Okamia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 M&T napisał(a):] Tfu! Pomylili mi się bracia! :evil_lol: Chodziło mi o drakkarowej xD tego z sexy....yyy... oczami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dawać foty obu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ocenimy chłopaków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
M&T Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Sweetaśna napisał(a):heh:D tak te jego oczy byly wspaniałe:diabloti::evil_lol::loveu: Ojjj tak :loveu::loveu: Mam nadzieję, że z następnego zlotu też będzie ją odbierał :diabloti: :evil_lol:
M&T Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Okamia napisał(a):Dawać foty obu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ocenimy chłopaków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja nie mam jego fot :placz::placz::placz::placz:
Okamia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 M&T napisał(a):Ja nie mam jego fot :placz::placz::placz::placz: to poszukaj na nk :cool3:
Sweet Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 M&T napisał(a):Ojjj tak :loveu::loveu: Mam nadzieję, że z następnego zlotu też będzie ją odbierał :diabloti: :evil_lol: najlepiej zeby z nią został:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:
Sweet Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Okamia napisał(a):Dawać foty obu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ocenimy chłopaków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: asi brat przystojny jest to ci powiem:evil_lol: fote kiedys dostałam od asi ale nie wiem gdzie mam i nie dam bo nie mamy zgody:eviltong:
M&T Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Okamia napisał(a):to poszukaj na nk :cool3: Hmmm, znalazłam jakiegoś, ale nie wiem, czy to jej brat xD bo jakiś taki niepodobny :evil_lol: Sweetaśna napisał(a):najlepiej zeby z nią został:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Zgadzam się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Okamia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Sweetaśna napisał(a):asi brat przystojny jest to ci powiem:evil_lol: fote kiedys dostałam od asi ale nie wiem gdzie mam i nie dam bo nie mamy zgody:eviltong: mozesz przesłac na pw :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Sweet Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 M&T napisał(a):Hmmm, znalazłam jakiegoś, ale nie wiem, czy to jej brat xD bo jakiś taki niepodobny :evil_lol: ja tez znalazłam:evil_lol::evil_lol: Okamia napisał(a):mozesz przesłac na pw :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak znajde to pomysle:cool3::diabloti:
Sweet Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 M&T napisał(a):Sweet, znajdź i mi daj!!!! :loveu: :evil_lol: poszło:eviltong: Do Okamii tez:evil_lol:
basia bonnie Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 O Wy hot13! :evil_lol: Tylko Wam tipsy, rózowy i chłopacy w głowie:evil_lol::evil_lol: :diabloti: Okamia napisał(a):Hmmm... wiesz.... my z baratem Basi już na naszej 18-nastce sie spotkamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ma obiecany gwałt :evil_lol: tak, ta 18 to Wasze 1sze i ostatnie spotkanie:eviltong: nie biore go na zlot!!! niech chociaz on nie będzie patologiczny z naszej rodzinki:evil_lol:
Okamia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 basia bonnie napisał(a):tak, ta 18 to Wasze 1sze i ostatnie spotkanie:eviltong: nie biore go na zlot!!! niech chociaz on nie będzie patologiczny z naszej rodzinki:evil_lol: jak mnie pozna to sam sie zapisze i pojedzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
basia bonnie Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Okamia napisał(a):jak mnie pozna to sam sie zapisze i pojedzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: on nie jest az taki glupi,zeby zagladac na jakies glupie forum chorych ludzi co maja fiola na pukncie psow:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mysia_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 a Wy co się tak tu rozgadaliście :shake: [quote name='rose']YouTube - AudioFeels - Bo ona robi loda mu bo tak się śpiewa to w Poznaniu:evil_lol: o qrwa!!! jakie to piękne :evil_lol::diabloti: Anka, bierz ich wszystkich!!! [quote name='Okamia']Basia ma brata który jest wolny (znaczy prawie bo my go z Eti zajełyśmy :evil_lol:) ja tam nic nie mówię, ale to ja spałam już dwa razy w bluzie Karola :diabloti::diabloti::diabloti:
