Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czaka']Tak jak pisałam przelałam "na ratlerki" 50 zł, na konto które mi podałyście . Może przelew poszedł na piechotę. :mad:[/quote]
Wejdz na watek moich szczeniaków . Dostałam wiadomośc o suni , tylko nie pamietam , czy to zamoscianka , czy inna :roll:

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czaka']Tak jak pisałam przelałam "na ratlerki" 50 zł, na konto które mi podałyście . Może przelew poszedł na piechotę. :mad:[/quote]

Nie wiem jak poszedł przelew, ale faktem jest, że kwota jeszcze nie dotarła. Dziś po południu doszło 15 zł od Marty z Zamościa.

Posted

Przepraszam, ja dopiero dziś wpłaciłam w BS-ie, te deklarowane 30zł.
Bianko, akcja w Kamieńcu odwołana, to się nie będe widziała z ulv, to może wyślę te fanty na bazarek pocztą?
Podaj adres na pw.

Posted

[quote name='Edi100']Przepraszam, ja dopiero dziś wpłaciłam w BS-ie, te deklarowane 30zł.
Bianko, akcja w Kamieńcu odwołana, to się nie będe widziała z ulv, to może wyślę te fanty na bazarek pocztą?
Podaj adres na pw.[/quote]
Jak chcesz , ale mój TZ ciągle siedzi na wsi . Dzisiaj wrócił , ale pewnie jutro pojedzie bo ma tam darmozjady do karmienia . Chyba że nie możesz jechac , to napiszę Ci adres . Dziękuje

Posted

[quote name='BIANKA1']Jak chcesz , ale mój TZ ciągle siedzi na wsi . Dzisiaj wrócił , ale pewnie jutro pojedzie bo ma tam darmozjady do karmienia . Chyba że nie możesz jechac , to napiszę Ci adres . Dziękuje[/quote]
Bianko, nie wiem jak będzie wyglądał jutro mój dzień i czu uda mi się podjechać.
Wyslij adres, na poczte mogę piechotką:)

Posted

[quote name='brazowa1']Bianko,a towarzystwo na oko ile wazy?[/quote]
Killer pewnie ze 4 kilo . Ładnie spał , narobił w kuchni koopke , a gdzie nasikał to sie wyda jak syn wdepnie . Juz wyszedł na podwórko -sam z Rokim . Jak połaził to poszczekał na wycieraczce . Wpusciłam go , zjadł sniadanie i śpi . Zupełnie niekłopotliwy tymczasowicz .

Posted

[B][SIZE=4]DODA UCIEKŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wieczorem uciekła zieciowi Doda ,
Przegryzła smycz i nawiała .
nie mozemy jej znaleść

ma na sobie zielone szelki i kawałek czerwonej smyczy :-(:-(:-(

prosze o pomoc z poszukiwaniach , plakatowaniu

wrocław -wojnów- strachocin

[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='fizia']Może jakieś ogłoszneia w internecie by pomogły...
Jaki numer kontaktowy podawać?[/quote]
604 116 056 ,napisz , że nagroda dla znalazcy
watek na zagubionych juz zrobiłam :shake:

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img223.imageshack.us/img223/2396/p1020524640x480ic3.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img223/p1020524640x480ic3.jpg/1/][IMG]http://img223.imageshack.us/img223/p1020524640x480ic3.jpg/1/w640.png[/IMG][/URL]

Posted

Dałam ogłoszenie do Wyborczej , robimy plakaty ,
To małe osiedle , w wiekszości sie znamy , Wypytałam ludzi i nic , kamień w wode . Oplakatujmy osiedle , dam nagrode , musi sie znaleść .
Obeszłam ich ogród , Wszedzie siatka , nie ma dziur ,
Ona nasikała w domu , wiec ziec ja ubrał w szelki i smycz , wystawiła na ogród , przypiał do drzewa i poszedł ubrac buty i kurtke . W tym czasie nawiała

Posted

Bianka...........tylko się na mnie nie zezłość proszę. Ale hmm moze ona jest?
Mnie kiedyś wsiąkł kot....odchodziłam od zmysłow, szukałam, latałam, ogłoszenia dawałam, tymczasem wlazł za kanapę i gdyby nie mój pies, tobyśmy go fachowo zgnietli.

Jeśli w siatce nie ma dziury, nie ma podkopu, no to jak wylazła????

Posted

[quote name='Neigh']Bianka...........tylko się na mnie nie zezłość proszę. Ale hmm moze ona jest?
Mnie kiedyś wsiąkł kot....odchodziłam od zmysłow, szukałam, latałam, ogłoszenia dawałam, tymczasem wlazł za kanapę i gdyby nie mój pies, tobyśmy go fachowo zgnietli.

Jeśli w siatce nie ma dziury, nie ma podkopu, no to jak wylazła????[/quote]
Nie ma jej . Wszedzie zaglądałam , Nie wiem , moze jak sie rozplaszczyła to pod furtka . Mnie tak kiedys szczeniaki nawiały . Znalazły sie u sąsiadów:shake:
Ona w domu sie nie chowała . Spała na kanapie .