Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

M&T napisał(a):
]

Tfu! Pomylili mi się bracia! :evil_lol: Chodziło mi o drakkarowej xD tego z sexy....yyy... oczami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dawać foty obu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ocenimy chłopaków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sweetaśna napisał(a):
heh:D
tak te jego oczy byly wspaniałe:diabloti::evil_lol::loveu:

Ojjj tak :loveu::loveu: Mam nadzieję, że z następnego zlotu też będzie ją odbierał :diabloti: :evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
Dawać foty obu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ocenimy chłopaków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja nie mam jego fot :placz::placz::placz::placz:

Posted

M&T napisał(a):
Ojjj tak :loveu::loveu: Mam nadzieję, że z następnego zlotu też będzie ją odbierał :diabloti: :evil_lol:

najlepiej zeby z nią został:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

Posted

Okamia napisał(a):

asi brat przystojny jest to ci powiem:evil_lol: fote kiedys dostałam od asi ale nie wiem gdzie mam i nie dam bo nie mamy zgody:eviltong:

Posted

Okamia napisał(a):
to poszukaj na nk :cool3:

Hmmm, znalazłam jakiegoś, ale nie wiem, czy to jej brat xD bo jakiś taki niepodobny :evil_lol:

Sweetaśna napisał(a):
najlepiej zeby z nią został:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

Zgadzam się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
asi brat przystojny jest to ci powiem:evil_lol: fote kiedys dostałam od asi ale nie wiem gdzie mam i nie dam bo nie mamy zgody:eviltong:

mozesz przesłac na pw :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

M&T napisał(a):
Hmmm, znalazłam jakiegoś, ale nie wiem, czy to jej brat xD bo jakiś taki niepodobny :evil_lol:

ja tez znalazłam:evil_lol::evil_lol:

Okamia napisał(a):
mozesz przesłac na pw :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak znajde to pomysle:cool3::diabloti:

Posted

O Wy hot13! :evil_lol: Tylko Wam tipsy, rózowy i chłopacy w głowie:evil_lol::evil_lol:
:diabloti:

Okamia napisał(a):
Hmmm... wiesz.... my z baratem Basi już na naszej 18-nastce sie spotkamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ma obiecany gwałt :evil_lol:

tak, ta 18 to Wasze 1sze i ostatnie spotkanie:eviltong: nie biore go na zlot!!! niech chociaz on nie będzie patologiczny z naszej rodzinki:evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
tak, ta 18 to Wasze 1sze i ostatnie spotkanie:eviltong: nie biore go na zlot!!! niech chociaz on nie będzie patologiczny z naszej rodzinki:evil_lol:

jak mnie pozna to sam sie zapisze i pojedzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):

on nie jest az taki glupi,zeby zagladac na jakies glupie forum chorych ludzi co maja fiola na pukncie psow:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a Wy co się tak tu rozgadaliście :shake:

[quote name='rose']YouTube - AudioFeels - Bo ona robi loda mu bo tak się śpiewa to w Poznaniu:evil_lol:
o qrwa!!! jakie to piękne :evil_lol::diabloti: Anka, bierz ich wszystkich!!!

[quote name='Okamia']Basia ma brata który jest wolny (znaczy prawie bo my go z Eti zajełyśmy :evil_lol:)
ja tam nic nie mówię, ale to ja spałam już dwa razy w bluzie Karola :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

basia bonnie napisał(a):
on nie jest az taki glupi,zeby zagladac na jakies glupie forum chorych ludzi co maja fiola na pukncie psow:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

on pojedzie jako moja osoba towarzysząca:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mysia ty masz Zbysia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cypris ma fajny garnek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):

Jak dla mnie to nawet na 8nastkę nie musisz go brać :obrazic:

Okamia napisał(a):
:placz:

Mysia_ napisał(a):
a Wy co się tak tu rozgadaliście :shake:

o qrwa!!! jakie to piękne :evil_lol::diabloti: Anka, bierz ich wszystkich!!!

ja tam nic nie mówię, ale to ja spałam już dwa razy w bluzie Karola :diabloti::diabloti::diabloti:
Oj tam tylko spałaś. Ale Ciebie Zbyszek kocha :loveu:

Posted

gordonowa napisał(a):
o mój Boże... :evil_lol:
A ja brata drakarowej jakoś sobie nie przypominam :diabloti:.
Fotki mojego brata NIE dam ]:->
Buszujcie sobie po nk - szkajcie, a znajdziecie... :lol: Ale uprzedzam - nie mam go w znajomych :D:D :loveu:.

hehe:)
ja tam go pamietam:cool3:
jak przyjachałysmy z izą i weroniką to tez był:evil_lol::diabloti:
ja poszukam i zaprosze ciekawe czy mnie pamięta :eviltong: kolejna osoba o tym samym imieniu bedzie w znajomych:eviltong: prześladuje mnie to imie:evil_lol:

Posted

o mój Boże... :evil_lol:
A ja brata drakarowej jakoś sobie nie przypominam :diabloti:.
Fotki mojego brata NIE dam ]:->
Buszujcie sobie po nk - szkajcie, a znajdziecie... :lol: Ale uprzedzam - nie mam go w znajomych :D:D :loveu:.

Posted

Mysia_ napisał(a):
Baśka!!! masz wjeba*e :mad:Czemu wszyscy wiedzą o Zbysiu? :lol::lol::lol::lol: a to, że go nie chcę to już się nie liczy? :eviltong:

o dopiero odkrylam ten post:evil_lol::evil_lol: Kocham Cię Myszuniu moja :loveu::loveu:

ja cem dopisać do mnie osobe towarzyszącą... robie to tylko i wyłącznie dla Okamii i Esterki, Wy bedziecie sie nim zajmowac!!!! :diabloti:

Posted

basia bonnie napisał(a):
o dopiero odkrylam ten post:evil_lol::evil_lol: Kocham Cię Myszuniu moja :loveu::loveu:

ja cem dopisać do mnie osobe towarzyszącą... robie to tylko i wyłącznie dla Okamii i Esterki, Wy bedziecie sie nim zajmowac!!!! :diabloti:
:multi: :multi: :multi: Pewnie, że będziemy :diabloti: Okamia w dzień ja w nocy, już podziliłam obowiązki między nas :loveu:

Posted

Estera napisał(a):
a i mam propozycję. Proszę dopisać mi 1/2 osoby towarzyszącej i Okamii 1/2 osoby towarzyszącej. Nie Basi. :evil_lol:

Ja obiecałam Kubusiowi, Maciejowi, Bartusiowi, Dominikowi że nie będę ich zdradzać (każdemu z osobna :evil_lol:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...