nice_girl Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 Szkoda, ze nie bedzie Cie w Kielcach :( Wystawa jest świetnie zorganizowana, w tych halach sa rewelacyjne warunki.Dodam, ze wystawa będzie dwudniowa, a to rzadkość jesli chodzi o krajówki, w ten sposób na pewno tłoku nie bedzie :D A do Rzeszowa w lutym sie wybierasz? :wink:
Mona Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Mona a co to za zwierzatko o którym mówisz ??? Chociaz Atomic mnie ubiegła to jednak odpowiem :lol: Chansey to psiak o rodowodowym imieniu Bodyguard Wir-Coll i widocznie jest dobry skoro zakupili go czescy hodowcy...Jak popatrzyłam na fotke Vegi to od razu mi sie z nim skojarzylo,a zreszta ocencie to sami :lol: Fakt Vega ma wiecej futra na glowie ale podobienstwo z mordki według mnie duze ...
Atomic Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Wedle mnie Chansey ma dłuzszą mordke... i w innym typie ... :)
Diana14 Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Wedle mnie Chansey ma dłuzszą mordke... i w innym typie ... :) Według mnie też...:P Na tym jednym zdjeciu może sa podobni ale ogólnie to chyba nie bardzo...:/
Atomic Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Masz racje... MU do Vegi daleko....... :) :lol: Poprawione :) :D :lol:
nice_girl Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Eeee tam, ten psiak nie ma rozbójnikowego spojrzenia Vegi :wink:
tunio Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Eeee tam, ten psiak nie ma rozbójnikowego spojrzenia Vegi :wink: I pewnie nie wyglada jak pies ktory nigdy grzebienia nie widzial... :wink:
Jolly Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Masz racje... Vedze daleko do niego... :) :lol: Oj bo umrę ze śmiechu , ATOMIC Ty się chyba pomyliłaś i nie to chciałaś napisać :D To temu psu daleko do Vegi :D No ale nie będę się spierać bo , nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba .
nice_girl Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Jolly, Świetny nowy emblemacik :D Jak tam mała Jessie? :wink:
Atomic Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Oj bo umrę ze śmiechu , ATOMIC Ty się chyba pomyliłaś i nie to chciałaś napisać :D To temu psu daleko do Vegi :D No ale nie będę się spierać bo , nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba . Oj racja.... :) Juz poprawiam :)
Jolly Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Jolly,Świetny nowy emblemacik :D Jak tam mała Jessie? :wink: Dziękuję bardzo , Jessie ma się świetnie , rozrabiają z Jollaskiem niesamowicie i muszę powiedzieć , że bardzo się lubią :D
Diana14 Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Eeee tam, ten psiak nie ma rozbójnikowego spojrzenia Vegi :wink: I pewnie nie wyglada jak pies ktory nigdy grzebienia nie widzial... :wink: Carraganka...wstręciulo jedna 8) Vega na zlocie była wyczesana i wypucowana...:P w przeciwieństwie do pewnego konika... :roll: A przynajmniej jest co czesać.... :roll:
tunio Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Eeee tam, ten psiak nie ma rozbójnikowego spojrzenia Vegi :wink: I pewnie nie wyglada jak pies ktory nigdy grzebienia nie widzial... :wink: Carraganka...wstręciulo jedna 8) Vega na zlocie była wyczesana i wypucowana...:P w przeciwieństwie do pewnego konika... :roll: Gdyby konik nie byl wypucowany to nie dostalby dzien pozniej BOBa :ices_bla: No chyba,ze mowisz o koniu Waldka....Ten to faktycznie nie byl wypucowany :sg168:
Diana14 Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Eeee tam, ten psiak nie ma rozbójnikowego spojrzenia Vegi :wink: I pewnie nie wyglada jak pies ktory nigdy grzebienia nie widzial... :wink: Carraganka...wstręciulo jedna 8) Vega na zlocie była wyczesana i wypucowana...:P w przeciwieństwie do pewnego konika... :roll: Gdyby konik nie byl wypucowany to nie dostalby dzien pozniej BOBa :ices_bla: No chyba,ze mowisz o koniu Waldka....Ten to faktycznie nie byl wypucowany :sg168: No powiedzmy, że to ten Waldka..... :roll:
Klaudia i Dino Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Dianka,obiecałaś nam zdjęcia z Bratysławy.... :wink: Jak będziesz miała czas,to proszę o wrzucenie ich tutaj :D Atomic,Emi jest słodka :) Pozdrawiam
Atomic Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Nio... :evilbat: :) A to jest moj Atomic :)
Mona Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Malo ostre to zdjecie-prawie nic nie widac....
Atomic Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Heh... Czego można sie spodziewać po telefonie :/
Klaudia i Dino Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Heh... Czego można sie spodziewać po telefonie :/ No chyba nie można oczekiwać rewelacji po komórce,ale moja robi lepsze zdjęcia... :wink: A próbowałaś pozmieniać coś w ustawieniach?Ja na przykład muszę zmienić tzw.jasność-czyli jak zdjęcie jest za jasne,to muszę przyciemnić,a jak za ciemne,to rozjaśnić :roll:
Siuzi Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Witam wszystkich miłośników Colli. Jestem właścicielką pieska tej rasy. Na imię mu Ares... Jest umaszczenia tricolorowego. Niedługo może bede miala jakieś zdjęcia więc wkleje... Tylko że jestem nowa i nie bardzo umiem :( Pozdrawiam Alicja
Jolly Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Witamy Alicję :D Napisz nam coś o swoim piesku , w jakim jest wieku , z jakiej hodowli skąd jesteście :) itd ... :)
Xena Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Witaj Alicjo :D , czekamy na więcej słów o twoim Collie :D jakbyś miała problem ze wstawieniem zdjęć - to pisz - pomożemy krok po kroku :D każdy kiedyś był tutaj nowy więc o nic się nie martw, nie taki diabeł straszny jak go malują :D :D :D Pozdrowienia
Jolly Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Asiu to pomóż i nam :D Nie wiemy jak wstawić nasz bannerek pod podpisem , a u Ciebie jest :D
Recommended Posts