BIANKA1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Czaka']Tak jak pisałam przelałam "na ratlerki" 50 zł, na konto które mi podałyście . Może przelew poszedł na piechotę. :mad:[/quote] Wejdz na watek moich szczeniaków . Dostałam wiadomośc o suni , tylko nie pamietam , czy to zamoscianka , czy inna :roll: Quote
Reno2001 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Czaka']Tak jak pisałam przelałam "na ratlerki" 50 zł, na konto które mi podałyście . Może przelew poszedł na piechotę. :mad:[/quote] Nie wiem jak poszedł przelew, ale faktem jest, że kwota jeszcze nie dotarła. Dziś po południu doszło 15 zł od Marty z Zamościa. Quote
Poker Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Po prostu zgredzik czuje swoją męskość na tak pieszczotliwe słowa kobiety,facet pełną ,powiedzmy,gębą :evil_lol: Quote
Hala Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Coś chyba opuściłam...te psy Banka nie miały być u Ciebie........... :mad: Quote
BIANKA1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Hala']Coś chyba opuściłam...te psy Banka nie miały być u Ciebie........... :mad:[/quote] A u kogo ? :roll: Quote
Poker Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 a może Hala ma na myśli,że u niej miały być :eviltong: Quote
brazowa1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Hala z troski zapewne kijaszkiem macha.Bo Bianka zapsiona i tak po pachy. Quote
Edi100 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Przepraszam, ja dopiero dziś wpłaciłam w BS-ie, te deklarowane 30zł. Bianko, akcja w Kamieńcu odwołana, to się nie będe widziała z ulv, to może wyślę te fanty na bazarek pocztą? Podaj adres na pw. Quote
BIANKA1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Edi100']Przepraszam, ja dopiero dziś wpłaciłam w BS-ie, te deklarowane 30zł. Bianko, akcja w Kamieńcu odwołana, to się nie będe widziała z ulv, to może wyślę te fanty na bazarek pocztą? Podaj adres na pw.[/quote] Jak chcesz , ale mój TZ ciągle siedzi na wsi . Dzisiaj wrócił , ale pewnie jutro pojedzie bo ma tam darmozjady do karmienia . Chyba że nie możesz jechac , to napiszę Ci adres . Dziękuje Quote
Edi100 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='BIANKA1']Jak chcesz , ale mój TZ ciągle siedzi na wsi . Dzisiaj wrócił , ale pewnie jutro pojedzie bo ma tam darmozjady do karmienia . Chyba że nie możesz jechac , to napiszę Ci adres . Dziękuje[/quote] Bianko, nie wiem jak będzie wyglądał jutro mój dzień i czu uda mi się podjechać. Wyslij adres, na poczte mogę piechotką:) Quote
BIANKA1 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='brazowa1']Bianko,a towarzystwo na oko ile wazy?[/quote] Killer pewnie ze 4 kilo . Ładnie spał , narobił w kuchni koopke , a gdzie nasikał to sie wyda jak syn wdepnie . Juz wyszedł na podwórko -sam z Rokim . Jak połaził to poszczekał na wycieraczce . Wpusciłam go , zjadł sniadanie i śpi . Zupełnie niekłopotliwy tymczasowicz . Quote
BIANKA1 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [B][SIZE=4]DODA UCIEKŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wieczorem uciekła zieciowi Doda , Przegryzła smycz i nawiała . nie mozemy jej znaleść ma na sobie zielone szelki i kawałek czerwonej smyczy :-(:-(:-( prosze o pomoc z poszukiwaniach , plakatowaniu wrocław -wojnów- strachocin [/SIZE][/B] Quote
sleepingbyday Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 no co wy...... :shake: kikou, trzymaj ręke na pulsie w schronie. Quote
fizia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 O rany - przeglądnę internet, może ktoś Ją znalazł Quote
BIANKA1 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 sCHRON ZAWIADOMIONY , LISTONOSZ , PANIE W SKLEPIE , PSIARZE . oBLECIALAM OSIEDLE , KAMIEŃ W WODĘ Quote
fizia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Może jakieś ogłoszneia w internecie by pomogły... Jaki numer kontaktowy podawać? Quote
BIANKA1 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='fizia']Może jakieś ogłoszneia w internecie by pomogły... Jaki numer kontaktowy podawać?[/quote] 604 116 056 ,napisz , że nagroda dla znalazcy watek na zagubionych juz zrobiłam :shake: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img223.imageshack.us/img223/2396/p1020524640x480ic3.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img223/p1020524640x480ic3.jpg/1/][IMG]http://img223.imageshack.us/img223/p1020524640x480ic3.jpg/1/w640.png[/IMG][/URL] Quote
Reno2001 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Cholera, takie maleństwo łatwo schowa się po dziurach i zakamarach. Bianko-trzymam kciuki za znalezienie małej. Niewiele więcej mogę zrobic :-(. Quote
BIANKA1 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dałam ogłoszenie do Wyborczej , robimy plakaty , To małe osiedle , w wiekszości sie znamy , Wypytałam ludzi i nic , kamień w wode . Oplakatujmy osiedle , dam nagrode , musi sie znaleść . Obeszłam ich ogród , Wszedzie siatka , nie ma dziur , Ona nasikała w domu , wiec ziec ja ubrał w szelki i smycz , wystawiła na ogród , przypiał do drzewa i poszedł ubrac buty i kurtke . W tym czasie nawiała Quote
Neigh Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Bianka...........tylko się na mnie nie zezłość proszę. Ale hmm moze ona jest? Mnie kiedyś wsiąkł kot....odchodziłam od zmysłow, szukałam, latałam, ogłoszenia dawałam, tymczasem wlazł za kanapę i gdyby nie mój pies, tobyśmy go fachowo zgnietli. Jeśli w siatce nie ma dziury, nie ma podkopu, no to jak wylazła???? Quote
BIANKA1 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Neigh']Bianka...........tylko się na mnie nie zezłość proszę. Ale hmm moze ona jest? Mnie kiedyś wsiąkł kot....odchodziłam od zmysłow, szukałam, latałam, ogłoszenia dawałam, tymczasem wlazł za kanapę i gdyby nie mój pies, tobyśmy go fachowo zgnietli. Jeśli w siatce nie ma dziury, nie ma podkopu, no to jak wylazła????[/quote] Nie ma jej . Wszedzie zaglądałam , Nie wiem , moze jak sie rozplaszczyła to pod furtka . Mnie tak kiedys szczeniaki nawiały . Znalazły sie u sąsiadów:shake: Ona w domu sie nie chowała . Spała na kanapie . Quote
Reno2001 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Doszło 50zł od p. Joanny K. Kto się przyznaje od kogo to??? Doda, wracaj!!!!!! Quote
Recommended Posts