Nat Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 no i juz wszystko jasne.. pierwsze 5 tapet mialam za darmo potem sie pojawia komunikat: Łącząc się przez Dial-up Lubie.PL uzyskujesz pełny dostęp do naszego serwisu ZA DARMO! Quote
Manu Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 Hej ! Fajnie by było mieć takie maskotki, prawda ? 8) :D http://www.246.ne.jp/~tonton/toydog/husky.jpg Quote
sh_maniak Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Cikawa jestem jakie macie tapety na komórkach? :D Mak ktos może jakieś fajne huszczakowe lub wilcze i skąd można sciągnać? Ja znaklazłam A może ktoś z Was ma fotki swoich piesków na tapecie w tel? Quote
PaYooK Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 ELO!!! sh_maniak jak bym mial taki telefin zeby wrzucic kolorowa tapete to oczywiscie zebym mial :) ale mam tylko 5510 ;) i odcisk lapek mam jako wygaszacz ;) Quote
sh_maniak Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 ELO!!!sh_maniak jak bym mial taki telefin zeby wrzucic kolorowa tapete to oczywiscie zebym mial :) Nawet w to nie watpiłam :D ale mam tylko 5510 ;) i odcisk lapek mam jako wygaszacz ;) Ja sie na telefonach nie znam i mi cyferki nic nie mówia, ja nawet nie wiem jaki ja nr. mojego tel mam :oops: Kiedys tez miałam łapki jako logo :D Znalazłam jeszce jedną: Quote
Grześ Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Cikawa jestem jakie macie tapety na komórkach? :D Mak ktos może jakieś fajne huszczakowe lub wilcze i skąd można sciągnać? Ja znaklazłam A może ktoś z Was ma fotki swoich piesków na tapecie w tel? sh_maniak, gdzie znalazłaś tą pierwszą tapetę? Quote
sh_maniak Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Ja sie na telefonach nie znam i mi cyferki nic nie mówia, ja nawet nie wiem jaki ja nr. mojego tel mam :oops: :oops: gafa Numer telefonu oczywiście do siebie znam :roll: , chdziło mi o aparat cośtam cośtam i jakieś cyferki.... :oops: Quote
Nat Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 ja sobie kupilam kabelek do swojej komorki (za 10zl na allegro) i mnostwo swoich i nieswoich zdjec pieskow/kotkow/wilkow wgrywam z komputera do kom ;) Quote
sh_maniak Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 sh_maniak, gdzie znalazłaś tą pierwszą tapetę? Te tapety sa z wp.pl, teraz nie pamietam , która to była strona tapet ze zwierzętami, mam zapisane, że te tapety są na 4, 11 i 20 stronie. Przejrzyj te stronki napewno trafisz na tą co chcesz :D Quote
sh_maniak Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 ja sobie kupilam kabelek do swojej komorki (za 10zl na allegro) i mnostwo swoich i nieswoich zdjec pieskow/kotkow/wilkow wgrywam z komputera do kom ;) Fajnie i obojętnie do jakiej komóry możesz to wrzucać? Kabelek jak do cyfrówki, czy inny? Ja nie mam aparatu w swoim np. Quote
sh_maniak Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 :oops: gafaNumer telefonu oczywiście do siebie znam :roll: A często do siebie dzwonisz? :) To miało byc zabawne ? :roll: Quote
Nat Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Sh_maniak, nie przejmuj sie ZH. Zdjecia oczywiscie wejda do kazdej komorki, ktora obsluguje obrazki. (sa w to np. jpegi czy gify) Zalezy tez jaka rozdzielczosc ma ekranik, ale to juz zawsze mozna zmienic :) Kabel jest hmm no jak kazdy kabel ;) taki zwykly.. do komputera z tylu podlaczam. Ale kazdy model/marka komorek ma inne kable. Quote
