olgaj Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Babelek ma dom, jest kotem lecznicowym, a kiedys mial byc nasz funadacyjny, ale na szczescie zdecydowali ze zostaje w lecznicy :razz: Został przyniesiony o 4 rano do lecznicy znaleziony na ulicy przez Pania ktora szła do pracy. Quote
Ratt's Love Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Czy koś nie doczytał co pisałam o kotach i Wericie? :roll: Możesz sobie ją karcić ile wlezie.Ta suka była głaskana po główce za zagryzanie kotków.Radziła bym po prostu suke wyprowadzać z lecznicy prowadząc bardzo krótko bądz trzymając za obrożę,tak jak ja to zrobiłam,a także mijałam się z tym kotkiem ;). Natalia-owszem do tego dochodzi brak umięśnienia ;).Jak pies go nie ma,świadczy o wychudzeniu. Quote
ruda76 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 doddy napisał(a):Ruda przebranżawiasz się na koty? :razz: Cioteczki, mamy kolejne wpływy na naszym koncie na Weritkę. Dokładną listę zamieszczę jak tylko niebieskie ruszy. Pi razy drzwi mamy 700-800zł. Doddy zauwaz ze nie szukam rasowego kota więc nic tutaj nie sugeruj, bo zaraz mnie o hodoffle posadzą:evil_lol: ale szukam jakiegoś stroża do mojej stajni, bo mam tam gosci niekoniecznie mile widzianych przez mnie:mad: W sumie mam 2 koty tylko widze je sporadycznie w stajni :pnatomiast na legalu siedzą w domu:mad: Quote
doddy Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ruda, kota to się w Kocim Świecie szuka :eviltong: Zadzwon do Kasi i ona Ci może coś wynajdzie. Np. jakiegoś kota pitbulla. :diabloti: Quote
olgaj Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ja wam dam po swiecie kota szukac !!! Kot z miasta Łodzi ma pochodzic!!! Quote
ewatonieja Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Strona główna - www.kociamama.pl łódzka fundacja Quote
Ayia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ja mam do wydania dwa sliczne kociaki czarne ze stajni od siebie :roll: mamusia uczy kotki jak to lapac kolekow zwanych myszkami :roll: Quote
ewatonieja Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 pomocy pomocy pomocy!!! dt na cito! Quote
olgaj Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 U Werity jest Agnieszka ( tak wnioskuje " jakas Pani " ) ;) Quote
ewatonieja Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 jestem jutro u naszej panny :razz: Quote
olgaj Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Dzis Weritka uparcie polowala na kota, ktory siedzi w klatce. To starszne czego czlowiek moze nauczyc psa. :angryy: Bylysmy dzis rowniez w tym hotelu o ktorym pisala Ruda , ciemno i glucho tylko psy szczekały, ale bylysmy bez uprzedzenia. Quote
ruda76 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 olgaj napisał(a):Dzis Weritka uparcie polowala na kota, ktory siedzi w klatce. To starszne czego czlowiek moze nauczyc psa. :angryy: Bylysmy dzis rowniez w tym hotelu o ktorym pisala Ruda , ciemno i glucho tylko psy szczekały, ale bylysmy bez uprzedzenia. trzeba się umawiac:eviltong: Quote
olgaj Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Jednak Rude = wredne :diabloti: Daruje ci uszczypliwośc, bo chyba jestes zdenerwowana dzis troszku. Ty sie ciotka ciesz, ze ja tam trafilam :eviltong: Quote
ewatonieja Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Werita bezdomna ale nie opuszczona jesteśmy na posterunku Quote
olgaj Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Dzis Weritka byl w znakomitym humorze, chyba po tym ryżyku od Agi. Dostala tez swinskie ucho :) tez chyba od Agi. Trzeba ja zabrac jak najszybciej do hoteliku. Prosimy o wsparcie finansowe. Quote
ewatonieja Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 werita odzyskuje siły i dobry humor kiedy odzyska swojego człowieka, prawdziwego przyjaciela? Quote
doddy Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ciotki, to ja bym nie liczyła na cud. Ogłoście ją gdzie sie da a przede wszystkim, że zbieracie też fundusze. Tak my zrobiliśmy i ponad 1700zł na nią już się uzbierało. Quote
olgaj Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Kasiu tyle co na niebieskim dzieweczyny zrobily. Wiecej ogloszen nie ma. W jutro lub w niedziele Werita jedze do hotelu. Potrzebujemy karmy, czy ktos mogłby nas wspomóc? Quote
ewatonieja Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 PittBull Wera rozpaczliwie szuka bezpiecznego domu (494799466) - Aukcje internetowe Allegro Animalia.pl :: Ogłoszenia :: pitt bull suczka rudy z białym Łódź Quote
Ratt's Love Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Laski,kiedy jedziecie do Wery?Ja mam blisko,może zabrały byśmy się kiedy wspólnie? Może dało by radę suce gotować duży gar i zawozić o ile jest tam jakaś lodówka? :razz: Albo spróbować karmić ją royalem(czasami bywa tak,że psy tej gorszej karmy nie chcą ruszać) ? Quote
ruda76 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ratt's Love;11349194 napisał(a):Laski,kiedy jedziecie do Wery?Ja mam blisko,może zabrały byśmy się kiedy wspólnie? Może dało by radę suce gotować duży gar i zawozić o ile jest tam jakaś lodówka? :razz: Albo spróbować karmić ją royalem(czasami bywa tak,że psy tej gorszej karmy nie chcą ruszać) ? Ratt's najrozsadniej bedzie jak nie bedziemy jezdziły na tzw odwiedziny. Pokazanie się psu na 10 minut nic jej nie daje więc lepiej szukajmy dla niej domu i ten czas wykorzystajmy na robienie np ogłoszen:p Werita ma dobra opiekę , ludzi za scianą wiec nie jest samotna ani zamknieta w kojcu. Póki nie ma innych gości ma do dyspozycji cały pokoj. Jest pod opieką ludzi majacych doswiadczenie z bullowatymi wiec mozemy spac spokojnie. Jesli bedzie sie działo coś niepokojącego dadzą mi znac;) Quote
Recommended Posts