Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

udało sie wiec zaczynam działac :multi:
narazie to wszystko za niedługo pojawia sie nowe!!!
pozdrawiam i dziekuje za pomoc :eviltong::eviltong::eviltong:

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

U nas wszystko ok Petka szaleje na całego ustawia Boba jak tylko moze !!!
Psy są razem od jakis 2 tygodni i jeszcze ze wszystkim sie nie zgadzaja ale z dnia na dzien jest lepiej i dochodza do porozumienia . Zaraz po nowym roku Petka bedzie miała zabieg sterylizacji . Jak na swoj wiek jest bardzo zywa i ruchliwa wiec to troche przeszkadza na spacerach ponieważ druga pociecha to przeciwienstwo Petki . Pozdrawiamy:eviltong::eviltong::eviltong:
Jutro dołącze nowe fotki

• 4 months later...
Posted

Hey:)
Czekamy na zdjęcia.
I chciałabym Aniu,żebys napisała na forum kiedy Petka bedzie sterylizowana:razz:??Ustaliliscie juz termin?
Niedlugo bedzie miała drugą cieczkę z tego co sie orientuję:razz:

Posted

Wczoraj rozmawiałam z Anią telefonicznie i prosiłam o wklejenie aktualnych zdjęć.

Dowiedziałam się że Petka nie jest jeszcze wysterylizowana:razz:

Marwi mnie ta sytuacja:(

Posted

prosimy o informacje.
jak ich brak ma się do tego co pisaliście wcześniej?

Po co to całe przedstawienie i wizyty przed adopcyjne skoro i tak nam nie ufacie.
Ostatnio edytowane przez a&c ; 14-11-2008 o 13:03.

jak chcieliście psa to można było pisać teraz już nie?jak widać metoda ograniczonego zaufania jest jak najbardziej potrzebna,jeśli później trzeba się prosić chociaż o jedno słowo co z psem się dzieje.

Posted

netti - dokładnie to samo chciałam napisać

zadzwonię do p Doroty, poprzedniej właścicielki suni - powiem co i jak, myslę, że ją to poruszy i wspólnie jakoś zadziałamy

Posted

tak bo to jest zwyczajne świństwo,jak się chce psa to można piękne rzeczy pisać i przez telefon godzinami gadać,później ma się w dupie co czuje ten kto psa leczył,tulił,uczył różnych rzeczy,gówna po nim sprzątał.dlatego będą coraz ostrzejsze zasady adopcji,i domy bedą jeszcze bardziej przesiewane.

Posted

Paola06 napisał(a):
A ja dyżurnie na wątku.

Aniu i Przemku-odezwijcie sie na wątku-co u suni?
Sytuacja zaczyna byc naprawdę niepokojąca.
Prosimy o aktualne zdjęcia Petki.

a próbowałyście sie telefonicznie kontaktować?

Posted

Dla mnie to troszkę dziwne że właściciele nic nie potrafią odpisać.
A to że sterylki nie zrobili to jeszcze bardziej niepokojące. Czy ktoś kontaktował się z nimi telefonicznie ostatnio?

Posted

Tak jak pisałam wczesniej.
Dzwonilam,rozmawiałam.
Mieli wstawic zdjęcia na wątku i sie nie odezwali pomimo że byli na dogo od tego czasu.
Obecna włascicielka przyznała że Petka nie jest jeszcze wysterylizowana,pomimo że od czasu jak jest u nich minęło 6 miesiecy.
Mam nadzieje że Petka jest cała i zdrowa,a martwi mnie dodatkowo że zbliza sie następna cieczka:(
Nie wiem doprawdy co jest grane:razz:

Trzeba bedzie podjechac na wizytę po adopcyjną.

Posted

Paola06 napisał(a):
Tak jak pisałam wczesniej.
Dzwonilam,rozmawiałam.
Mieli wstawic zdjęcia na wątku i sie nie odezwali pomimo że byli na dogo od tego czasu.
Obecna włascicielka przyznała że Petka nie jest jeszcze wysterylizowana,pomimo że od czasu jak jest u nich minęło 6 miesiecy.
Mam nadzieje że Petka jest cała i zdrowa,a martwi mnie dodatkowo że zbliza sie następna cieczka:(
Nie wiem doprawdy co jest grane:razz:

Trzeba bedzie podjechac na wizytę po adopcyjną.

jeżeli w umowie zawarty jest warunek o konieczności sterylizacji to na jego podstawie możecie odebrać sunie - nie rozumiem dlaczego jeszcze nikt tego nie zrobił?? :angryy::angryy::mad::mad: 6 mc na wykponanie sterylki to chyba wystarczający czas - no chyba, ze są przeciwwskazania do zabiegu to wtedy żaświadczenie od weta....

Posted

Kto jest odpowiedzialny za adopcje?z tego co wiem to była właścicielka sunia. Kto ma umowę? Poprosze adres a poprosze znajomych zeby się z Państwem spotkali i porozmawiali. Mają 5 buldożków więc może jakieś przyjaźnie się stworza odrazu :)