Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja mogłabym się skromniutko dorzucić, tylko 10 zł...

ale czy jest pewność, że domek jest ok? Czy była wizyta przedadopcyjna? I rzeczywiście, Poker ma rację, nawet głupie 20 zł od państwa poświadczałoby ich chęć przyjęcia małego...

nie wymądrzam się, tylko ten malec jest taki śliczny, taki niewinny, szkoda, żeby coś wynikło..

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']niezależnie od wszystkiego mam pytanie,czy przyszli państwo nie mogą choć trochę się dołożyć do transportu? czy znowu pies w "zębach " będzie dostarczony jak to często się dzieje na dogo ...Myślę,że to nie jest dobre...

ZBIÓRKA KASY JEST NIEAKTUALNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Powiem tak - przed chwilą rozmawiałam z nimi , Państwo byli gotowi zapłacić całą kwotę tzn. 100 zl.
Ja w rozmowach z Panią Zofią dowiedziałam się co nie co o ich życiu i nich samych.Wiem , że nie są to ludzie bardzo zamożni , bo żyją oboje z emerytur . Uznałam , że dla takich ludzi wydatek rzędu 100 zl to nie mało.
Zaproponowałam , żeby Państwo zapłacili 1/3 tzn. 30 zl ,a zaoszczędzone 70 wydali na Bazylka. Brakujące 70 zl juz nie stanowią problemu , jest sponsor z poza Dogo !

Rodzice Maciusia - dziękuję za chęć pomocy Bazylkowi !

Posted

Jak przeczytałam,że zbiórka kasy jest niepotrzebna,to mi serce zamarło :roll:
Iwa77,kiedyś odpowiesz za to :mad:
Cudownie,że to tacy ludzie :loveu:,oby tylko Bazylkowi było dobrze :lol:

Dziękujemy sponsorowi spoza Dogo :loveu:,nasze środki mogą iść na następne bidy.

Posted

Cioteczki ! Bazylek juz bezpieczny ! Zabrałam go dzisiaj ze schroniska.I szczęsliwie przekazałam kochanej cioteczce ECCI . Bazyl w schronie przechodził sam siebie w przytulaniu się i rozdawaniu buziaków.
Bylismy jeszcze w schonie u lekarza - początki przeziębienia , juz leki dostał.
Mimo bolesnych zastrzyków , byl bardzo grzeczny , a na koniec ucałował Panią doktor Dominikę . Pożegnal się czule ze swoim opiekunem pielęgniarzem P.Bogusiem .
Teraz jest w drodze do domku Ecci skąd jutro raniutko wyrusza do Tarnowa

Danusiu ja doskonale wiem ile Ty robisz dla psiaków i ile wydajesz na nie.
Nie ma problemu kochana !

Posted

Poker, chyba zostaniesz mamą chrzestną, dziękuję kochana, że się tak o mnie martwisz:calus:
A Bazyl to taki ancymonek:diabloti: połobuzował troszkę z moim TZ. Jest już piękny i pachnący i ma piękną sierść, jakby ktoś potraktował go karbownicą do włosów:loveu: Z Bafkiem są kumple:loveu::loveu::loveu: Kanapka w szoku, bo Bazylek stanął jej na głowie:crazyeye: Rodawnictwo buziaków jest na porządku dziennym, tak jak przymilanie!!! Skubaniec ukradł mi jeszcze z talerza bułkę:mad: z tak wyczekanym pomidorkiem:placz:

Posted

ecci napisał(a):
Poker, chyba zostaniesz mamą chrzestną, dziękuję kochana, że się tak o mnie martwisz:calus:

nie grozi mi to :shake::roll:

Posted

Poker napisał(a):
nie grozi mi to :shake::roll:

pierwszą to może nie , ale drugą...:evil_lol: My zaraz wyruszamy:loveu: ja gotowa a młody śpi...w łóżku:diabloti:

Posted

ecci napisał(a):
pierwszą to może nie , ale drugą...:evil_lol: My zaraz wyruszamy:loveu: ja gotowa a młody śpi...w łóżku:diabloti:

No popatrzcie jaki mądry chłopczyk od razu wiedział że jest jego miejsce :)

Posted

Dojechali szczęśliwie .
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Bazylek już przekazany . Ecci opowiadała, że Państwo byli bardzo przejęci i jak zobaczyli z daleka Ecci z Bazylkiem to biegiem rzucili się aby ich ich powitać.Wywarli na Ecci bardzo pozytywne wrażenie.
Pani Zosia odezwie się południu / wieczorkiem i zda relację z pierwszych chwil Bazylak w domu.
A teraz czekamy na szczęśliwy powrót naszej kochanej Ecci i jej relację z podrózy i spotkania.

Posted

Dzwoniła Pani Zosia - Bazylek podbił serca Państwa .
Jest baaaardzo grzeczniutki , brzuszek już napełniony , zapoznał się ze swoim domkiem i ogródkiem , zabaweczkę którą dostał na powitanie zdążył już załatwić ząbkami , przyjechał po pracy syn Państwa i Bazyl od razu wylądował mu na powitanie na kolankach !Widać ,że Bazylek zmęczony podróżą , bo bardzo chętnie położył się pospać !

Cioteczka Ecci jest już cała i zdrowa z powrotem w domku , jak trochę odsapnie biedactwo to napisze !
ECCI Jeszcze raz wielkie dzięki , jesteś kochana !!!!!!!!

Posted

Bazylek zmęczony podróżą:mad::mad::mad: też mi coś:angryy: Bazylek to całą drogę spał mi na rękach:evil_lol: jak dziecko, aż mu ślinka uleciała:evil_lol:

Na szczęście udało nam się ominąc blokady torów w Krakowie:angryy: Pańciostwo Bazylka wspaniałe:loveu: p. Zosia wycałowała mnie, porozmawiałyśmy o pieskach...były wskazówki...i niestety czas pożegnania:placz:

Posted

ecci,super jesteś dziewczyną :loveu:,kto Ciebie zastąpi jak na kolankach bedziesz trzymać swoje bobo?
A Bazylek na zdjęciu prześliczny,jakie zębolki cudne :loveu:,niech Ci się maluchu wiedzie jak najlepiej :lol:

Posted

Poker nie martw się, nikt nie będzie musiał w tej kwestii brać za mnie zastępstwa:loveu: A nawet gdyby coś nie wyszło, to mój M. może pojechać za mnie, jak to się śmieje " w delegację":evil_lol:

W każdym razie pusto mi później na tych moich rękach było, jak wracałam do domku:shake: A to zresztą zawsze się tak dziwnie tęskni...:cool1: