sleepingbyday Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 snuje sie ze szmatką i wyciera siury.... będzie dobrze - oby tylko przypadli sobie do gustu :cool3: Quote
BIANKA1 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Może ranek przyniesie dobre wiadomosci :lol: Jutro mam 2 wizyty . O Pandusia i o Killera . Oby coś sie wykluło , bo u mnie odkąd Killer nabrał pewności siebie , bo sa ciągłe psie awantury . Trudno to wytrzymac :roll: Quote
Reno2001 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 W takim układzie niecierpliwie czekamy na ranek ;). Quote
brazowa1 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 z calego serca zycze owocnych wizyt i oby to byli wlasciwi,dobrzy ludzie. Quote
Korenia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Widziałam dzisiaj całą trójkę w wyborczej ;) Quote
oktawia6 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='sleepingbyday'] snuje sie ze szmatką i wyciera siury.... [/quote] o jesus-ten text jest przedni:megagrin: Quote
figa33 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 oby ten dzień był szczęśliwy dla piesków , wszak dziś 13 , więc nie może być inaczej:lol: Quote
Jo37 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='figa33']oby ten dzień był szczęśliwy dla piesków , wszak dziś 13 , więc nie może być inaczej:lol:[/quote] Faktycznie .Moja psica u mnie też od 13 stycznia . Sama mnie sobie wybrała i nie dała się oddać . Quote
BIANKA1 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Po Killera przyjechała cała rodzina 3 pokoleniowa :lol: Pańcia z wałówką na przekupienie malucha . Killer dał sie grzecznie wziąć na ręce dziadkowi , wygłaskać wnukom i był bardzo dzielny . Pojechał do domku . Nie bedzie wiązany pod sklepem , bo państwo uprzedzeni o skłonnościach do przegryzania smyczy , a chodził bedzie na automacie , co da mu złudzenie wolności . Mam nadzieje , ze go pokochają , bo byli zachwyceni jego rozmiarami i nim całym . Teraz czekam na rodzinkę po Pandusia :cool3: Quote
Ewa i flatki Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Bardzo się cieszę, chociaż jedno światełko :lol: Quote
halbina Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 :multi::multi::multi: a co z Pandusiem? Quote
sleepingbyday Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 bianka, bosko!! (no, z automatem to on ma nie najlepsze opinie, co do działań uczących, ale to akurat wszystko jedno w sytuacji killera). widac z twojej wypowiedzi, że odnioslas dobre wrażenie. trzymajmy teraz kciuki za killera. i za nastepna wizytę :loveu: Quote
BIANKA1 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='halbina']:multi::multi::multi: a co z Pandusiem?[/quote] Jeszcze nie przyjechali , ale za to jutro na 17 umówili sie państwo na obdukcje Dody :cool3: Quote
figa33 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 wspaniała wiadomość! no proszę , uśmiechnęło się słonko do Dziadunia!:loveu: Quote
BIANKA1 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='sleepingbyday']bianka, bosko!! (no, z automatem to on ma nie najlepsze opinie, co do działań uczących, ale to akurat wszystko jedno w sytuacji killera). widac z twojej wypowiedzi, że odnioslas dobre wrażenie. trzymajmy teraz kciuki za killera. i za nastepna wizytę :loveu:[/quote] Automat to akurat dla Killera super sprawa . Będzie szedł prawie na smyczy :evil_lol: Ja uprzedzałam o jego fatalnym chodzeniu na smyczy , a pania co ma jutro przyjechać , o przegryzaniu smyczy i ucieczce Dody . Nie bede ludziom mydlic oczu , choć nie wyjaśniałam , ze pieski moga byc starsze niz to co napisane w wypisie ze schronu . A tam stoi jak wół 3 lata . Co ja wrózka jestem czy jak , zeby znac ich faktyczny wiek ?:oops: Quote
Ewa i flatki Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Z automatem według mnie jest problem, jeżeli drugi koniec smyczy, czyli człowiek nie umie go obsługiwać - kilka lat temu w mojej okolicy zginął pod samochodem piesek, którego właściciel nie wyhamował w porę rozwijającej się linki :-( Przyznam, że sama nie lubię i nie używam automatów, ale państwo od Piracika pewnie tego poprzedniego też tak prowadzali,to doszli do mistrzostwa w obsłudze ;) Quote
anula1959 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 No to cieszę się , że adopcja kurdupelków ruszyła, wszystkiego naj, naj w nowym domku:loveu::multi: Quote
BIANKA1 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='anula1959']No to cieszę się , że adopcja kurdupelków ruszyła, wszystkiego naj, naj w nowym domku:loveu::multi:[/quote] Dziekuję . Jak jutro coś wyjdzie to bedzie super . Pani dzwonila z ALLEGRO Poprzedni piesek panstwa chodził na automacie . Dożył 17 lat :cool3: Żeby się dopasowali :roll: Quote
sleepingbyday Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 oby, oby... automat to rzecz wtórna przecież. Quote
oktawia6 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 wspaniałe wiadomości Bianko! czyli Killerek jeden z ratlerków? bosko, po prostu miód! a zrobiłaś fotkę na pożegnanie-rodzina z Killerem?:lol: do albumu domowego? Quote
Poker Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 udało mi się zarejestrować w Metrze i dac ogłoszenie Sylii.Mogę wytłumaczyć jak się to robi :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Poker']udało mi się zarejestrować w Metrze i dac ogłoszenie Sylii.Mogę wytłumaczyć jak się to robi :evil_lol:[/quote] A mnie się nie udało :mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts