rita60 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 idusiek napisał(a):słuchajcie a czy Gordon ma allegro - z wyróżnieniem ? :roll: idusiek ma allegro,ale nie wiem czy z wyroznieniem:oops: Quote
Jagoda1 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ma allegro - zwykłe. Mozna zrobić jeszcze jedno, modyfikując tytuł...;) Quote
rita60 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Jagoda1 napisał(a):Ma allegro - zwykłe. Mozna zrobić jeszcze jedno, modyfikując tytuł...;) To Gordonek prosi o takie allegro,z modyfikacja tytułu:lol: Quote
idusiek Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ciotki ,jezeli chcecie miec zauwazone allegro to : - wystawic z wyróznieniem - napisac : Gordon, terier - rozpaczliwie szuka domu PILNE ( kurde, prosto, dla zwykłych ludzi , jak ja ;)) Quote
Kasia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Już pisałam Asi, że zrobię Gordonowi wyróżnione allegro ale nie wiem czy dzis czy jutro bo mi komputer w domu padł... Jesli to nie problem to poczekajcie do jutra, ok? ;) EDIT: własnie dzwonił TZ - komputer idzie do naprawy, padła nam płyta główna. Nie wiem kiedy go odbiorę w związku z czym nie mam w domu kompa i nie mogę zrobić na tą chwilę aukcji Gordonowi. Teraz piszę z pracy ale w pracy nie mam możliwości robienia allegra (blokady :angryy:) Jeśli mozecie to poczekajcie z tą aukcją a jeśli jest ona pilna to poszukajcie kogos innego... Quote
Mała Rita Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Kasia napisał(a):Już pisałam Asi, że zrobię Gordonowi wyróżnione allegro ale nie wiem czy dzis czy jutro bo mi komputer w domu padł... Jesli to nie problem to poczekajcie do jutra, ok? ;) EDIT: własnie dzwonił TZ - komputer idzie do naprawy, padła nam płyta główna. Nie wiem kiedy go odbiorę w związku z czym nie mam w domu kompa i nie mogę zrobić na tą chwilę aukcji Gordonowi. Teraz piszę z pracy ale w pracy nie mam możliwości robienia allegra (blokady :angryy:) Jeśli mozecie to poczekajcie z tą aukcją a jeśli jest ona pilna to poszukajcie kogos innego... Kasiku myślę, że poczekamy :loveu: Quote
rita60 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Kasiu dziekuje pieknie w imieniu Gordona:multi:oczywiscie,ze poczekamy:lol: Quote
rita60 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Gordon czeka na ciebie........nie zwlekaj:shake: Quote
rita60 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Daj domek Gordonowi:-(tyle juz czeka......... Quote
justynaz87 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Do góry Gordonku po domek. W schroniskowej klatce wyglądasz tak biednie i smutno, a przecież zasługujesz na wszystko co najlepsze... Quote
Kasia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Jagoda chciałabym looknąć na allegro, które wystawiłaś Gordonowi...możesz dać linka? I czy mogę troszke odgapić wystawiając mu wyróżnione? Quote
Jagoda1 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Kasia napisał(a):Jagoda chciałabym looknąć na allegro, które wystawiłaś Gordonowi...możesz dać linka? I czy mogę troszke odgapić wystawiając mu wyróżnione? Proszę bardzo....:lol: PIĘKNY GORDON W TYPIE AIREDALE TERIERA-WARSZAWA (478985772) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Kasia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Wyróżniona aukcja Gordona: Gordon AIREDALE TERIER - PILNIE szukamy domu W-WA! (488931362) - Aukcje internetowe Allegro Trzymam kciuki aby przyniosła nowy domek! Quote
rita60 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Kasia napisał(a):Wyróżniona aukcja Gordona: Gordon AIREDALE TERIER - PILNIE szukamy domu W-WA! (488931362) - Aukcje internetowe Allegro Trzymam kciuki aby przyniosła nowy domek! Kasiu:calus::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Mała Rita Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Kasia napisał(a):Wyróżniona aukcja Gordona: Gordon AIREDALE TERIER - PILNIE szukamy domu W-WA! (488931362) - Aukcje internetowe Allegro Trzymam kciuki aby przyniosła nowy domek! Kasik dziękujemy!!!!!! :multi: :calus::buzi: Quote
gameta Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Słuchajcie, ile on ma w kłębie? Czy to nie jest bardziej wyrośnięty welsh? Pytam, bo byłby (być może) domek, ale dla erdela. On bardzo nie erdel ? Quote
morisowa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 jest tej samej wielkości co rodowodowy AT (o imieniu Patrol); poza tym to ja się na rasach nie znam więc nic więcej nie dodam Quote
gameta Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 A coś więcej o zachowaniu? Toleruje inne psy? I czy byłaby ewentualnie możliwość transportu do 3miasta ? Quote
rita60 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 gameta napisał(a):Słuchajcie, ile on ma w kłębie? Czy to nie jest bardziej wyrośnięty welsh? Pytam, bo byłby (być może) domek, ale dla erdela. On bardzo nie erdel ? gameta to jest erdel/90%/bardzo piekny pies.Dziewczyny mowiły,ze w stosunku do psow uległy,one takie sa,chyba,ze ktos mi nadepnie na bolacy odcisk:cool3:co do transportu to pewnie jest do załatwienia. Quote
rita60 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Na pierwsza biegnij piekny Gordonie... Quote
Recommended Posts