Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeczytałam wątek Tygrysia:)

Mam nadzieję że Grubola też bedzie miała tyle szczęścia co i on:)
Na razie malo kto do niej zaglada,a przeciez to taka przytulasnia suczyna która czeka na swojego człowieka.

Hoop na górę.

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sciagniemy posiłki ściągniemy:-). Tak czy siak przydałoby się ją wysterylizować............fakt u dobrego lekarza.
Niestety zawsze moze się trafić jakiś mądry co zwęszy łatwy interes i pójdzie na szczeniaki......

Posted

To tak podsumujmy - przygruba kanaryjka, do sterylizacji!!!!, wiek ok. 4 lat, łagodna do psów, lękliwa nieco.
Czyli wygodna kanapa i trening by się przydał. Schronisko w okolicach Łodzi, tak?

Przydałoby się jeszcze sprawdzić jak na koty reaguje........to moze być ważne. No rzecz jasna jak sie da. A jak z prostymi komendami, zna czy nie bardzo?
Chipa ani tatuażu nie ma...

Posted

Chipa ani tatoo niestety nie ma. Co do kotów to nie wiem czy jest mozliwość sprawdzenia ale chyba niestety nie... tak jak juz benia napisała Jacek podjedzie w piątek z córka i sprawdzi jak na dzieci reaguje.

Posted

dzodzo napisał(a):
czy to jest sunia z łodzkiego przytuliska na Kosodrzewiny?jakoś mi już wczesniej mignęła chyba juz gdzies

śliczna z niej TYGRYSICA:cool3:

Dokładnie;)

Posted

Witam byłemu suki dzis,właściwie rozmawiałem z wetką,sprawa sterylki jest najmniej ważna.Jak znajdzie sie tymczas lub dom to wtedy mozna myslec o sterylce.Suka jest z innymi sukami w boksie iwyjada im jedzenie którego tamte juz nie chcą,więc wyobrażcie sobie co bedzie po sterylce bedzie jeszcze grubsza.Trzeba poczekać.Bede w piątek u niej to napisze jak było ,jak z kotami, chyba da sie sprawdzić.LIUdzie z molosów od dogo canario maja w dupie jakies tam przybłędy.Dla nich wazne sa zdjęciA ich psow, wygląd głowy i takie tam inne wazne sprawy,kochaja tylko siebie i swoje psy,ale przestałem sie nimi przejmowac,z frajerstwem nie tańcuje.

Posted

Do mnie niestety nikt sie jeszcze nie zglosil w sprawie suczki( pozwolilam sobie swojego maila podac)... bede odnawiac ogloszenia.
Allegro by sie przydalo, tam masa ludzi zaglada i moze ktos ja wypatrzy...

Posted

Wypatrzyć wypatrzy to na bank. Tylko.......
Tygrys miał różne wypasione allegra .....matko i córko jakcy ludzie do mnie dzwonili. Wiecie....trzeba niezwykłej ostrożności.....walki psów, branie jako "mięso" do ćwiczeń i takie tam. Jakoś tak sie składa, ze jak ogłaszam kundelka bez oka to dzwonią normalni lub normalniejsi. Jak ogłaszam "w typie" TRAGEDIA

Teraz ogłaszam mojego tymczasowego persa.......szok - wyadoptowałam kilka "dachówek" ...a tu z rasowecem problem. Normalni, wolą bidę. Nienormalni szukają okazji.

Moze ona Tygrysica, ale hmm nooo u nas w domu sie nie zmieśći. 7 zwierzak nie wchodzi w rachubę. To by była głupota z mojej strony, ze stratą dla wszystkich.

Posted

Hey,hey:)

Może Grubcia ma problemy z trzustką,albo z przemiana materii-dlatego taka okrąglutka:)
Coraz więcej nas na wątku,mam nadzieję że domek też szybciutko sie znajdzie.
Hoopa!

Posted

Suczynka jest w boksie z kilkoma innymi dziewczynami i po prostu dojada to co zostanie-stąd brzuszek krąglutki;). Z jednej strony możnaby załatwić oddzielny boks, aby karmienie miec pod kontrola, z drugiej lepiej niech ma towarzystwo-jest wtedy lepsza socjalizacja..

Posted

dzodzo napisał(a):
czy to jest sunia z łodzkiego przytuliska na Kosodrzewiny?jakoś mi już wczesniej mignęła chyba juz gdzies

śliczna z niej TYGRYSICA:cool3:

na astowym forum już dawno "wisi"...ale tak jakos wątków przybywa w niemiłosiernie szybkim tempie i potem giną...a z niej faktycznie przytulasta babeczka;)

Posted

Agata-nie wierzę-nie załamuj mnie-to kto mnie przeszkoli??:placz: Stronkę adopcyjną taką piękną zrobiłaś-, myslałam, że te H-cos tam tez nie sa Ci obce..Jam noga komputerowa-nijak tego rozgryźć nie mogę...:shake: