ecci Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Sekcja może zawieść wstępnie na przyszły piątek bilet mój i Bazylka zamknie się w 100 złotych. Aby podać konkretne koszta muszę podejść na stację, tzn. żę podam je jutro późnym wieczorem. Quote
Isadora7 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ecci napisał(a):Sekcja może zawieść wstępnie na przyszły piątek bilet mój i Bazylka zamknie się w 100 złotych. Aby podać konkretne koszta muszę podejść na stację, tzn. żę podam je jutro późnym wieczorem. Wiesz, że ciebie kocham? A jak przy następnym pobycie w stolYcY się nie odezwiesz to i miłość nie pomoże - zamooorduję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ecci Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Isadora7 napisał(a):Wiesz, że ciebie kocham? A jak przy następnym pobycie w stolYcY się nie odezwiesz to i miłość nie pomoże - zamooorduję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciociu Isadoruś, ciociu Iwuś, j też kocham :loveu::loveu::loveu::loveu: a jak będę w styczniu w stolicy to unikam mordu i dzwonię do cioci Isadory:multi::multi::multi: Quote
iwa77 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 To jest wielkie szczęście , zaszczyt i czysta przyjemność pracować z takim ludźmi jak Wy cioteczki moje kochane . Przywracacie wiarę w człowieka ! Dziękuję ,że jesteście !!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ecci,po co iść na stację :crazyeye:,masz internet w domciu :evil_lol: A czujesz sie na tyle dobrze,że możesz się tłuc pociągiem tyle godzin? Quote
ecci Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Pokerku...pamietaj, ze jestem farbowana farbowana blondynka:evil_lol: korzystajcie ze swojego dwupaka poki mozecie...bo niedlugo to nigdzie nie pojade i bede musiala wysylac swojego M. w "delegacje":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
iwa77 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 "Dwupak " a to dobre :lol::lol::lol: Quote
iwa77 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Umowa poszła do Pani - czekamy na odzew i zobaczymy co dalej. Quote
Poker Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 iwa77 napisał(a):Umowa poszła do Pani - czekamy na odzew i zobaczymy co dalej. czekamy :evil_lol:,oby na pozytywną odpowiedź.:roll: Quote
iwa77 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Umowa zaakceptowana , decyzja podjęta - Bazylek może jechać do Tarnowa . Państwo już czekają :loveu: Quote
ecci Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='iwa77']Umowa zaakceptowana , decyzja podjęta - Bazylek może jechać do Tarnowa . Państwo już czekają :loveu: to co...środa Bazylkowi odpowiada??? zdąży spakować walizki??? Quote
Isadora7 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 iwa77 napisał(a):Umowa zaakceptowana , decyzja podjęta - Bazylek może jechać do Tarnowa . Państwo już czekają :loveu: Jak ja się cieszę:loveu::loveu: Maleństwo do domu. Czy to znaczy że mam szukać biedaka na jego miejsce w aukcji? Bo jest jeszcze 5 dni a dałam wyróznienie. Chyba ze masz Iwonko jakies maleństwo. Quote
iwa77 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Ecci - środa ? Bazylek nie ma za wiele więc i pakowanie będzie któciutkie. Możesz po południu / wieczorkiem dryndnąć do mnie ? Ułożymy plan co i jak! Czy jutro byś go już zabierała do siebie . Nie wiem o której jest pociąg ? Dorotko wszystko co było ostatnio wystawiane "poszło " oprócz Bajerka u mnie na DT. A nowych jeszcze nie mam ! Quote
Isadora7 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='iwa77']Ecci - środa ? Bazylek nie ma za wiele więc i pakowanie będzie któciutkie. Możesz po południu / wieczorkiem dryndnąć do mnie ? Ułożymy plan co i jak! Czy jutro byś go już zabierała do siebie . Nie wiem o której jest pociąg ? Dorotko wszystko co było ostatnio wystawiane "poszło " oprócz Bajerka u mnie na DT. A nowych jeszcze nie mam ! No to wstawię Antosia albo Sonię :) Quote
ecci Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Zabiorę go jutro nie ma sprawy, ba! nawet muszę go zabrać jutro, bo wyruszamy o 6:50 w środę po nowe życie:loveu: Quote
iwa77 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Ecci - To czekam na telefon , umówimy się na jutro w schronie !:loveu::loveu: [SIZE="5"]Czy ktoś wspomoże Bazylka grosikiem na bilet ? Potrzeba nam 100 zl !!!! Quote
GoskaGoska Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 o jak fajnie :multi: moze w tytule wpiszcie ze potrzebne 100zl Quote
iwa77 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Bazylek szykuje się do drogi i zbiera pieniązki na bilecik .... kto wspomoże psinkę ????? Quote
Isadora7 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Pomóżmy Bazylkowi dostać się do domku. Quote
Poker Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 niezależnie od wszystkiego mam pytanie,czy przyszli państwo nie mogą choć trochę się dołożyć do transportu? czy znowu pies w "zębach " będzie dostarczony jak to często się dzieje na dogo ...Myślę,że to nie jest dobre... Quote
Poker Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Wrocław - Tarnów posty przeskakują :angryy: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 a może ktoś bezpłatnie by małego przewiózł? Dawaliście na wątek transportowy? Na jakiej trasie trzeba małego wieźć (bo Tarnowów czy jak tam to się odmienia w Polsce szukacz znalazł 11 :roll:) Quote
GoskaGoska Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 to raczej malo popularna trasa Wroclaw _ Tarnow Quote
Recommended Posts