Nat Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 moj kabel kosztowal mnie aż 10zl :lol: na podczerwien tez mozna i na usb mozna.. Quote
Agnieszka_ Posted March 26, 2004 Author Posted March 26, 2004 Nat daj namiar gdzie kupiłaś ten kabel za 10 zl Quote
Mami Posted March 27, 2004 Posted March 27, 2004 Cena kabla zalezy od rodzaju komorki. Cennik znajdziecie TUTAJ A ja sie rowniez chwalic nie bede(moze juz to nawet zrobilam), ale przez jakis czas bylam wlascicielka maskotki husky, ktora powedrowala do mojego znajomego. Moze nie byla jakas niezwykla, ale kolega byl zachwycony, co zreszta widac na zdjeciu ponizej. Az wzniosl rece... Pozdrawiam zona Mariana. Quote
Mami Posted March 27, 2004 Posted March 27, 2004 chyba że w ubikacji... no to moze... :roll: Na kolejne wejściówki na mój koncert to już nie licz Nie licze! Swoja obecnoscia Twojego koncertu juz nie zachwyce Mariana tez do siebie nie zaprosisz Bo juz go kompletnie, mentalnie ogolocisz! Wyliczam zakazy juz tak od godziny I choc Marian mowi, ze nie podalam konkretnej przyczyny To jednak ja wszystko dobrze przymyslalam I sluchac Was juz naprawde przestalam Za lat 20 zrozumiesz to chyba Bo oczy, ktore Tobie teraz czarna klapka przykrywa Spadnie wreszcie, choc kto ja tam wie... Skoro teraz tak mocno przyczepila sie... Bedziesz sam, jak samotny pies a Twojego spiewu sluchac bedzie... wierna Dianka trzydziesci piec (35) Pozdrawiam Quote
Nat Posted March 27, 2004 Posted March 27, 2004 Agnieszka_ - ja swoj kabel kupilam duzo taniej na Allegro, wg tego cennika co podala Mami zaplacilabym ok.25zl, a na Allegro dalam 10zl. Quote
Agnieszka_ Posted March 27, 2004 Author Posted March 27, 2004 No to musze też na allegro zamowic, bo jest dużo taniej, tylko zeby mi jakiegoś bubla nie przysłali :P Quote
Nat Posted March 27, 2004 Posted March 27, 2004 musisz wybrac taka aukcje, gdzie koles ma najwiecej tych punktow zaufania (tam w formie gwiazdek chyba to jest) Quote
Agnieszka_ Posted May 24, 2004 Author Posted May 24, 2004 A ja w zeszłym tygodniu kupiłam sobie taki fajny duży koc z 3 haszczakami :D Quote
Nat Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 super :) ps. ostatnio widzialam na miescie takiego menela, dziadka pijaczka, caly brudny, smierdzacy i zataczajacy sie, w 30-letnim rownie brudnym sweterku (chyba ze smietnika) z haszczakiem, sniegiem i wielkim napisem HUSKY :lol: :wink: :P Quote
Nat Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 hehe ;) szkoda, ze nie mialam aparatu, bo bym mu zdjecie zrobila :lol: a sweterek byl tak zmaltretowany i brudny ze nawet 100 lat bym mu dala :wink: Quote
basia Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 Na wystawie wŁodzi był przecudnej urody koc z haszczakiem. No poprostu był cudowny i dobrej jakości. Niestety, kosztował 150zł i nie mogłam go sobie kupić, a tak mi się podobał :cry: :cry: 150 zeta to worek dobrej karmy... :cry: Quote
Carie Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 Na wystawie wŁodzi był przecudnej urody koc z haszczakiem. No poprostu był cudowny i dobrej jakości. Niestety, kosztował 150zł i nie mogłam go sobie kupić, a tak mi się podobał :cry: :cry: 150 zeta to worek dobrej karmy... :cry: U mnie pod domem takie koce sprzedają po 80 zł i naprawdę rysunek i jakość , rewelacja :D Quote
Recommended Posts