Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Erazm napisał(a):
Isadora nie jest pierwsza na liście domków?:crazyeye:. No, to się porobiło:shake::shake::shake: Już wsiadamy w samochód i do Ostródy....Albo rozciągnę Toto, przedłużę jej sierść i podfarbuję i oddam Isadorce:roll:

nie ma potrzeby ;)
poprostu myślałam, że Isadorca żartuje z adopcja, dopiero jak mi napisała priv to załapałam, ze to na poważnie. A skoro Amiśka mówi, że nie problemu aby Bizu pojechała do Isadorki to juz chyba wszystko jasne ;)
przepraszam, mój błąd :oops:

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lidka_park napisał(a):
nie ma potrzeby ;)
poprostu myślałam, że Isadorca żartuje z adopcja, dopiero jak mi napisała priv to załapałam, ze to na poważnie. A skoro Amiśka mówi, że nie problemu aby Bizu pojechała do Isadorki to juz chyba wszystko jasne ;)
przepraszam, mój błąd :oops:

O Matko posikam się z radości.
Amiśka dziękuje serdecznie, nie wiedziałam aczkolwiek winnam sie domyśleć, że wsytąpiłaś o sunię. Tm bardziej jestem wdzięczna. Słyszałam, że jakaś osoba z Warszawy. I przyznaję zabolało że daje się komuś psiaka nie bacząc że pod bokiem jest ktoś kto ma od 20 lat jamilki długowłose. To dla mnie najlepszy prezent od lat. Zawsze marzyłam o dwojgu, nie stać mnie na zakup, z pseudo nie kupię, więc obiecałam sobie ze jak sie trafi porzucona to wezmę.

Materdej jeeszcze nie wierzę. Amisia dziękuję, wiem że u ciebie miałaby supe, ale ja dołoże wszelkich strań aby i u mnie miała dobrze. Erazm dzięki za wiadomość. Kurcze aż sie poryczałam.

Ide zafajczyć, wzruszyłam się.

Posted

Isadora7 napisał(a):
O Matko posikam się z radości.
Amiśka dziękuje serdecznie, nie wiedziałam aczkolwiek winnam sie domyśleć, że wsytąpiłaś o sunię. Tm bardziej jestem wdzięczna. Słyszałam, że jakaś osoba z Warszawy. I przyznaję zabolało że daje się komuś psiaka nie bacząc że pod bokiem jest ktoś kto ma od 20 lat jamilki długowłose. To dla mnie najlepszy prezent od lat. Zawsze marzyłam o dwojgu, nie stać mnie na zakup, z pseudo nie kupię, więc obiecałam sobie ze jak sie trafi porzucona to wezmę.

Materdej jeeszcze nie wierzę. Amisia dziękuję, wiem że u ciebie miałaby supe, ale ja dołoże wszelkich strań aby i u mnie miała dobrze. Erazm dzięki za wiadomość. Kurcze aż sie poryczałam.

Ide zafajczyć, wzruszyłam się.

Isadora:lol:
wszystko OK:loveu:
Sunia miala byc u mnie tymczasowo
a domek mialaby prawie tak dobry
jak Twój;)
Ale TWÓJ JEST LEPSZY BO DOGOMANIACKI:multi::multi::multi:
Mysle że na codzień bedziemy mieli na okrągło zdjęcia jamnisi "takiej jak moja SASANKA":lol:

Posted

[quote name='Isadora7']Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa. Zamęczę Erazm i teapot o sesje zdjęciowe. Bo cyfrówki to jeszcze raczej nie będę miała.

O kurcze, będę miała zaszczyt zostać nadwornym fotografem! :loveu::multi::loveu:
Jak to fajnie mieszkać 5 minut drogi od Isadorki i jej... jamnisiów! ;)

Posted

Ja będę miała dwa jamnicze pyski do lizania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wylizywania:evil_lol::evil_lol::evil_lol:??????

Powiedzcie, że kończy się wcześniej, bo sprzedałam samochód i jestem uzależniona od tz-owskich wyjazdów... Pojadę, wycałuję, wymiziam, przywiozę z Isadorką, itp aby miała dla mnie dwa lizacze:cool3:, no, dobra podzielę się z innymi, ale mnie i tak wszystkie rozpuszczone psy i dzieci kochają najbardziej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a Isadorka nie moze wziać hurtem, do raju, tyle jamnikow na dogo :cool3:

Oczywiście zartuję, oczywiście. Sama troche zazdroszczę, ale cieszę sie ze szcześcia tej suni :cool3:

Posted

malagos napisał(a):
a Isadorka nie moze wziać hurtem, do raju, tyle jamnikow na dogo :cool3:

Oczywiście zartuję, oczywiście. Sama troche zazdroszczę, ale cieszę sie ze szcześcia tej suni :cool3:

Malagoś jak zapewne pamiętasz hurcik jamniczy już miałam z "plantacji jamniczej" :evil_lol::evil_lol: