Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lista darczyńców Weritki, którzy wpłacili na konto fundacji AST:
KasiaNDM - 30zł
Dziunia 135 - 30zł
Justyna Adamuszek - 5zł
Iwona Mierzejewska - 20zł
cayah z allegro.pl - 10zł
Agnieszka Lubszczyk - 25zł
Agnieszka32 - 200zł
Barbara Rybak - 25zł
Justyna Sokołowska - 60zł

RAZEM: 405zł.
DZIĘKUJEMY W IMIENIU SUNI.

Posted

Ta Werita wcale nie jest taka łasa na jedzenie. Puszkę miała jeszcze w misce jak pojechałam więc skorzystał Dajmondek:p
Kosc ze scięgien nie jest tak wspaniała jak ....;)

Posted

ewatonieja napisał(a):
codziennie agnieszka z forum astów daje wericie jeść i dajmonowi coś skapnie :loveu: za co jej dziekujemy ładnie,prawda?

Agnieszka od wczoraj lezy w łozku więc nie bardzo moze jezdzic do psiakow :roll:

Czy dzis ktoś moze podjechac do nich, bo ja nie dam rady i Olga chyba tez raczej nie.

Posted

Dziś byłyśmy z Olgą i Natalią sprawdzić DT.Niestety nie zastałyśmy nikogo w domu.Osoba ta prawdopodobnie zrobiła sobie żart...
Jest mi przykro i zarazem głupio z tego powodu,bo jeszcze wczoraj rozmawiałam z tym panem(chłopakiem) i umawiałam się dokładnie na konkretną godzinę.Napisałam mu smsa,na którego do tej pory nie dostałam odpowiedzi...
Nie chce komentować zachowania owego pana,bo użyła bym wielu niecenzuralnych słów.
Dziewczyny pojechały odwiedzić Werę do lecznicy.

Posted

Odwiedzilysmy sunie, sunia juz zalatwia sie bez zadnych problemów. Pozostały szwy, odbyt goi sie zadziwiajaco dobrze, jak na takie miejsce.
Natalia napewno wstawi nowe zdjecia z dzisiejszej wizyty.

Posted

podziwiam jej umiejętność odwracania głowy gdy robię zdjęcia
Wera nie lubi kotków toleruje mniejsze psy :cool3:

nawet jak się ją upomina to macha ogonkiem :loveu:
nie można jej nie lubić

prawda ciociu Olgo?

Posted

Tak ciociu Natalko :cool3:
Mialysmy dzis mały wypadek z kotkiem :cool3: kotek na szczescie jest cały, ale bylo goraco :cool3:
Dostala opiredziel, ale cos jakby nie mam poklasku :roll: bo na moja repremende machala ogonkiem.
Wiedzila ze zrobila zle , ale mysle ze jakby miala okazje to dokonczylaby...
Cioteczki uwazajcie na kotka Bąbelka, pojawia sie znikad i wogole nie boi sie psow, a do tego jest taki maly, ze trudno go zauwazyc. :oops:

Posted

Cioteczki, a jak sobie radzicie finansowo?
Ja dam podsumowanie jak tylko niebieskie włączą, bo tam mam część i na jej podstawie mogę dopisać kolejne wpłaty ale u nas jest ponad 500zł z tego co pamiętam.

Dostaliśmy także zapytanie jakie są przwidywane dalsze koszty leczenia, sterylizacji i usunięcia guzów sutków. Dowiedzcie się proszę.

Posted

A jaki jest rachunek w lecznicy na dziś? Czy już coś płaciliście?
Dowiedz się o przewidywane koszty leczenia byśmy wiedzieli ile mniej więcej jeszcze nam potrzeba. Łatwiej się zbiera konkretną sumę (choć wiem, że takowej nikt nam nie określi dokładnie).

Posted

Natalia-Wera nigdy nie była upasiona i po sterylizacji nie będzie jej to nawet wskazane.Pity nie mogą być utuczone ;) ,żaden pies nie powinien :).
Byś zobaczyła moją pitkę już nie żyjącą jaka była szczuplutka w talii.Bullke też mam szczupłą :) -tyle,że ja mam sukę sportową ;).

Posted

olgaj napisał(a):
Tak ciociu Natalko :cool3:
Mialysmy dzis mały wypadek z kotkiem :cool3: kotek na szczescie jest cały, ale bylo goraco :cool3:
Dostala opiredziel, ale cos jakby nie mam poklasku :roll: bo na moja repremende machala ogonkiem.
Wiedzila ze zrobila zle , ale mysle ze jakby miala okazje to dokonczylaby...
Cioteczki uwazajcie na kotka Bąbelka, pojawia sie znikad i wogole nie boi sie psow, a do tego jest taki maly, ze trudno go zauwazyc. :oops:

a co to za kotek Bąbelek:cool3: domu szuka?

Posted

Ruda przebranżawiasz się na koty? :razz:

Cioteczki, mamy kolejne wpływy na naszym koncie na Weritkę. Dokładną listę zamieszczę jak tylko niebieskie ruszy.
Pi razy drzwi mamy 700-800zł.