Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem :)
Nie czytałąm całego wątku - zapoznam się z nim w wolnej chwili. Teraz na szybciutko - miejsce jest. Timo pojechał wczoraj do DS, na jego miejsce wskakuje najprawdopodobniej Hebanek. Ale z Olkusza miały przyjechać dwa haszczaki, a jedzie tylko jeden - więc jest jeszcze jedno miejsce. Ponieważ Molos narazie nie ma deklaracji, Ruda może go "przeskoczyć" i przyjechać od razu.

Posted

[quote name='monika083']Wiosna ma wolne miejsce[/QUOTE]
Wczoraj do DS pojechał TIMO a na jego miejsce wchodzi hebanek... Ruda jest w kolejce ( pierwszy post wątku hotelik u Wiosny ) niestety jeszcze sa psiaki przed nią... :shake:
Poker koszt hotelu u wiosny to 10 zł za dobe wiec 300 zł za miesiąc pierwszy jakoś opłacimy, najwyżej jakimiś bazarkami sie podratujemy... mam nadzieję ze Rudzik ( a w zasadzie Maja :-) ) znajdzie szybko DS.
U wiosny z Mają będą pracować zeby zwiększyc jej szanse na adopcje, ja niestety nie mam żadnego doswiadczenia ani umiejetności w tej kwestii.

Posted

to ok,będę starała się Wam pomóc finansowo.
I jeszcze jedno, wcale nie zrobiliście krzywdy Mai,że ją zabraliście.Poczuła co to dom, dobroć człowieka.DT mają swój bardzo duży sens, wiem bo miałam na Dt z 10 psów, również takie które bez tego Dt nie miały żadnych szans albo znikome na DS.
Pies się przyzwyczaja, to prawda.Ale gdy trafi do dobrego DS , to szybko się przestawia.My cierpimy, ale po to mamy rozum, by wytłumaczyć sobie dlaczego jest tak , a nie inaczej..

Posted

Widziałam sunie na allegro i mam taką małą sugestię: napiszcie na allegro, ze suczka szuka pilnie domu choć DT, że syt. podbramkowa itd. zagrożenie życia czy coś. Na razie nei napisze dlaczego. Trzymam za nią kciuki.

Posted

[quote name='wiosna']Jestem :)
Nie czytałąm całego wątku - zapoznam się z nim w wolnej chwili. Teraz na szybciutko - miejsce jest. Timo pojechał wczoraj do DS, na jego miejsce wskakuje najprawdopodobniej Hebanek. Ale z Olkusza miały przyjechać dwa haszczaki, a jedzie tylko jeden - więc jest jeszcze jedno miejsce. Ponieważ Molos narazie nie ma deklaracji, Ruda może go "przeskoczyć" i przyjechać od razu.[/QUOTE]

[SIZE="4"]No i mamy nasz mały CUD :multi: jest duża szansa na DS[/SIZE]
Ale od 15 marca, państwo wyjezdzaja na 2 tygodnie i nie chcą jej w obcym domu od razu zostawic. Kraków - dom z ogrodem, państwo mieli suczkę ogara polskiego, odeszła w listopadzie. Zapoznali sie z wątkiem i są poważnie zainteresowani. W takim razie Maja może poczekac do 15 u nas - ale co bedzie jak jednak zrezygnują... znowu kolejka ... [SIZE="4"]i co tu robić???
[/SIZE]

Posted

ojej, ale by było cudownie :multi:, może nawiążcie z państwem kontakt ,zawsze co osobista rozmowa , to osobista.
Wpłacę na sunię 50 zł.
Pogadajcie też z wiosną.Oczywiście najlepiej dla suni jest ,żeby przeczekała u Was.

Posted

[quote name='Poker']ojej, ale by było cudownie :multi:, może nawiążcie z państwem kontakt ,zawsze co osobista rozmowa , to osobista.
Wpłacę na sunię 50 zł.
Pogadajcie też z wiosną.Oczywiście najlepiej dla suni jest ,żeby przeczekała u Was.[/QUOTE]
Rozmawialiśmy z Pania przez telefon dłuższą chwilę, przesłalismy dodatkowe zdjęcia. Znaleźli Maję na forum ogarkowo.pl gdzie również zamieściłam ogłoszenie. Mieli psa rasy ogar polski, ale teraz zdecydowali że mogą wziąśc pieska który nie jest rasowy. Oczywiście na miejscu wszystko sprawdzimy, nie zostawimy psa jeśli coś wzbudzi nasze wątpliwości. Nie wiemy tylko co z hotelem, nie chcemy Mai dodatkowo stresować, ale boimy się czy ten dom wypali...
Może poproszę Wiosnę aby zostawiła nas w kolejce... a my odpowiemy zaraz po 15 czy jest DS czy jednak hotel. Wiem ze w takiej sytuacji znowu prawdopodobnie będziemy czekać ale [SIZE="4"] tak postanawiamy [/SIZE]

Posted

super STELLA I JEJ TZ!!!!!

mimo wszystko i tak ogłoszenia które są zostają, więc może się drugi domek ukazać... :evil_lol:

a tak apropo forum ogarowego - opłaca się wstawiać psy nierasowe na fora psów rasowych.... nie wierzyłam wcześniej