scarlet Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Paola06 napisał(a):Lavinia ma skontaktowac się z byla właścicielką Petki-chyba z nia podpisywali umowę adopcyjną. o jeny, lepiej, żeby umowa była bo inaczej macie związne ręce i nic nie da się zrobic :-( Quote
Inez de Villaro Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ta adopcja nie była organizowana przez nas. Była właścicielka Petki sama oddała ją nowym właścicielom...lavinia tylko ich skontaktowała...więc nie ma umowy, jak równiez nie ona decydowała o tej adopcji... Pisze to, aby wyjasnić watpliwości. Quote
scarlet Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Inez de Villaro napisał(a):Ta adopcja nie była organizowana przez nas. Była właścicielka Petki sama oddała ją nowym właścicielom...lavinia tylko ich skontaktowała...więc nie ma umowy, jak równiez nie ona decydowała o tej adopcji... Pisze to, aby wyjasnić watpliwości. ok - nie wiedziałam o tym Quote
Paola06 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Napisałam że umowę podpisali nowi własciciele Petki z jej byłą włascicielką. Ale ona prosiła adopcje buldożków o znalezienie dla niej najlepszego z mozliwych domów. Stąd założony przez Lavinię wątek. Proszę go poczytać uważnie. A może dzieje się z Suczką coś złego?A może odchowuje stado bezrodowodowych kundelków? A może jej już wogole niema???? Quote
Paola06 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Sa juz pewne ustalenia. Na razie póki co trzeba poczekać. Quote
a&c Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 nie robcie zadnego dochodzenia z PETKĄ wszystko wporządku Quote
a&c Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 WYSTAWIILISMY ZDJECIA PETKI I BOBA ROWNIEZ:multi:!!! PROSZE NIE SZYC CZARNYCH SCENARIUSZY:wallbash:!!!PECIA MA SIE DOBRZE NIE JEST JUZ TAKIM CHUDERLAWYM BULDOZKIEM ZGRUBLA 2KILO !!! SPI GDZIE CHCE MA WESOLEGO MLODEGO KOMPANA DO ZABAWY:Dog_run:!!! PECIA NAPRAWDE MA SIE DOBRZE LEPSZEGO DOMKU ZNALEZC NIE MOGLA!!!! A CO DO ADOPCJI TO SPRAWA WYGLADA TAK Z NIKIM NIE PODPISYWALISMY ZADNEJ UMOWY NIE DOSTALISMY NAWET KSIAZECZKI SZCZEPIEN PECI CHOCIAZ POPRZEDNI WLASCICIELE MIELI NAM JA WYSLAC!!!! DZWONILISMY TAM ALE ECHO!!!WIEC PROSZE NIE PISAC ZE UMOWA BYLA PODPISANA!!! CO DO STERYLKI PECIA NARAZIE DOSTAJE ZASZCZYKI!!! PO WAKACJACH JA WYSTERYLIZUJEMY NA TA CHWILE NIE MAMY PIENIAZKOW SPODZIEWAMY SIE DZIECIATKA WIEC CHYBA ROZUMIECIE NAS!!!:multi:MAMY NADZIEJE ZE TROSZKE WAS TO USPOKOILO!!! NIEBAWEM MA ODWIEDZIC NAS PANI ONA SAMA ZOBACZY ZE SUNIA MA SIE SWIETNIE!!!:eviltong:POZDRAWIAMY Quote
magda222 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 A&c nie dziwcie się,że ludzie się niepokoją.Gdybyście pobyli więcej na dogo to Wasze reakcje byłyby podobne.Przecież wszystkim chodzi tylko o dobro psiaków. Czy była już przeprowadzona wizyta poadopcyjna? Quote
Recommended Posts