Lulka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 izabellah-aldonda opiekuje sie sunia przywiazana na łancuchu i pozostawiona samej sobie w szczerym polu http://www.dogomania.pl/forum/f28/stoi-na-polu-na-lancuchu-rodzi-potrzebne-fundusze-opieka-na-7-dni-117486/index9.html jej oprawcy za mało dreczeni jednego psiaka wiec kilka dni temu pojawil sie tam szczeniaczek zakladam Kubusiowy nowy watek i przeklejam wpisy Izy 21.10.2008 "Ja tu szykuje się do zabrania suki , a tam kolejny szczeniak ( nie jej), mały wystraszony piesek w klatce na kury ,a w misce namoczona bułka. Tak się wkur....że gdybym go zastała walnęłabym go w pysk. Dopiero zapłaciłam rachunek u Weta za leczenie Liry. Sądziłam,że rozmawiam z normalnym człowiekiem. Uzgodniliśmy,ze zabieram Lirę i jest to jego ostatni pies. Teraz musze zrobić dym raz ,a dobrze, zabranie suki i kolejnego malucha niczego tu nie zmieni." Poniżej widać szczeniaczka "jedzonko" malucha -sałatka z porem i kukurydzą 28.10.2008 Kubuś od dziś stróżował . Jego klataka została zamknięta , miski sprzątnięte, a on wystawiony pod gołe niebo pod budę w której są ptaki. Pewnie ich miał pilnować (ok 3 m-czny pies) Jak przyjechałam najpierw nie mogłam go znaleźć. Trząsł się ...nie mogłam go nie zabrać. Quote
Lulka Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Kubuś Kubuś dostał na odrobaczenie i na wszystko co na nim siedziało pchły kleszcze... Quote
Lulka Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 bardzo prosimy o wsparcie na hotelik, to koszt az 300 zł miesiac :-( to nasz kolejny pies w hotelu :placz: i na jedzonko dla szczeniakow i ogloszenia :modla: a moze chcialby ktos malego wziac na DT? Quote
Izabella Hossa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 lulka dzięki za wątek, wczoraj znów zasnęłam na siedząco.... Kubuś jest odrobaczony i zaszczepiony, jest bardzo delikatnym małym pieskiem. Potrafi zając się sobą, bawi się zabawkami, nie niszczy w domu, bardzo się przywiązuje do człowieka. Tak się we mnie wtulał,że serce mi pękło gdy go wczoraj musiałam zawieźć do hoteliku, choć tam ma domowe warunki i psy z którymi może sie bawić, to jakoś tak mi smutno było.... Quote
enia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 piekny ten Wasz Kubuś dziewczyny:loveu: jak takie maleństwo można na polu zostawić w klatce???? Quote
Lulka Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 bardzo prosimy o pomoc na utrzymanie malucha ciagle bierzemy jakies bidy mimo braku srodkow :-( kazda nawet najmniejsza wplata sie dla nas liczy moze ktos zechcialby zrobic bazarek? ja poszperam tez zaraz w szafie, moze jeszcze cos wyszukam Quote
jkp Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Czuwam nad Lirą i nad Kubusiem proszę o info na pw jak stoją jego finanse ? W poniedziałek znowu zarabiam :razz: Quote
Lulka Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 dzieki ze zagladasz :loveu: Kubus niestety na zero, wplaty na Lire rozliczy Iza na jej watku ;) Quote
nika28 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Jaki śliczny... narazie mogę tylko podnieść :-( Quote
Lulka Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 bomba :multi::multi::multi: cudownie, dziekujemy pieknie :loveu: Quote
AngelsDream Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Nie ma za co :) Ciesżę się, że się pdooba. Quote
Soema Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Podajcie na pw nr konta może będę w stanie pomóc po weekendzie ;) cudowny psiak.. Tylko tak mogę pomóc, bo na razie czekam na psiaka spod Wwa, na DT.. Quote
Lulka Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 bardzo bardzo serdecznie dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!! zaraz wysle pw :p blagam domku gdzie jestes, poki psiak maly!!!!!!! Quote
Soema Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Żadnego odzewu chociażby o DT? :shake: takie cudo... Quote
Lulka Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 no niestety, moze nie wiemy gdzie "uderzyc" o taki domek chocby tymczasowy Quote
Lulka Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 podnosze i prosimy nadal o pomoc :oops: Quote
Soema Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Jak takie cudo może domku nie znaleźć :shake: czekam na info na razie w sprawie mojego DT, póki co postaram się jutro wpłacić coś na hotelik.. A jak u niego ze szczepieniami, itd? Quote
Lulka Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 dzieki wielkie :multi: maly jest odrobaczony i po pierwszym szczepieniu na wszystkie choroby wystawialam malego na allgero, dalam wyrozniona aukcje, bedzie zawsze na pocztaku strony, mam nadzieje, ze szybko ktos go wypatrzy ;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=473506178 Quote
Lulka Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 dalam jeszcze eoferty.com, adopcje.org i gumtree jesli ma ktos ochote pomoc i dac jeszcze gdzies ogloszenia to poprosimy :modla: Quote
Recommended Posts