Jagoda1 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Piękny "szorstki" Niuniuś wciąż czeka... Quote
rita60 Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Mała Rita']Podnosimy Cię Królu :loveu: A to Twoje ogłoszonka: Gordon-piekny pies w typie AT w schronie na Paluchu !!! | Neeon.pl Gordon-piekny pies w typie AT w schronie na Paluchu !!! — Warszawa Gordon-piekny pies w typie AT w schronie na Paluchu !!! - adpedia.pl Dziekujemy cioteczko:multi: Quote
idusiek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 słuchajcie, a moze inny tytul? moze nie AT tylko terier po prostu...niekoniecznie szukacie przeciez wielbiciela AT - tylko człowieka, który pokocha Gordona, prawda? ;) ja osobiscie na terierach nie znam i dla mnie takie AT to odstrasza a nie przyciąga... Quote
rita60 Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='idusiek']słuchajcie, a moze inny tytul? moze nie AT tylko terier po prostu...niekoniecznie szukacie przeciez wielbiciela AT - tylko człowieka, który pokocha Gordona, prawda? ;) ja osobiscie na terierach nie znam i dla mnie takie AT to odstrasza a nie przyciąga...[/quote] A ja mysle,ze to własnie przyciagnie,to mało znana rasa,wiec ciekawosc pewnie zwyciezy i ktos zajrzy co to za pies:roll: Quote
idusiek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 a ilu takcih ciekawskich na świecie? ja Wam szczerze powiem, ze im bardziej wyrazinowanie pisalam o psie, tym mniejsze mial zainteresowanie....:shake: Nie zapomnę pies w typie tosa inu mix onka - ni cholery nie wiedzialam o co kaman a nawet jak zajrzałam ,to nadal nie wiedzialam co i jak ...:roll: najlepiej w ogłoszeniach pisach po ludzku GORDON - ZANIEDBANY, SMUTNY TERIER W SCHRONISKU- POMOCY ! Quote
rita60 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Gordon niezwykły pies,dla niezwykłego domku........ Quote
Jagoda1 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Gordon, kochany terierek, szuka domu. Quote
Mała Rita Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Kasia napisał(a):czy Gordon ma allegro? tak, tak ma :loveu: Quote
rita60 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Witaj moj krolewiczu,biegnij na gore i pokazuj sie swiatu....... Quote
justynaz87 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Wczoraj widziałam Gordonka ale boję się brać Go na spacer (jest z 5 innymi psami - nie wiem jak zareagują). Gordon wydaje się żywszy, nawet szczekał na mnie :p. Może czuje, że kogoś zaczął obchodzić jego los... Quote
rita60 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 justynaz87 napisał(a):Wczoraj widziałam Gordonka ale boję się brać Go na spacer (jest z 5 innymi psami - nie wiem jak zareagują). Gordon wydaje się żywszy, nawet szczekał na mnie :p. Może czuje, że kogoś zaczął obchodzić jego los... Moze i czuje,moze juz niedługo bedzie mogl wychodzic na spacerki ze swoim panem/tak sobie marze:roll:/. Quote
BoWa Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Rita, to imię jest troche mylące. Gordon to seter irlandzki :razz: Może w tytule jednak "airedale terier" byłby lepszy... Czy coś wiadomo o jego charakterze i preferencjach- standardowo: dzieci, psy, koty...? Quote
zonia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 do psów chyba dobrze...ale do dzieci i kotów...to skąd my to mamy widzieć...tam jest 2000psów...to trudno sprawdzić...:roll: a psów do kociarni nie można wpuszczać...:roll::eviltong: Quote
rita60 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 GoWa napisał(a):Rita, to imię jest troche mylące. Gordon to seter irlandzki :razz: Może w tytule jednak "airedale terier" byłby lepszy... Czy coś wiadomo o jego charakterze i preferencjach- standardowo: dzieci, psy, koty...? GoWa myslisz,ze duzo osob wie o tym,ze Gordon to seter irlandzki:roll: Quote
morisowa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 rita60 napisał(a):GoWa myslisz,ze duzo osob wie o tym,ze Gordon to seter irlandzki:roll: ja nie wiedziałam :oops: Quote
rita60 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 morisowa napisał(a):ja nie wiedziałam :oops: No własnie:roll:to nie wiem,czy jest sens zmieniac tytuł watku:shake: Quote
BoWa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 No ja wiem...i wydaje mi się, że ktoś kto wie że AT to airedale terier , będzie kojarzył gordona z seterem, ale oczywiście mogę sie mylić... Quote
idusiek Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 słuchajcie a czy Gordon ma allegro - z wyróżnieniem ? :roll: Quote
Recommended Posts