lidka_park Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Erazm napisał(a):Isadora nie jest pierwsza na liście domków?:crazyeye:. No, to się porobiło:shake::shake::shake: Już wsiadamy w samochód i do Ostródy....Albo rozciągnę Toto, przedłużę jej sierść i podfarbuję i oddam Isadorce:roll: nie ma potrzeby ;) poprostu myślałam, że Isadorca żartuje z adopcja, dopiero jak mi napisała priv to załapałam, ze to na poważnie. A skoro Amiśka mówi, że nie problemu aby Bizu pojechała do Isadorki to juz chyba wszystko jasne ;) przepraszam, mój błąd :oops: Quote
Erazm Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ło bosche, to ja lece żeby zajrzała na wątek Quote
Isadora7 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 lidka_park napisał(a):nie ma potrzeby ;) poprostu myślałam, że Isadorca żartuje z adopcja, dopiero jak mi napisała priv to załapałam, ze to na poważnie. A skoro Amiśka mówi, że nie problemu aby Bizu pojechała do Isadorki to juz chyba wszystko jasne ;) przepraszam, mój błąd :oops: O Matko posikam się z radości. Amiśka dziękuje serdecznie, nie wiedziałam aczkolwiek winnam sie domyśleć, że wsytąpiłaś o sunię. Tm bardziej jestem wdzięczna. Słyszałam, że jakaś osoba z Warszawy. I przyznaję zabolało że daje się komuś psiaka nie bacząc że pod bokiem jest ktoś kto ma od 20 lat jamilki długowłose. To dla mnie najlepszy prezent od lat. Zawsze marzyłam o dwojgu, nie stać mnie na zakup, z pseudo nie kupię, więc obiecałam sobie ze jak sie trafi porzucona to wezmę. Materdej jeeszcze nie wierzę. Amisia dziękuję, wiem że u ciebie miałaby supe, ale ja dołoże wszelkich strań aby i u mnie miała dobrze. Erazm dzięki za wiadomość. Kurcze aż sie poryczałam. Ide zafajczyć, wzruszyłam się. Quote
teapot Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 To ja się tak elokwentnie ustosunkuję: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
malagos Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 No to ładna historia :evil_lol: Ale super! A nie chce nikt 2 ratlerków, suczek, po śmierci pani? To te z Kotlisk...:placz: Quote
taxelina Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Wow ale numer, beda dwa!! teraz to juz musisz aparat miec! Quote
AMIŚKA Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Isadora7 napisał(a):O Matko posikam się z radości. Amiśka dziękuje serdecznie, nie wiedziałam aczkolwiek winnam sie domyśleć, że wsytąpiłaś o sunię. Tm bardziej jestem wdzięczna. Słyszałam, że jakaś osoba z Warszawy. I przyznaję zabolało że daje się komuś psiaka nie bacząc że pod bokiem jest ktoś kto ma od 20 lat jamilki długowłose. To dla mnie najlepszy prezent od lat. Zawsze marzyłam o dwojgu, nie stać mnie na zakup, z pseudo nie kupię, więc obiecałam sobie ze jak sie trafi porzucona to wezmę. Materdej jeeszcze nie wierzę. Amisia dziękuję, wiem że u ciebie miałaby supe, ale ja dołoże wszelkich strań aby i u mnie miała dobrze. Erazm dzięki za wiadomość. Kurcze aż sie poryczałam. Ide zafajczyć, wzruszyłam się. Isadora:lol: wszystko OK:loveu: Sunia miala byc u mnie tymczasowo a domek mialaby prawie tak dobry jak Twój;) Ale TWÓJ JEST LEPSZY BO DOGOMANIACKI:multi::multi::multi: Mysle że na codzień bedziemy mieli na okrągło zdjęcia jamnisi "takiej jak moja SASANKA":lol: Quote
basia0607 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Amisiu, ja jeszcze nie pomyslalam o Tobie a Ty już na warcie ! A może ktoś chce 5 psów po zmarłym panu ? Na wsi :placz:. Quote
Isadora7 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa. Zamęczę Erazm i teapot o sesje zdjęciowe. Bo cyfrówki to jeszcze raczej nie będę miała. Quote
teapot Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Isadora7']Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa. Zamęczę Erazm i teapot o sesje zdjęciowe. Bo cyfrówki to jeszcze raczej nie będę miała. O kurcze, będę miała zaszczyt zostać nadwornym fotografem! :loveu::multi::loveu: Jak to fajnie mieszkać 5 minut drogi od Isadorki i jej... jamnisiów! ;) Quote
lidka_park Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 kwarantanna kończy sie w czwartek lub piatek Quote
teapot Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Dopiero? Ja myślałam, że jakoś w ten weekend... :shake: Quote
danka1234 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Czyli że Rambunio już niedługo bedzie miał towarzyszkę do zabawy.:loveu: Quote
Erazm Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ja będę miała dwa jamnicze pyski do lizania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wylizywania:evil_lol::evil_lol::evil_lol:?????? Powiedzcie, że kończy się wcześniej, bo sprzedałam samochód i jestem uzależniona od tz-owskich wyjazdów... Pojadę, wycałuję, wymiziam, przywiozę z Isadorką, itp aby miała dla mnie dwa lizacze:cool3:, no, dobra podzielę się z innymi, ale mnie i tak wszystkie rozpuszczone psy i dzieci kochają najbardziej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
JustynaM. Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Super ze sunka trafi do Izadorki :multi::multi::multi: !!!!!!!!!!! dopiero wrocilam i widze dobre nowiny Quote
bianka0 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ta mała ma szczęście.Szkoda,że o wszystkie pieski na dogo tak domki się nie biją. Quote
malagos Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 a Isadorka nie moze wziać hurtem, do raju, tyle jamnikow na dogo :cool3: Oczywiście zartuję, oczywiście. Sama troche zazdroszczę, ale cieszę sie ze szcześcia tej suni :cool3: Quote
Isadora7 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 malagos napisał(a):a Isadorka nie moze wziać hurtem, do raju, tyle jamnikow na dogo :cool3: Oczywiście zartuję, oczywiście. Sama troche zazdroszczę, ale cieszę sie ze szcześcia tej suni :cool3: Malagoś jak zapewne pamiętasz hurcik jamniczy już miałam z "plantacji jamniczej" :evil_lol::evil_lol: Quote
lidka_park Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 nic nowego, czekamy do piątku na koniec kwarantanny Quote
taxelina Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 No to juz niedlugo.. Isadorka, jak przygotowania? Quote
Isadora7 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 deer_1987 napisał(a):No to juz niedlugo.. Isadorka, jak przygotowania? Matko jak wariatka jakbym pierwszego spa miała. Skontaktuję sie jutro uupss dzisiaj :) Quote
teapot Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 No bo to może być Twój pierwszy spies (tak to się odmienia?) :evil_lol: Quote
Recommended Posts