'Kundel bury i kocury". Chyba, ża wcześniej znajdzie dom. Quote
albiemu Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 tamb dziękuję ... ja już nie wiem zresztą jak dziękować ... i Tobie i reszcie dziewczyn. Grot ... Quote
albiemu Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 wczoraj mordowalam telefonami kochane dziewczyny ... chwilę z nimi nie rozmawiałam ale jak im powiedziałam uczciwie, nie mam sił byc pocieszana i pocieszac w sprawie Grota ... Martwi nas wszystkich, że z tylu ogłoszeń narazie lipa ... ALE nie poddajemy się i do przodu!!!! Grot będzie ogłaszany więc kciuki trzymać proszę! Grocie ściskam ... Quote
agamika Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ta paskudnie zmienna pogodę znosi całkiem nieźle , chyba nawet lepiej jak ja . Niestety widać tez ze tylne nogi nie są tak sprawne jak u młodzika , ehhh ale apetyt nawet dopisuje bo poranny spacer zawsze stara się szybko skończyć ( micha w kojcu czeka ;) ) choc po zjedzeniu robi awantur ze juz zjadł wiec moze z powrotem iśc :lol: Quote
albiemu Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 idziemy na pierwszą stronkę ... Ukochajcie dziewczyny Grota, niech się trzyma gościu!!!!! Najlepiej Was :) Quote
agamika Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 dziś wstrętny paskudny deszcz napadał na Grota :mad:takiego skandalu, dawno w Lednicy nie było ..... Grocisko spacerował z kolegą Żywiołem , Zywioł jest odrobinę większy od Grota i kilka lat młodszym, ma jeszcze pstroooo w głowie :lol: ma obsesje na punkcie aportu, ale nie jest agresywny do psów ;) ..i w pewnym momencie mysląc chyba ze ja jakos zle rzucam, zamiast mi przyniesc zabawke zaniósł ja Grotowi :evil_lol: ... Grot statecznie przeszedł nad zabawką, bo przeciez takie dyrdymały to nie dla niego i Zywioł był zmuszony zaniesc zabawkę Edit_f która akurat z Grotem spacerowała. Jak zaczeło padac Grot postanowił ze dosc tego spacerowania , on wraca pod dach ... a edit dzielnie wytarła go papierowymi recznikami bo zaprzepaściłyśmy te zwykłe gdzies ... i tak to mijaja nasze spacerki ... Dziewczyna Grota 9 KOra) miała przedwczoraj sterylizaję , wiec juz NIC nie stoi na przeszkodzie zeby poszli razem do domu :eviltong: Quote
albiemu Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Deszczem w Grota?!?!?!?! Słuchaj Agamika ja naprawdę nie wiem co Wy tam wyczyniacie, ale żeby DESZCZEM W GROTA to już przesada uważam! .... Wrrrrrrrrrr ;) Grociu, jeszcze papierem odsączali swoje karygodne błędy ... ehhh ROzumiem miękką frotką ale papierem? ;D hehehehe Agamika dzięki wielkie! ;) Quote
JustynaM. Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Grociku dawno mnie nie było na Dogo ,jak tylko nadrobię zaległości wątkowe na dniach wezmę się ponownie za Twoje ogłoszenia Quote
albiemu Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 :) Grocie z uporem maniaka maszerujemy :) Quote
JustynaM. Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Witaj Albiemu :) na razie tyle wznowiłam nad reszta pracuje ;) kupiepsa Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia gieldaogloszen Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca alegratka GROCIK PILNIE PROSI O DOMEK! e-zwierzak Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl olx APEL GROT UMIERA BEZ CZŁOWIEKA! NIE MAMY JUŻ CZASU - Rzeszów - Zwierzęta dwukropek Grocik pilnie szuka domu!!!!!!!! : Ogłoszenie w Dwukropek.pl interpress Grocik pilnie szuka domu! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. ALEOKAZJA http://www.ogloszenia.aleokazja.pl/Zwierzeta/Psy/Grocik+pilnie+szuka+domu.html,141424 szukajzwierzaka http://szukajzwierzaka.pl/Szukajzwierzaka/PrezentacjaZwierzaka/tabid/118/ItemID/943/Default.aspx Quote
Recommended Posts