Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może ranek przyniesie dobre wiadomosci :lol:
Jutro mam 2 wizyty .
O Pandusia i o Killera .
Oby coś sie wykluło , bo u mnie odkąd Killer nabrał pewności siebie , bo sa ciągłe psie awantury . Trudno to wytrzymac :roll:

Posted

[quote name='figa33']oby ten dzień był szczęśliwy dla piesków , wszak dziś 13 , więc nie może być inaczej:lol:[/quote]
Faktycznie .Moja psica u mnie też od 13 stycznia . Sama mnie sobie wybrała i nie dała się oddać .

Posted

Po Killera przyjechała cała rodzina 3 pokoleniowa :lol:
Pańcia z wałówką na przekupienie malucha . Killer dał sie grzecznie wziąć na ręce dziadkowi , wygłaskać wnukom i był bardzo dzielny .
Pojechał do domku . Nie bedzie wiązany pod sklepem , bo państwo uprzedzeni o skłonnościach do przegryzania smyczy , a chodził bedzie na automacie , co da mu złudzenie wolności .
Mam nadzieje , ze go pokochają , bo byli zachwyceni jego rozmiarami i nim całym .

Teraz czekam na rodzinkę po Pandusia :cool3:

Posted

bianka, bosko!! (no, z automatem to on ma nie najlepsze opinie, co do działań uczących, ale to akurat wszystko jedno w sytuacji killera). widac z twojej wypowiedzi, że odnioslas dobre wrażenie. trzymajmy teraz kciuki za killera. i za nastepna wizytę :loveu:

Posted

[quote name='sleepingbyday']bianka, bosko!! (no, z automatem to on ma nie najlepsze opinie, co do działań uczących, ale to akurat wszystko jedno w sytuacji killera). widac z twojej wypowiedzi, że odnioslas dobre wrażenie. trzymajmy teraz kciuki za killera. i za nastepna wizytę :loveu:[/quote]
Automat to akurat dla Killera super sprawa . Będzie szedł prawie na smyczy :evil_lol:
Ja uprzedzałam o jego fatalnym chodzeniu na smyczy , a pania co ma jutro przyjechać , o przegryzaniu smyczy i ucieczce Dody . Nie bede ludziom mydlic oczu , choć nie wyjaśniałam , ze pieski moga byc starsze niz to co napisane w wypisie ze schronu . A tam stoi jak wół 3 lata . Co ja wrózka jestem czy jak , zeby znac ich faktyczny wiek ?:oops:

Posted

Z automatem według mnie jest problem, jeżeli drugi koniec smyczy, czyli człowiek nie umie go obsługiwać - kilka lat temu w mojej okolicy zginął pod samochodem piesek, którego właściciel nie wyhamował w porę rozwijającej się linki :-(
Przyznam, że sama nie lubię i nie używam automatów, ale państwo od Piracika pewnie tego poprzedniego też tak prowadzali,to doszli do mistrzostwa w obsłudze ;)

Posted

[quote name='anula1959']No to cieszę się , że adopcja kurdupelków ruszyła, wszystkiego naj, naj w nowym domku:loveu::multi:[/quote]
Dziekuję . Jak jutro coś wyjdzie to bedzie super . Pani dzwonila z ALLEGRO

Poprzedni piesek panstwa chodził na automacie . Dożył 17 lat :cool3: Żeby się dopasowali :roll:

Posted

[quote name='Poker']udało mi się zarejestrować w Metrze i dac ogłoszenie Sylii.Mogę wytłumaczyć jak się to robi :evil_lol:[/quote]
A mnie się nie udało :mad::evil_lol: