Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkoda, ze nie bedzie Cie w Kielcach :( Wystawa jest świetnie zorganizowana, w tych halach sa rewelacyjne warunki.Dodam, ze wystawa będzie dwudniowa, a to rzadkość jesli chodzi o krajówki, w ten sposób na pewno tłoku nie bedzie :D

A do Rzeszowa w lutym sie wybierasz? :wink:

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Mona a co to za zwierzatko o którym mówisz ???

Chociaz Atomic mnie ubiegła to jednak odpowiem :lol: Chansey to psiak o rodowodowym imieniu Bodyguard Wir-Coll i widocznie jest dobry skoro zakupili go czescy hodowcy...Jak popatrzyłam na fotke Vegi to od razu mi sie z nim skojarzylo,a zreszta ocencie to sami :lol:

2hz.jpg_321955_n.jpg

Fakt Vega ma wiecej futra na glowie ale podobienstwo z mordki według mnie duze ...

Posted
Wedle mnie Chansey ma dłuzszą mordke... i w innym typie ... :)

Według mnie też...:P

Na tym jednym zdjeciu może sa podobni ale ogólnie to chyba nie bardzo...:/

Posted
Eeee tam, ten psiak nie ma rozbójnikowego spojrzenia Vegi :wink:

I pewnie nie wyglada jak pies ktory nigdy grzebienia nie widzial... :wink:

Posted
Masz racje... Vedze daleko do niego... :) :lol:

Oj bo umrę ze śmiechu , ATOMIC Ty się chyba pomyliłaś i nie to chciałaś napisać :D To temu psu daleko do Vegi :D No ale nie będę się spierać bo , nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba .

Posted

Oj bo umrę ze śmiechu , ATOMIC Ty się chyba pomyliłaś i nie to chciałaś napisać :D To temu psu daleko do Vegi :D No ale nie będę się spierać bo , nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba .

Oj racja.... :) Juz poprawiam :)

Posted
Jolly,

Świetny nowy emblemacik :D Jak tam mała Jessie? :wink:

Dziękuję bardzo , Jessie ma się świetnie , rozrabiają z Jollaskiem niesamowicie i muszę powiedzieć , że bardzo się lubią :D

Posted

Carraganka...wstręciulo jedna 8) Vega na zlocie była wyczesana i wypucowana...:P w przeciwieństwie do pewnego konika... :roll:

A przynajmniej jest co czesać.... :roll:

Posted

Carraganka...wstręciulo jedna 8) Vega na zlocie była wyczesana i wypucowana...:P w przeciwieństwie do pewnego konika... :roll:

Gdyby konik nie byl wypucowany to nie dostalby dzien pozniej BOBa :ices_bla:

No chyba,ze mowisz o koniu Waldka....Ten to faktycznie nie byl wypucowany :sg168:

Posted

Gdyby konik nie byl wypucowany to nie dostalby dzien pozniej BOBa :ices_bla:

No chyba,ze mowisz o koniu Waldka....Ten to faktycznie nie byl wypucowany :sg168:

No powiedzmy, że to ten Waldka..... :roll:

Posted
Heh... Czego można sie spodziewać po telefonie :/

No chyba nie można oczekiwać rewelacji po komórce,ale moja robi lepsze zdjęcia... :wink: A próbowałaś pozmieniać coś w ustawieniach?Ja na przykład muszę zmienić tzw.jasność-czyli jak zdjęcie jest za jasne,to muszę przyciemnić,a jak za ciemne,to rozjaśnić :roll:

Posted

Witam wszystkich miłośników Colli. Jestem właścicielką pieska tej rasy. Na imię mu Ares... Jest umaszczenia tricolorowego. Niedługo może bede miala jakieś zdjęcia więc wkleje... Tylko że jestem nowa i nie bardzo umiem :(

Pozdrawiam

Alicja

Posted

Witaj Alicjo :D , czekamy na więcej słów o twoim Collie :D

jakbyś miała problem ze wstawieniem zdjęć - to pisz - pomożemy krok po kroku :D każdy kiedyś był tutaj nowy więc o nic się nie martw, nie taki diabeł straszny jak go malują :D :D :D

Pozdrowienia

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...