Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie dam rady teraz pomóc ale chociaż skromne 20 zł prześlę. Od wczoraj mam w hoteliku sunię i 3 szczeniaczki:placz::placz::placz:
Proszę o konto.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewu']Nie dam rady teraz pomóc ale chociaż skromne 20 zł prześlę. Od wczoraj mam w hoteliku sunię i 3 szczeniaczki:placz::placz::placz:
Proszę o konto.[/QUOTE]

Basiu od Ciebie brać? Tobie trzeba by jeszcze dołozyć.................

[quote name='Pani Ka']Skoro mnie tu zaprosiłaś, to ja też chcę;) i ....... poczytam sobie o psiuchu[/QUOTE]

Dziękuję pięknie !

Zaraz wysyłam konto !

[quote name='Lida']Wpłaciłam przed chwilą 50 zł. Potwierdźce proszę, jak pieniądze dojdą.[/QUOTE]

Dziękuję slicznie.

Winter7 na pewno potwierdzi!

Posted

i ja zagladam an zaproszenie Malwy....zapisuję..w tym miesiacu juz chyba nie dam rady pomóc finansowo ..zreszta zobacze bo juz sie podeklarowałam ..

ale w październiku coś wyśle..ale kciukam zeby do tej pory piesio znalazł DS..

Posted

[quote name='zozola77']i ja zagladam an zaproszenie Malwy....zapisuję..w tym miesiacu juz chyba nie dam rady pomóc finansowo ..zreszta zobacze bo juz sie podeklarowałam ..

ale w październiku coś wyśle..ale kciukam zeby do tej pory piesio znalazł DS..[/QUOTE]

Dziękuję, że zajrzałaś............

Posted

[quote name='MALWA']Malutki, a jakże istotny @!

Pięknie dziękuję ![/QUOTE]

nie ma za co śledzę wątek Kostka już bardzo długo tylko cicho siedziałam,gdyby nie mój TŻ:placz: Kostek mieszkałby już z nami.

Posted

[quote name='devoner']nie ma za co śledzę wątek Kostka już bardzo długo tylko cicho siedziałam,gdyby nie mój TŻ:placz: Kostek mieszkałby już z nami.[/QUOTE]

Szkoda, biedny piesiu tak bardzo potrzebuje domu...................

Posted

[quote name='devoner']nie ma za co śledzę wątek Kostka już bardzo długo tylko cicho siedziałam,gdyby nie mój TŻ:placz: Kostek mieszkałby już z nami.[/QUOTE]
To tak jak u mnie .Bo gdyby Baster tolerował inne psiaki to pewnie skończyłabym chyba jak jakaś zbieraczka.Bo wszystkich bid mi szkoda.

Posted

[FONT=Times New Roman]można by było zrobić wydarzenie na fb kostkowi głównie pod względem braku kasy na jego koncie? wiem że wprost nie może być że zbieramy na to i na to konto ale można było by wtedy kierować na pw :) i może w ten sposób udało by się zebrać jeszcze trochę kasy[/FONT]

Posted

[quote name='Pani Ka']Poszło 40 dla Kostka. Śliczny jest.

Dziękuję za pomoc !

[quote name='gosia1701'][FONT=Times New Roman]można by było zrobić wydarzenie na fb kostkowi głównie pod względem braku kasy na jego koncie? wiem że wprost nie może być że zbieramy na to i na to konto ale można było by wtedy kierować na pw :) i może w ten sposób udało by się zebrać jeszcze trochę kasy[/FONT]

Fb to bardzo dobry pomysł. Nie wiem czy Kostek coś takiego ma.............

Ale wiem, ze na FB ludzie wpłacają pieniądze............

Czy możesz Kostkowi zrobić takie wydarzenie? NIestety mnie tam nie ma..........

Posted

[quote name='MALWA']Tu by sie przydał wielbiciel rasy........................[/QUOTE]

ja jestem wielbicielką rasy,mam dom 120 m2 i durnegoTŻ:angryy:

Posted

wpadłam na pewien pomysł zna któraś z Was psiego fotografa w okolicach bogatyni? może udało by się z nim dogadać i zrobił by Kostkowi bezpłatną sesję plenerową :)
Winter możesz poprosić pana Marka o nowe ładne zdjęcia Kostka?

Posted

Cioteczki z Krakowa jadą do Bogatyni.Poproszę je by zrobiły fotki Kostkowi.
[quote name='Noelle']w poniedziałek będę prawdopodobnie w Bogatynii u mojego Heksia, mogłabym wyjść też z Gandzią na spacer przy okazji? :)[/QUOTE]