Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wpadłam na to, żeby nosic pieski na sobie, ale ściany mi się kończą przez psie i wilcze plakaty :D

okrzyknięto mnie juz dziwakiem:/ ale widze, ze nie jestem jedna

Posted

Cóż :roll: niektórzy w mojej klasie myślą, że jestem szurnięta, kiedy na informatyce oglądam czasem zdjęcia haszczaków i różne inne psie gadżety ... ale tak już jest jak ma się w klasie same "Barbi" i innych niedorozwoi:evil:

Posted

Cóż niektórzy w mojej klasie myślą, że jestem szurnięta, kiedy na informatyce oglądam czasem zdjęcia haszczaków i różne inne psie gadżety ... ale tak już jest jak ma się w klasie same "Barbi" i innych niedorozwoi :evil: :x :evil: :x :evil:

Posted

nie, bo to podobno dziecięce, ale ja noszę 37, jutro ide sprawdzic czy sie w nie wcisnę :]

dorosli sa dyskryminowani, dla nich sa buciki tylko z kundelkiem ( a może to też jakas rasa ), a dla dzieci kilka rodzajow, i po co , przeciez one sie i tak nie znają :evil:

• 2 weeks later...
Posted
Cóż niektórzy w mojej klasie myślą, że jestem szurnięta, kiedy na informatyce oglądam czasem zdjęcia haszczaków i różne inne psie gadżety ... ale tak już jest jak ma się w klasie same "Barbi" i innych niedorozwoi :evil: :x :evil: :x :evil:

Ale bycie "Barbi" nie wyklucza obsesji na punkcie malamutków i in.Najlepszym przykładem jesteśmy my:) 8)

a ze biegam z psem w rozowych dresikach, coz przynajmniej swiat jest bardziej kolorowy :P

pozdrawiam

• 5 weeks later...
Posted

Ekhm.. wprawdzie to nie w związku z huskimi, tylko wilkami, ale... :roll:

Zobaczcie, co właśnie [url=http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=40760776]kupiłam[/url] ! :grins: :angel: :angel: :angel:

[size=2]...no musiałam się pochwalić :oops: :lol: [/size]

Posted

zobaczcie ile fajowych koszulek (może juz gdzieś tu były ale nie znalazłam) ...a co najlepsze są z takimi samymi wzorami męskie, damskie i z długimi rękawami :D
[url]http://www.flame.pl/koszulki/item_0.php?id=460&ca_id=35[/url]

Posted

ja co prawda gustuje w gadzetach malamucich ale z koniecznosci dysponuje np buteleczka piwa z blekitnookim husky na naklejce, i zapalniczka rowniez z niebieskookim husky:)))( dostalam w prezencie od mojego osobistego dziecka) :)
a & malamuty

Posted

Fajne są te wasze gadżety, ale ja tam wole takiego żywe czworonogi.
Jest się do czego przytulić, z kim pobawić, spacery, treningi itd.
Sam mam 4 psiaki i mam świra na ich punkcie (nie wiem co bym zrobił gdyby któremuś coś się stało). Tak sobie myślę, że taki świr powinien przeobrażać się w opieję weterynaryjną, wystawy, zawody, dogomania. :lol:

Posted

Ale to dodatkowo ! :lol: :wink:

Chociaż cos w tym jest, bo ja mam generalnego świra na punkcie wilków i mam już mnóstwo gadżetów w tym temacie :wink: (np. wczoraj kupiłam puzzle na 1500 elem. z wilkiem na tle lasu) zamiast prawdziwego wilka rzecz jasna :roll:

Posted

[quote name='takatuka']Przy okazji pochwale się, że w domku tez mam puzzle z wilkiem ale 1000 elementów :)[/quote]A to nawet pamiętam, jak mi kiedyś pisałaś przy okazji bardzo miłego priva "zapoznawczego" [img]http://manu.dogomania.pl/emot/lol.gif[/img]