a&c Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 udało sie wiec zaczynam działac :multi: narazie to wszystko za niedługo pojawia sie nowe!!! pozdrawiam i dziekuje za pomoc :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Inez de Villaro Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 a co u Petki? coś tak tu cicho:) Quote
a&c Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 U nas wszystko ok Petka szaleje na całego ustawia Boba jak tylko moze !!! Psy są razem od jakis 2 tygodni i jeszcze ze wszystkim sie nie zgadzaja ale z dnia na dzien jest lepiej i dochodza do porozumienia . Zaraz po nowym roku Petka bedzie miała zabieg sterylizacji . Jak na swoj wiek jest bardzo zywa i ruchliwa wiec to troche przeszkadza na spacerach ponieważ druga pociecha to przeciwienstwo Petki . Pozdrawiamy:eviltong::eviltong::eviltong: Jutro dołącze nowe fotki Quote
Paola06 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Hey:) Czekamy na zdjęcia. I chciałabym Aniu,żebys napisała na forum kiedy Petka bedzie sterylizowana:razz:??Ustaliliscie juz termin? Niedlugo bedzie miała drugą cieczkę z tego co sie orientuję:razz: Quote
Paola06 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 I gdzie te zdjęcia:razz: Aniu,odezwij sie.Napisz co u Petki. Quote
netti1 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 nie ma innego kontaktu niż forum?może tu nie zaglądają właściciele suni Quote
Paola06 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Wczoraj rozmawiałam z Anią telefonicznie i prosiłam o wklejenie aktualnych zdjęć. Dowiedziałam się że Petka nie jest jeszcze wysterylizowana:razz: Marwi mnie ta sytuacja:( Quote
netti1 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 prosimy o informacje. jak ich brak ma się do tego co pisaliście wcześniej? Po co to całe przedstawienie i wizyty przed adopcyjne skoro i tak nam nie ufacie. Ostatnio edytowane przez a&c ; 14-11-2008 o 13:03. jak chcieliście psa to można było pisać teraz już nie?jak widać metoda ograniczonego zaufania jest jak najbardziej potrzebna,jeśli później trzeba się prosić chociaż o jedno słowo co z psem się dzieje. Quote
hop! Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Chyba najwyższa pora na wizytę poadopcyjną... :roll: Quote
lavinia Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 netti - dokładnie to samo chciałam napisać zadzwonię do p Doroty, poprzedniej właścicielki suni - powiem co i jak, myslę, że ją to poruszy i wspólnie jakoś zadziałamy Quote
netti1 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 tak bo to jest zwyczajne świństwo,jak się chce psa to można piękne rzeczy pisać i przez telefon godzinami gadać,później ma się w dupie co czuje ten kto psa leczył,tulił,uczył różnych rzeczy,gówna po nim sprzątał.dlatego będą coraz ostrzejsze zasady adopcji,i domy bedą jeszcze bardziej przesiewane. Quote
Paola06 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 A ja dyżurnie na wątku. Aniu i Przemku-odezwijcie sie na wątku-co u suni? Sytuacja zaczyna byc naprawdę niepokojąca. Prosimy o aktualne zdjęcia Petki. Quote
scarlet Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Paola06 napisał(a):A ja dyżurnie na wątku. Aniu i Przemku-odezwijcie sie na wątku-co u suni? Sytuacja zaczyna byc naprawdę niepokojąca. Prosimy o aktualne zdjęcia Petki. a próbowałyście sie telefonicznie kontaktować? Quote
scarlet Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 scarlet napisał(a):a próbowałyście sie telefonicznie kontaktować? dzieje się cos w tej sprawie? bo cos wątek ucichł..... Quote
Paola06 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Cisza:(niestety nic sie nie dzieje. Petko gdzie jesteś?? Quote
Okamia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dla mnie to troszkę dziwne że właściciele nic nie potrafią odpisać. A to że sterylki nie zrobili to jeszcze bardziej niepokojące. Czy ktoś kontaktował się z nimi telefonicznie ostatnio? Quote
Paola06 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Tak jak pisałam wczesniej. Dzwonilam,rozmawiałam. Mieli wstawic zdjęcia na wątku i sie nie odezwali pomimo że byli na dogo od tego czasu. Obecna włascicielka przyznała że Petka nie jest jeszcze wysterylizowana,pomimo że od czasu jak jest u nich minęło 6 miesiecy. Mam nadzieje że Petka jest cała i zdrowa,a martwi mnie dodatkowo że zbliza sie następna cieczka:( Nie wiem doprawdy co jest grane:razz: Trzeba bedzie podjechac na wizytę po adopcyjną. Quote
scarlet Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Paola06 napisał(a):Tak jak pisałam wczesniej. Dzwonilam,rozmawiałam. Mieli wstawic zdjęcia na wątku i sie nie odezwali pomimo że byli na dogo od tego czasu. Obecna włascicielka przyznała że Petka nie jest jeszcze wysterylizowana,pomimo że od czasu jak jest u nich minęło 6 miesiecy. Mam nadzieje że Petka jest cała i zdrowa,a martwi mnie dodatkowo że zbliza sie następna cieczka:( Nie wiem doprawdy co jest grane:razz: Trzeba bedzie podjechac na wizytę po adopcyjną. jeżeli w umowie zawarty jest warunek o konieczności sterylizacji to na jego podstawie możecie odebrać sunie - nie rozumiem dlaczego jeszcze nikt tego nie zrobił?? :angryy::angryy::mad::mad: 6 mc na wykponanie sterylki to chyba wystarczający czas - no chyba, ze są przeciwwskazania do zabiegu to wtedy żaświadczenie od weta.... Quote
agata-air Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Kto jest odpowiedzialny za adopcje?z tego co wiem to była właścicielka sunia. Kto ma umowę? Poprosze adres a poprosze znajomych zeby się z Państwem spotkali i porozmawiali. Mają 5 buldożków więc może jakieś przyjaźnie się stworza odrazu :) Quote
Paola06 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Lavinia ma skontaktowac się z byla właścicielką Petki-chyba z nia podpisywali umowę adopcyjną. Quote
Recommended Posts