Ziutka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Isadora7 napisał(a):Piękne ma te króciutkie, krzywe platfusiki :loveu::loveu: Zgadza się :loveu: ohh...cała jest piękna i takaaaa przytulaka, że hej :loveu: Quote
Isadora7 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ziutka napisał(a):Zgadza się :loveu: ohh...cała jest piękna i takaaaa przytulaka, że hej :loveu: Daj spokój ja jestem dzisiaj dobita jamnisią. Cały czas o niej myślę. Te jej oczęta, biedna co ona przeszła. Przecież jej miejsce w łóżeczku, na rączkach, kolankach. Quote
enia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Isadora7 napisał(a):Daj spokój ja jestem dzisiaj dobita jamnisią. Cały czas o niej myślę. Te jej oczęta, biedna co ona przeszła. Przecież jej miejsce w łóżeczku, na rączkach, kolankach. a ten pan od roweru co mnie pytal o jamnika, nie przytulilby jej?;) Quote
Isadora7 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 enia napisał(a):a ten pan od roweru co mnie pytal o jamnika, nie przytulilby jej?;) Znaczy mój były TZ. Hyhy pewnie tak, ale najpierw i tak jak nie znajdą sie właściciele to zgłosiłam że biorę ją do siebie na odpoczynek, rehabilitację. Quote
Ziutka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Isadora7 napisał(a):Daj spokój ja jestem dzisiaj dobita jamnisią. Cały czas o niej myślę. Te jej oczęta, biedna co ona przeszła. Przecież jej miejsce w łóżeczku, na rączkach, kolankach. To było jakieś przeznaczenie, mówie Ci, miałyśmy jechać inną drogą ale Luka mówi żebym na skróty pojechała...i dosłownie 5 sekund później już jej byśmy nie znalazły bo akurat była w trakcie wbiegania w krzaki w lesie :placz: taka mokra i tak bardzo się bała :shake: ale parówki GÓRĄ :evil_lol: już była moja i nawet sama weszła do samochodu i zalogowała się na przednim siedzeniu pasażera a ciocia Luka z Franiem (nowym nabytkiem, którego łapałyśmy od 8-mej rano dzisiaj) siedziała z tyłu i tylko krzyczała " dawaj ją tutaj !!! :evil_lol: " Quote
Isadora7 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 No faktycznie przeznaczenie. Ech jak ja ją wypucuję w kosmetykach Rambiego, odżywimy to będzie cacko i chłopów na nią będę rwała (mój był tz ma *******ca na punkcie jamoli długowłosych). Ech kurcze rozmarzyłam się. Quote
asiamm Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 a że tak zapytam , to teraz Wy (luka i Ziutka) pełnicie funcję hycla w Sochaczewie? to może byście i tą ciężarną małą spod Sochaczewa zgarnęły do Azorka i powiedziały że ona miastowa :eviltong: Quote
Isadora7 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 eurydyka napisał(a):Isadora, bede na dzialce w sobote, wiec jesli ja dziewczyny wyjma z Azorka to moge Ci mala przywiezc Super dzięki :loveu::loveu: Quote
eurydyka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Isadora, bede na dzialce w sobote, wiec jesli ja dziewczyny wyjma z Azorka to moge Ci mala przywiezc Quote
Ziutka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 eurydyka napisał(a):Isadora, bede na dzialce w sobote, wiec jesli ja dziewczyny wyjma z Azorka to moge Ci mala przywiezc Jeśli sterylizacja będzie w tym tygodniu :roll: a chyba raczej zapowiada się dopiero na przyszły tydzień - chyba nic nie pokręciłam :oops: Quote
eurydyka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 usg chyba w Sochaczewie nikt nie robi, bo nie ma aparatury ani odpowiedniego przeszkolenia, raczej sa badania "macane", krew trzeba zawozic do ludzkiego szpitala bo nie ma ambolatorium wet w okolicy, nie wiem czy jest rtg (luka popraw mnie jesli sie myle) sterylke aborcyjna lepiej byloby zrobic u kogos, kto takie sterylizacje robi czesciej i ma duze doswiadczenie dajcie znac kiedy ja mozna do isadory zabrac, raczej nie powinnam miec w przyszlym tygodniu duzych trudnosci bo musze tez wpasc na dzialke Quote
JustynaM. Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 o kurde kolejny jamnik :placz::placz::placz::placz: to jakis koszmar ostatnio tyle ich ......a zima idzie Quote
malagos Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jak ona taka chudzieńka, to moze lepiej odkarmić przed sterylizacja? Ale Isadorka to wie przeciez.... :roll: kochane, offik, ale w zbożnym celu - myślimy o budzie i kojcu na działce, na "wsiakij słuczaj" , zbliza sie zima i jakiś zabłąkany turysta zdazyć sie moze w każdej chwili, a nie mogę wziać do domu, wezmę do kojca :cool3: :multi: http://www.dogomania.pl/forum/f99/rewelacyjne-broszurki-ogrodnicze-kulinarne-plus-gratis-wznowienie-123994/#post11171147 chociaż podnieście, proszę.... Quote
danka1234 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Isadora7 napisał(a):No faktycznie przeznaczenie. Ech jak ja ją wypucuję w kosmetykach Rambiego, odżywimy to będzie cacko i chłopów na nią będę rwała :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: pewnie Jaka sliczniutka,miała wiele szczęścia że ją wypatrzyłyście. Quote
luka1 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 USG robi wet - Klokowa. Ja swoją Mambe sterylizowaam własnie u nich a była juz w bardzo "wysokiej" ciąży. Pojawa też nie jest zły w tye klocki. Sunia chyba pojedzie w przyszłym tygodniu - kilka dni wystarczą by doszła do względnej normy.Będzie dobrze. Quote
Isadora7 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 luka1 napisał(a):USG robi wet - Klokowa. Ja swoją Mambe sterylizowaam własnie u nich a była juz w bardzo "wysokiej" ciąży. Pojawa też nie jest zły w tye klocki. Sunia chyba pojedzie w przyszłym tygodniu - kilka dni wystarczą by doszła do względnej normy.Będzie dobrze. Ja spokojnie szykuję dla niej legowisko :) Quote
luka1 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 już zgłosiłam do Małgosi i Rafała że po sterylizacji zabieramy sunię . Jeszcze trzeba uprzedzić Zytę. Quote
asiamm Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 asiamm napisał(a):a że tak zapytam , to teraz Wy (luka i Ziutka) pełnicie funcję hycla w Sochaczewie? to może byście i tą ciężarną małą spod Sochaczewa zgarnęły do Azorka i powiedziały że ona miastowa :eviltong: podniosę pytanie bez odpowiedzi Quote
luka1 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 To odpowiem na twoje pytanie: nie jesteśmy hyclami, tylko żal nam tych stworów. Robimy co możemy żeby pomagać. Nie siedzimy i nie klepiemy w klawiaturę, choc to bardzej przyjemne niz ganianie w deszczu za psami, które nie maja ochoty na jazde autem. Myślę o suni z Wężyk ale nic mi do głowy nie przychodzi. Sama wiesz że schronisko w Sochaczewie jest miejskie - może przyjmowac tylko psy z miasta. Procedura jest prosta : zgłasza sie do ZGMu i pracownicy schroniska dostaja samochód i nakaz odłowienia psa. Z psów które sa w schronisku bez zgłoszenia w ZGM - pracownicy muszą sie tłumaczyć.] Po ostatniej kontroli procedura została zaostrzona i kontrola liczby psów w schronisku usciśliona. Quote
asiamm Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 luka1 napisał(a):To odpowiem na twoje pytanie: nie jesteśmy hyclami, tylko żal nam tych stworów. Robimy co możemy żeby pomagać. Nie siedzimy i nie klepiemy w klawiaturę, choc to bardzej przyjemne niz hanianie w deszczu za psami, które nie maja ochoty na jazde autem. nie klepiecie? ciekawe :evil_lol: dobra, ratujcie te, które hycel powinien "ratować" i tak trafią w to samo miejsce. ja w sochaczewie ich nie "poratuję" bo auta nie mam. jakbym miała czas na wyręczanie hycla to wolałabym jechać zobaczyć jak się słodko Kiarze na łańcuchu żyje ;) Quote
luka1 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Nie wiem co lepsze : czy miec pełna miske,ciepłą bude i byc na dzień na łańcuchu uwiazaną, czy szwędać sie z połamana łapą, walczyć o kazdy kęs jedzenia w deszczu i mrózi spac w rowie. Nie wiem co lepsze.Narazie staram sie robic tyle ile mogę i jest mi obojetne czy nazwiesz mnie hyclem. Quote
pixie Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 zagladam i ja... tyle nowych bid ze sie doliczyc nie moge..do tego Wezyki, Blonie, ..to juz dogoprzytulisko Quote
Isadora7 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 tomcug napisał(a):Strasznie dużo tych psiaków. :shake: Dużo za dużo prawda? Witaj ślicznoto, czekamy na ciebie. Quote
Recommended Posts