Neigh Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ja ją posłyłam komu mogę, w lecznicy powieszę w tym tygodniu - a nawet w 3 - bo mam leczniczy tydzień........tiaaa. Quote
haker11 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Kochani może coś się szykuje dla suńki ale potrzebny ktos do sprawdzenia domku. [B][I][SIZE=5][COLOR=red]Poszukujemy kogoś z okolic Zielonej Góry,Leszna lub Lubina![/COLOR][/SIZE][/I][/B] Quote
jaco-placo Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Jest ktos z okolic Zielonej Gory,Leszna lub Lubina trzeba sprawdzić dom dla suki. Quote
andzia69 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Invictus hilaritas jest z Lubina ;) piszcie do niej pw:lol: Quote
Benia-b Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Była już wizyta przedadopcyjna, która wypadła całkiem dobrze. Jacek jest zdecydowany sunię oddac tej Pani-chyba sam ją zawiezie w następny weekend;) Quote
furciaczek Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Takie wiesci a Wy sie nie chwalicie??:mad: Cudownie:loveu: Quote
Benia-b Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Namieszałam:oops:-Jacek dzisiaj ją zawiózł-i własnie wraca z powrotem razem z suczką...Suczki sie nie pokochały od pierwszego wejrzenia, i pani nie chce chyba poświęcic czasu, na zaprzyjaźnienie ich ze sobą..Jacek zabrał corsiaczkę i jadą własnie do Łodzi..:shake: Quote
haker11 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='Benia-b']Namieszałam:oops:-Jacek dzisiaj ją zawiózł-i własnie wraca z powrotem razem z suczką...Suczki sie nie pokochały od pierwszego wejrzenia, i pani nie chce chyba poświęcic czasu, na zaprzyjaźnienie ich ze sobą..Jacek zabrał corsiaczkę i jadą własnie do Łodzi..:shake:[/quote] Kurczę już myślałam,że suczka znajdzie dom,może to nie był szczyta marzeń ale jednak... Quote
Benia-b Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Agata-Na pewno się jeszcze ktoś znajdzie-musi-nie ma innej opcji... Sunia bardzo grzeczna w podróży-spała cały czas.... Nie potrafię wejść na nasze forum, nie wiem, kiedy Jacek coś napisze-chyba ma doła-a raczej -jest lekko ****** i jedzie dodatkowo bez przedniej bocznej szyby...siłownik się zepsuł.. Quote
furciaczek Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Kurcze szkoda...a juz sie cieszylam:-( Chociaz z jednej strony moze to i lepiej...moze znajdzie lepszy domek, taki w ktorym beda chciwli jej poswiecic troche czasu...ehhh Szukamy dalej! W poniedzialek puszcze nowa partie ogloszen... PS. Czy wiecie kto moze wystawic mi aukcje cegielkowa na allegro dla starszego wychudzonego cc...blakal sie po lecie biedak... no nikt nie ma czasu:placz: Quote
Neigh Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Jeśli ktoś się spodziewa, ze wprowadzi nowego psa, a zadomowiony, będzie tym faktem uszczęśliwiony od pierwszego wrażenia...........to znaczy ze ma coś nie hallo pod sufitem. Co to znaczy nie polubiły się??? ehhh ludzie. A ja tak po cichutku zaciskałam kciuki. Quote
jaco-placo Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Sprawa była do załatwienia suki sie na sibie nie rzucały, dałoby sie to ułożyć ale nie załuje zobaczymy moze cos innego sie trafi.Suka jest coraz grubsza:crazyeye: Quote
OLUTKA55 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 zabrakło dobrej woli ewentualnej nowej pani ale chyba lepiej ze w tej chwili a nie za kilka dni,trzymajcie sie:cool1: Quote
jaco-placo Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Słuchajcie możliwe ze bedzie szansa na wyciągnięcie suki do hotelu w okolicach Czestozchowy koszt to 13 zl na dobe hotel jest super byłem widziałem prowadzi go jedna z forumowiczek.Problem jest oczywiście jeden kasa może są jacyś chetni na zrzute dla niej.Whotelu by schudła sterylke by sie zrobiło i wtedy adopcja.Mam dla niej worek karmy acana super light 13,5 kg na pierwszy miesiac by było,więc hotel by był tańszy. Quote
haker11 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [B][I]Potrzebujemy wsparcia finansowego,sami nie damy rady utrzymać suki w hotelu! Bardzo prosimy o pomoc!Razem możemy zawalczyć o lepsze życie dla tej suczki![/I][/B] Quote
Malibu Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='haker11'][B][I]Potrzebujemy wsparcia finansowego,sami nie damy rady utrzymać suki w hotelu! Bardzo prosimy o pomoc!Razem możemy zawalczyć o lepsze życie dla tej suczki![/I][/B][/quote] [b] Bardzo bardzo prosimy o pomoc finansowa. Kazda złotówka sie liczy!!!!!![/b] Sunia ma jechać do [b] Mosi[/b] Stawka za jeden dzień 13 zł. Sunia może przejść u niej na diete ( jest za gruba) i wtedy zwiekszy jej to szanse na nowy dom. Prosze pomóżcie !!!!!!!! Quote
blue.berry Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 miesieczny koszt to ok 400 pln. bordoze forum moze sie dolozyc (mysle ze ze 100, 150 pln miesiecznie) - czy ktos prywatnie lub fundacyjnie/forumowo bylby gotow wspierac sunie? czy moze forum kanarow? kto moze pomoc aby mozliwe bylo doprowadzenie suni do porzadku i wyszukanie jej na spokojnie domku? Quote
haker11 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 blue mówisz o forum kanarów na molosach? tam się nawet nikt suczką nie interesuje...napisałam,że potrzebujemy pomocy finansowej i ani jedna osoba nawet nie odpisała:shake:ot miłośnicy kanarów... Quote
blue.berry Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 to "urocze" co piszesz : (( a nie ma zadnego innego forum? pewnie nie bo jakos nie udalo mi sie z wyszukiwarki znalezc. zadalam pytanie o pomoc na dogo podforum kanarow [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f761/dogocanario-w-potrzebie-36563/index3.html#post11572923[/URL] Quote
mysza 1 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Zupełnie nikt nie chce pomóc? Zero deklaracji poza molosami? Kurczę, mam sporo podopiecznych ale pomyślę. Quote
haker11 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='mysza 1']Zupełnie nikt nie chce pomóc? Zero deklaracji poza molosami?[/quote] [B]mysza1[/B] na molosach ani jedna osoba nie wyraziła chęci pomocy jakiejkolwiek,nie wspominając juz o wsparciu finansowym:shake: [B]blue[/B] ja znalazłam jakieś forum przy klubie DC ale nie wiem czy ono jakoś funkcjonuje czy nie bo nie mam do niego dostępy. Narazie czekam na aktywację konta...może tam ktos wspomoże suczynkę:roll: Quote
Recommended Posts