Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani może coś się szykuje dla suńki ale potrzebny ktos do sprawdzenia domku.
[B][I][SIZE=5][COLOR=red]Poszukujemy kogoś z okolic Zielonej Góry,Leszna lub Lubina![/COLOR][/SIZE][/I][/B]

• 2 weeks later...
Posted

Namieszałam:oops:-Jacek dzisiaj ją zawiózł-i własnie wraca z powrotem razem z suczką...Suczki sie nie pokochały od pierwszego wejrzenia, i pani nie chce chyba poświęcic czasu, na zaprzyjaźnienie ich ze sobą..Jacek zabrał corsiaczkę i jadą własnie do Łodzi..:shake:

Posted

[quote name='Benia-b']Namieszałam:oops:-Jacek dzisiaj ją zawiózł-i własnie wraca z powrotem razem z suczką...Suczki sie nie pokochały od pierwszego wejrzenia, i pani nie chce chyba poświęcic czasu, na zaprzyjaźnienie ich ze sobą..Jacek zabrał corsiaczkę i jadą własnie do Łodzi..:shake:[/quote]
Kurczę już myślałam,że suczka znajdzie dom,może to nie był szczyta marzeń ale jednak...

Posted

Agata-Na pewno się jeszcze ktoś znajdzie-musi-nie ma innej opcji... Sunia bardzo grzeczna w podróży-spała cały czas....
Nie potrafię wejść na nasze forum, nie wiem, kiedy Jacek coś napisze-chyba ma doła-a raczej -jest lekko ****** i jedzie dodatkowo bez przedniej bocznej szyby...siłownik się zepsuł..

Posted

Kurcze szkoda...a juz sie cieszylam:-(
Chociaz z jednej strony moze to i lepiej...moze znajdzie lepszy domek, taki w ktorym beda chciwli jej poswiecic troche czasu...ehhh
Szukamy dalej!
W poniedzialek puszcze nowa partie ogloszen...

PS. Czy wiecie kto moze wystawic mi aukcje cegielkowa na allegro dla starszego wychudzonego cc...blakal sie po lecie biedak... no nikt nie ma czasu:placz:

Posted

Jeśli ktoś się spodziewa, ze wprowadzi nowego psa, a zadomowiony, będzie tym faktem uszczęśliwiony od pierwszego wrażenia...........to znaczy ze ma coś nie hallo pod sufitem.

Co to znaczy nie polubiły się??? ehhh ludzie.

A ja tak po cichutku zaciskałam kciuki.

• 3 weeks later...
Posted

Słuchajcie możliwe ze bedzie szansa na wyciągnięcie suki do hotelu w okolicach Czestozchowy koszt to 13 zl na dobe hotel jest super byłem widziałem prowadzi go jedna z forumowiczek.Problem jest oczywiście jeden kasa może są jacyś chetni na zrzute dla niej.Whotelu by schudła sterylke by sie zrobiło i wtedy adopcja.Mam dla niej worek karmy acana super light 13,5 kg na pierwszy miesiac by było,więc hotel by był tańszy.

Posted

[B][I]Potrzebujemy wsparcia finansowego,sami nie damy rady utrzymać suki w hotelu! Bardzo prosimy o pomoc!Razem możemy zawalczyć o lepsze życie dla tej suczki![/I][/B]

Posted

[quote name='haker11'][B][I]Potrzebujemy wsparcia finansowego,sami nie damy rady utrzymać suki w hotelu! Bardzo prosimy o pomoc!Razem możemy zawalczyć o lepsze życie dla tej suczki![/I][/B][/quote]

[b] Bardzo bardzo prosimy o pomoc finansowa. Kazda złotówka sie liczy!!!!!![/b]

Sunia ma jechać do [b] Mosi[/b] Stawka za jeden dzień 13 zł.
Sunia może przejść u niej na diete ( jest za gruba) i wtedy zwiekszy jej to szanse na nowy dom.

Prosze pomóżcie !!!!!!!!

Posted

miesieczny koszt to ok 400 pln. bordoze forum moze sie dolozyc (mysle ze ze 100, 150 pln miesiecznie) - czy ktos prywatnie lub fundacyjnie/forumowo bylby gotow wspierac sunie? czy moze forum kanarow? kto moze pomoc aby mozliwe bylo doprowadzenie suni do porzadku i wyszukanie jej na spokojnie domku?

Posted

blue mówisz o forum kanarów na molosach? tam się nawet nikt suczką nie interesuje...napisałam,że potrzebujemy pomocy finansowej i ani jedna osoba nawet nie odpisała:shake:ot miłośnicy kanarów...

Posted

to "urocze" co piszesz : ((
a nie ma zadnego innego forum? pewnie nie bo jakos nie udalo mi sie z wyszukiwarki znalezc.
zadalam pytanie o pomoc na dogo podforum kanarow
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f761/dogocanario-w-potrzebie-36563/index3.html#post11572923[/URL]

Posted

[quote name='mysza 1']Zupełnie nikt nie chce pomóc?
Zero deklaracji poza molosami?[/quote]

[B]mysza1[/B] na molosach ani jedna osoba nie wyraziła chęci pomocy jakiejkolwiek,nie wspominając juz o wsparciu finansowym:shake:
[B]blue[/B] ja znalazłam jakieś forum przy klubie DC ale nie wiem czy ono jakoś funkcjonuje czy nie bo nie mam do niego dostępy. Narazie czekam na aktywację konta...może tam ktos wspomoże suczynkę:roll: