Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biżu (z francuskiego - klejnot) to cudna, czarnowłosa jamnisia przebywajaca w ostródzkim schronisku. jest młoda, ma ok 1,5 roku. Podobno błąkała się w okolicznej wsi i przywiózł ja jakiś pan. Jak można pozbyć się psa, na dodatek tak delikatnego i piękngo ???!!!
jamnisia jest w schronisku od niedawna. Jest taka wystraszona.
Czy dostanie druga szanse i zostanie czyimś skarbem ???

Sunia narazie jest na kwarantanie... nie wiadomo, czy komuś nie zagineła...

[IMG]http://img80.imageshack.us/img80/3600/dscf3959yp4.jpg[/IMG]

[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/238/dscf3960uo6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img525.imageshack.us/img525/2412/dscf3958xv3.jpg[/IMG]

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eurydyka']drobinka sliczna, Bijou to dla niej piekne imie[/quote]
he, he, ktoś tu zna francuski :cool3:
Moze pokazać ją Amiśce? Jej sunie sa właśnie takie....

Posted

[quote name='danka1234']Pewnie jestes już zakochana w niej po uszy:evil_lol:[/quote]

Dokładnie tak, chyba bym pękła ze szczęścia i... nie sądze aby miał u mnie DT bo byłby DS. Tak czuję :)

Posted

[quote name='Isadora7']Dokładnie tak, chyba bym pękła ze szczęścia i... nie sądze aby miał u mnie DT bo byłby DS. Tak czuję :)[/quote]

No to w tym przypadku chyba bedę trzymac kciuki by właściciele się jednak nie odnależli :eviltong::evil_lol:

Ale my tu z ciekawości usychamy co u jamnisi.

Posted

[quote name='DG32']Ja tam trzymam kciuki żeby jednak się odnaleźli właściciele, bo kto wie jakie były losy suni, mógł ją przecież ktoś ukraść, a teraz jak się znudziła to wyrzucił. A być może właściciele jej szukają. Moją rodzinę kradzież psa dotknęła osobiście, na szczęście nam się udało odzyskać psa, a właściwie ten kto go ukradł sam go zwrócił, bo został przez niego dotkliwie pogryziony. A teraz zresztą jak spaceruje z moimi to często ludzie wołają je i niestety patrze wtedy na nich z podejrzliwością - jak na potencjalnych złodziei, bo tyle się teraz słyszy o kradzieży psów.[/quote]

Znalezienie właściciela o ile sam celowo nie wyrzucila na pewno jest najlepszym wyjściem.

Posted

Ja tam trzymam kciuki żeby jednak się odnaleźli właściciele, bo kto wie jakie były losy suni, mógł ją przecież ktoś ukraść, a teraz jak się znudziła to wyrzucił. A być może właściciele jej szukają. Moją rodzinę kradzież psa dotknęła osobiście, na szczęście nam się udało odzyskać psa, a właściwie ten kto go ukradł sam go zwrócił, bo został przez niego dotkliwie pogryziony. A teraz zresztą jak spaceruje z moimi to często ludzie wołają je i niestety patrze wtedy na nich z podejrzliwością - jak na potencjalnych złodziei, bo tyle się teraz słyszy o kradzieży psów.

Posted

[quote name='lidka_park']tak, jestem w kontakcie z ta panią :)

To dobrze miejmy nadzieję że domek jamniczy.
Aczkolwiek przyznaję że delikatnie mówiąc smutno że pominięto moje sugestie o tym że chcę ją adoptować.

Posted

[quote name='Isadora7']To dobrze miejmy nadzieję że domek jamniczy.
Aczkolwiek przyznaję że delikatnie mówiąc smutno że pominięto moje sugestie o tym że chcę ją adoptować.

Jak to pominięto?:crazyeye: toć od samego początku było oczywiste ze czekasz na koniec kwarantanny i zabierasz jamnisie do siebie.
Nie rozumiem o co tu chodzi,dlaczego sa szukane inne domy dla jamnisi skoro dom na nią juz czeka u Ciebie?

Posted

ja nie mialam zamiaru nikomu robic przykrosci :oops:
Izadorka byla pierwsza wiec dla mnie ma pierwszenstwo,jakby cos to jest jeszcze ta Pani,moze pojawi sie nastepna jamnicza bieda ,wiec warto miec z Pania kontakt

Posted

nie, to nie tak :oops:
narazie mamy trzy potencjalne domki, ale decyzja gdzie pojedzie malutka nie zależy ode mnie
poza tym lepiej jak jest za dużo potencjalnych domków niz za mało prawda ??? ;)

Posted

Ja jestem jedną z osób które daja transport,sterylke i domek.
Ale jeżeli ma ją adoptowac Isadora to ma bezwzgledne pierszeństwo:eviltong:.
A ja dorzuce cos do transportu;)aby mała "TAKA JAK MOJA SASANKA"
znalazła sie w super domku u Isadory i RAMBO:loveu::loveu:

Posted

Isadora nie jest pierwsza na liście domków?:crazyeye:. No, to się porobiło:shake::shake::shake: Już wsiadamy w samochód i do Ostródy....Albo rozciągnę Toto, przedłużę jej sierść i podfarbuję i oddam Isadorce:roll: