Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Donvitow napisał(a):
Przelałem deklarację.

Dzięki serdeczne. Przesłane nawet przed terminem. :loveu: Są zaksięgowane i wpisane na pierwszej stronie.

A teraz mały prezent dla nas wszystkich:
[attachment=1200:7489.attach]

[attachment=1201:7490.attach]

[attachment=1202:7491.attach]

[attachment=1203:7492.attach]

[attachment=1204:7493.attach]

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurczę on jest taki... normalny. :razz: po prostu fajny pies ! Wygląda na zrównoważonego, cieszy się, ale nie jest to jakaś nadmierna ekscytacja. Bardzo się cieszę!

Posted

Donvitow napisał(a):
Swieci się. Smalcem posmarowany do fotografii. Marek rękawiczki założył by rąk nie potłuścić. No i grubas się robi.

Podpisuję się pod tymi słowami. :D

Posted

No, apetyt to podobno on ma jak nikt.
Ale mimo to piękniak jest z niego niesamowity. Już powiedziałam mojemu Diegulcowi (też mix amstaffa, ale w mniejszym stopniu), że jak nie będzie się chciał ze mną przytulać, to go zamienię na Kostka :diabloti:

Posted

zioberek87 napisał(a):
witam, przepraszam już uzupełniam wpłaty
100 zł donvitow
Katarzyna Jędrzejewska 15 zł bazarek Kostusia
Dardamell 20 zł bazarek Kostusia
BARDZO DZIĘKUJEMY!!!

Wszystko uzupełnione w pierwszym poście

Posted

A czy nie warto by Go ogłaszać?.
Tak za łatwo z adopcjami nie ma. A najlepiej jak potencjalny dom przyjedzie do Marka. Marek weźmie psiaka i właścicieli na plac, na spacer i oceni potencjalny dom na podstawie zachowania lepiej niż ankieta czy wizyta przedadopcyjna.
Oczywiście można marka podpytać ile orientacyjnie jeszcze potrzebuje czasu i pisać w ogłoszeniach np Do adopcji za miesiąc . Mile widziane zapoznanie z psem pod okiem szkoleniowca.

Posted

oddechmotyla napisał(a):
Chłopak przepiękny :)
Katarzyna Jędrzejewska to winter7 ?
Do Dardamell już przesyłka poszła :)

tak, zapomniałam nicku i zostałam zdekonspirowana :D

Jeśli chodzi o ogłoszenia, to pan Marek powiedział, że od stycznia można go ogłaszać, bo to bardzo fajny chłopak. Rozmawiałam z Azylem, ale pani Agnieszka chce znać treść ogłoszenia... Więc proszę mądre głowy o zredagowanie chwytającego za serce ogłoszenia i tu cytuję panią Agnieszkę: "żeby było wiadomo,że może nie być łatwo, ale żeby wszystkich nie zniechęcić" :)
Czy ktoś się zgłasza na ochotnika???

Posted

Ktoś na trąbce pięknie gra,
tę melodię każdy zna
Cicha noc, święta noc...
Każdy sobie ją tak nuci,
Serce nasze też się wzruszy,
że już nadszedł piękny czas,
który kocha każdy z nas.
Tam w stajence na nizinach,
na świat przyszła ta dziecina.
Wszyscy pokłon jej składają
i królowie przybywają.
Tak niech wszystkie te radości,
dziś ogarną nasze troski.
A Bóg zdrowia, siły daje
i w Rok Nowy nie przestaje.

Posted

cioteczki jeszcze mam do Was pytanie w kwesti organizacji:) kiedy jest termin wpłaty Kostusiowi za dt, bo adresiki numer konta juz mam ale nie wiem do kiedy mam sięrozliczyć za domek dla niego...
a 2 sprawa to był bazarek red bullowy dla Kostusia tam zakupiłam 10 red buli za 45 zł + 13 złPP koszt przesyłki zapłacę tylko muszę mieć konto a te 45 zł doliczam oficjalnie:) do finansów Kostusia odemnie:)
no i po 3:) oczywiście ogromne mizianko dla chłopaka:)

Posted

Donvitow napisał(a):
Dojechał do Marka 30.11.2011 czyli każdego 30 - miesiąca wpłata powinna być na koncie Hotelu./ w tym miesiącu 30.12.2011./

O, to w lutym nie płacimy za hotel. :evil_lol:

zioberek, już wysyłam nr konta. ;)