Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotki ,jezeli chcecie miec zauwazone allegro to :
- wystawic z wyróznieniem
- napisac : Gordon, terier - rozpaczliwie szuka domu PILNE ( kurde, prosto, dla zwykłych ludzi , jak ja ;))

Posted

Już pisałam Asi, że zrobię Gordonowi wyróżnione allegro ale nie wiem czy dzis czy jutro bo mi komputer w domu padł...
Jesli to nie problem to poczekajcie do jutra, ok? ;)

EDIT: własnie dzwonił TZ - komputer idzie do naprawy, padła nam płyta główna. Nie wiem kiedy go odbiorę w związku z czym nie mam w domu kompa i nie mogę zrobić na tą chwilę aukcji Gordonowi. Teraz piszę z pracy ale w pracy nie mam możliwości robienia allegra (blokady :angryy:)
Jeśli mozecie to poczekajcie z tą aukcją a jeśli jest ona pilna to poszukajcie kogos innego...

Posted

Kasia napisał(a):
Już pisałam Asi, że zrobię Gordonowi wyróżnione allegro ale nie wiem czy dzis czy jutro bo mi komputer w domu padł...
Jesli to nie problem to poczekajcie do jutra, ok? ;)

EDIT: własnie dzwonił TZ - komputer idzie do naprawy, padła nam płyta główna. Nie wiem kiedy go odbiorę w związku z czym nie mam w domu kompa i nie mogę zrobić na tą chwilę aukcji Gordonowi. Teraz piszę z pracy ale w pracy nie mam możliwości robienia allegra (blokady :angryy:)
Jeśli mozecie to poczekajcie z tą aukcją a jeśli jest ona pilna to poszukajcie kogos innego...

Kasiku myślę, że poczekamy :loveu:

Posted

gameta napisał(a):
Słuchajcie, ile on ma w kłębie? Czy to nie jest bardziej wyrośnięty welsh? Pytam, bo byłby (być może) domek, ale dla erdela. On bardzo nie erdel ?

gameta to jest erdel/90%/bardzo piekny pies.Dziewczyny mowiły,ze w stosunku do psow uległy,one takie sa,chyba,ze ktos mi nadepnie na bolacy odcisk:cool3:co do transportu to pewnie jest do załatwienia.