Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sekcja może zawieść wstępnie na przyszły piątek bilet mój i Bazylka zamknie się w 100 złotych. Aby podać konkretne koszta muszę podejść na stację, tzn. żę podam je jutro późnym wieczorem.

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ecci napisał(a):
Sekcja może zawieść wstępnie na przyszły piątek bilet mój i Bazylka zamknie się w 100 złotych. Aby podać konkretne koszta muszę podejść na stację, tzn. żę podam je jutro późnym wieczorem.

Wiesz, że ciebie kocham? A jak przy następnym pobycie w stolYcY się nie odezwiesz to i miłość nie pomoże - zamooorduję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Wiesz, że ciebie kocham? A jak przy następnym pobycie w stolYcY się nie odezwiesz to i miłość nie pomoże - zamooorduję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ciociu Isadoruś, ciociu Iwuś, j też kocham :loveu::loveu::loveu::loveu: a jak będę w styczniu w stolicy to unikam mordu i dzwonię do cioci Isadory:multi::multi::multi:

Posted

To jest wielkie szczęście , zaszczyt i czysta przyjemność pracować z takim ludźmi jak Wy cioteczki moje kochane .
Przywracacie wiarę w człowieka !
Dziękuję ,że jesteście !!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

ecci,po co iść na stację :crazyeye:,masz internet w domciu :evil_lol:
A czujesz sie na tyle dobrze,że możesz się tłuc pociągiem tyle godzin?

Posted

Pokerku...pamietaj, ze jestem farbowana farbowana blondynka:evil_lol:
korzystajcie ze swojego dwupaka poki mozecie...bo niedlugo to nigdzie nie pojade i bede musiala wysylac swojego M. w "delegacje":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='iwa77']Umowa zaakceptowana , decyzja podjęta - Bazylek może jechać do Tarnowa . Państwo już czekają :loveu:
to co...środa Bazylkowi odpowiada??? zdąży spakować walizki???

Posted

iwa77 napisał(a):
Umowa zaakceptowana , decyzja podjęta - Bazylek może jechać do Tarnowa . Państwo już czekają :loveu:

Jak ja się cieszę:loveu::loveu:
Maleństwo do domu.
Czy to znaczy że mam szukać biedaka na jego miejsce w aukcji? Bo jest jeszcze 5 dni a dałam wyróznienie. Chyba ze masz Iwonko jakies maleństwo.

Posted

Ecci - środa ? Bazylek nie ma za wiele więc i pakowanie będzie któciutkie.
Możesz po południu / wieczorkiem dryndnąć do mnie ? Ułożymy plan co i jak!
Czy jutro byś go już zabierała do siebie . Nie wiem o której jest pociąg ?

Dorotko wszystko co było ostatnio wystawiane "poszło " oprócz Bajerka u mnie na DT. A nowych jeszcze nie mam !

Posted

[quote name='iwa77']Ecci - środa ? Bazylek nie ma za wiele więc i pakowanie będzie któciutkie.
Możesz po południu / wieczorkiem dryndnąć do mnie ? Ułożymy plan co i jak!
Czy jutro byś go już zabierała do siebie . Nie wiem o której jest pociąg ?

Dorotko wszystko co było ostatnio wystawiane "poszło " oprócz Bajerka u mnie na DT. A nowych jeszcze nie mam !

No to wstawię Antosia albo Sonię :)

Posted

Ecci - To czekam na telefon , umówimy się na jutro w schronie !:loveu::loveu:

[SIZE="5"]Czy ktoś wspomoże Bazylka grosikiem na bilet ?
Potrzeba nam 100 zl !!!!

Posted

niezależnie od wszystkiego mam pytanie,czy przyszli państwo nie mogą choć trochę się dołożyć do transportu? czy znowu pies w "zębach " będzie dostarczony jak to często się dzieje na dogo ...Myślę,że to nie jest dobre...