Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i juz wszystko jasne..

pierwsze 5 tapet mialam za darmo

potem sie pojawia komunikat:

Łącząc się przez Dial-up Lubie.PL uzyskujesz pełny dostęp do naszego serwisu ZA DARMO!

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cikawa jestem jakie macie tapety na komórkach? :D

Mak ktos może jakieś fajne huszczakowe lub wilcze i skąd można sciągnać?

Ja znaklazłam

136910.jpg

132001.jpg

120202.jpg

A może ktoś z Was ma fotki swoich piesków na tapecie w tel?

Posted

ELO!!!

sh_maniak jak bym mial taki telefin zeby wrzucic kolorowa tapete to oczywiscie zebym mial :)

ale mam tylko 5510 ;) i odcisk lapek mam jako wygaszacz ;)

Posted
ELO!!!

sh_maniak jak bym mial taki telefin zeby wrzucic kolorowa tapete to oczywiscie zebym mial :)

Nawet w to nie watpiłam :D

ale mam tylko 5510 ;) i odcisk lapek mam jako wygaszacz ;)

Ja sie na telefonach nie znam i mi cyferki nic nie mówia, ja nawet nie wiem jaki ja nr. mojego tel mam :oops:

Kiedys tez miałam łapki jako logo :D

Znalazłam jeszce jedną:

bckgrdsrv.aspx?id=1247591

Posted
Cikawa jestem jakie macie tapety na komórkach? :D

Mak ktos może jakieś fajne huszczakowe lub wilcze i skąd można sciągnać?

Ja znaklazłam

136910.jpg

132001.jpg

120202.jpg

A może ktoś z Was ma fotki swoich piesków na tapecie w tel?

sh_maniak, gdzie znalazłaś tą pierwszą tapetę?

Posted

Ja sie na telefonach nie znam i mi cyferki nic nie mówia, ja nawet nie wiem jaki ja nr. mojego tel mam :oops:

:oops: gafa

Numer telefonu oczywiście do siebie znam :roll: , chdziło mi o aparat cośtam cośtam i jakieś cyferki.... :oops:

Posted

ja sobie kupilam kabelek do swojej komorki (za 10zl na allegro) i mnostwo swoich i nieswoich zdjec pieskow/kotkow/wilkow wgrywam z komputera do kom ;)

Posted

sh_maniak, gdzie znalazłaś tą pierwszą tapetę?

Te tapety sa z wp.pl, teraz nie pamietam , która to była strona tapet ze zwierzętami, mam zapisane, że te tapety są na 4, 11 i 20 stronie. Przejrzyj te stronki napewno trafisz na tą co chcesz :D

Posted
ja sobie kupilam kabelek do swojej komorki (za 10zl na allegro) i mnostwo swoich i nieswoich zdjec pieskow/kotkow/wilkow wgrywam z komputera do kom ;)

Fajnie i obojętnie do jakiej komóry możesz to wrzucać? Kabelek jak do cyfrówki, czy inny?

Ja nie mam aparatu w swoim np.

Posted

Sh_maniak, nie przejmuj sie ZH.

Zdjecia oczywiscie wejda do kazdej komorki, ktora obsluguje obrazki. (sa w to np. jpegi czy gify) Zalezy tez jaka rozdzielczosc ma ekranik, ale to juz zawsze mozna zmienic :)

Kabel jest hmm no jak kazdy kabel ;) taki zwykly.. do komputera z tylu podlaczam. Ale kazdy model/marka komorek ma inne kable.

Posted

Cena kabla zalezy od rodzaju komorki. Cennik znajdziecie

TUTAJ

A ja sie rowniez chwalic nie bede(moze juz to nawet zrobilam), ale przez jakis czas bylam wlascicielka maskotki husky, ktora powedrowala do mojego znajomego. Moze nie byla jakas niezwykla, ale kolega byl zachwycony, co zreszta widac na zdjeciu ponizej. Az wzniosl rece...

Robert_husky_zmniejszona.jpg

Pozdrawiam

zona Mariana.

Posted
chyba że w ubikacji...

no to moze... :roll:

Na kolejne wejściówki na mój koncert to już nie licz

Nie licze!

Swoja obecnoscia Twojego koncertu juz nie zachwyce

Mariana tez do siebie nie zaprosisz

Bo juz go kompletnie, mentalnie ogolocisz!

Wyliczam zakazy juz tak od godziny

I choc Marian mowi, ze nie podalam konkretnej przyczyny

To jednak ja wszystko dobrze przymyslalam

I sluchac Was juz naprawde przestalam

Za lat 20 zrozumiesz to chyba

Bo oczy, ktore Tobie teraz czarna klapka przykrywa

Spadnie wreszcie, choc kto ja tam wie...

Skoro teraz tak mocno przyczepila sie...

Bedziesz sam, jak samotny pies

a Twojego spiewu sluchac bedzie...

wierna Dianka trzydziesci piec (35)

Pozdrawiam

Posted

Agnieszka_ - ja swoj kabel kupilam duzo taniej na Allegro, wg tego cennika co podala Mami zaplacilabym ok.25zl, a na Allegro dalam 10zl.

• 1 month later...
Posted

super :)

ps. ostatnio widzialam na miescie takiego menela, dziadka pijaczka, caly brudny, smierdzacy i zataczajacy sie, w 30-letnim rownie brudnym sweterku (chyba ze smietnika) z haszczakiem, sniegiem i wielkim napisem HUSKY :lol: :wink: :P

Posted

hehe ;) szkoda, ze nie mialam aparatu, bo bym mu zdjecie zrobila :lol:

a sweterek byl tak zmaltretowany i brudny ze nawet 100 lat bym mu dala :wink:

Posted

Na wystawie wŁodzi był przecudnej urody koc z haszczakiem. No poprostu był cudowny i dobrej jakości. Niestety, kosztował 150zł i nie mogłam go sobie kupić, a tak mi się podobał :cry: :cry: 150 zeta to worek dobrej karmy... :cry:

Posted
Na wystawie wŁodzi był przecudnej urody koc z haszczakiem. No poprostu był cudowny i dobrej jakości. Niestety, kosztował 150zł i nie mogłam go sobie kupić, a tak mi się podobał :cry: :cry: 150 zeta to worek dobrej karmy... :cry:

U mnie pod domem takie koce sprzedają po 80 zł i naprawdę rysunek i jakość , rewelacja :D