Okamia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 basia bonnie napisał(a):on nie jest az taki glupi,zeby zagladac na jakies glupie forum chorych ludzi co maja fiola na pukncie psow:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: on pojedzie jako moja osoba towarzysząca:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mysia ty masz Zbysia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cypris ma fajny garnek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Estera Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 basia bonnie napisał(a): tak, ta 18 to Wasze 1sze i ostatnie spotkanie:eviltong: nie biore go na zlot!!! niech chociaz on nie będzie patologiczny z naszej rodzinki:evil_lol:Jak dla mnie to nawet na 8nastkę nie musisz go brać :obrazic: Okamia napisał(a):jak mnie pozna to sam sie zapisze i pojedzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::placz: Mysia_ napisał(a):a Wy co się tak tu rozgadaliście :shake: o qrwa!!! jakie to piękne :evil_lol::diabloti: Anka, bierz ich wszystkich!!! ja tam nic nie mówię, ale to ja spałam już dwa razy w bluzie Karola :diabloti::diabloti::diabloti:Oj tam tylko spałaś. Ale Ciebie Zbyszek kocha :loveu:
Mysia_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Baśka!!! masz wjeba*e :mad:Czemu wszyscy wiedzą o Zbysiu? :lol::lol::lol::lol: a to, że go nie chcę to już się nie liczy? :eviltong:
Sweet Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 gordonowa napisał(a):o mój Boże... :evil_lol: A ja brata drakarowej jakoś sobie nie przypominam :diabloti:. Fotki mojego brata NIE dam ]:-> Buszujcie sobie po nk - szkajcie, a znajdziecie... :lol: Ale uprzedzam - nie mam go w znajomych :D:D :loveu:. hehe:) ja tam go pamietam:cool3: jak przyjachałysmy z izą i weroniką to tez był:evil_lol::diabloti: ja poszukam i zaprosze ciekawe czy mnie pamięta :eviltong: kolejna osoba o tym samym imieniu bedzie w znajomych:eviltong: prześladuje mnie to imie:evil_lol:
Rahl Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 o mój Boże... :evil_lol: A ja brata drakarowej jakoś sobie nie przypominam :diabloti:. Fotki mojego brata NIE dam ]:-> Buszujcie sobie po nk - szkajcie, a znajdziecie... :lol: Ale uprzedzam - nie mam go w znajomych :D:D :loveu:.
baffi2 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ale fajne tematy macie :evil_lol: :eviltong:
basia bonnie Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Mysia_ napisał(a):Baśka!!! masz wjeba*e :mad:Czemu wszyscy wiedzą o Zbysiu? :lol::lol::lol::lol: a to, że go nie chcę to już się nie liczy? :eviltong: o dopiero odkrylam ten post:evil_lol::evil_lol: Kocham Cię Myszuniu moja :loveu::loveu: ja cem dopisać do mnie osobe towarzyszącą... robie to tylko i wyłącznie dla Okamii i Esterki, Wy bedziecie sie nim zajmowac!!!! :diabloti:
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 basia bonnie napisał(a):o dopiero odkrylam ten post:evil_lol::evil_lol: Kocham Cię Myszuniu moja :loveu::loveu: ja cem dopisać do mnie osobe towarzyszącą... robie to tylko i wyłącznie dla Okamii i Esterki, Wy bedziecie sie nim zajmowac!!!! :diabloti::multi: :multi: :multi: Pewnie, że będziemy :diabloti: Okamia w dzień ja w nocy, już podziliłam obowiązki między nas :loveu:
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 a i mam propozycję. Proszę dopisać mi 1/2 osoby towarzyszącej i Okamii 1/2 osoby towarzyszącej. Nie Basi. :evil_lol:
Okamia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Estera napisał(a):a i mam propozycję. Proszę dopisać mi 1/2 osoby towarzyszącej i Okamii 1/2 osoby towarzyszącej. Nie Basi. :evil_lol: Ja obiecałam Kubusiowi, Maciejowi, Bartusiowi, Dominikowi że nie będę ich zdradzać (każdemu z osobna :evil_lol:)
Recommended Posts